Gość fidelio #551 Napisano 30 Sierpnia 2018 Very nice! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #552 Napisano 30 Sierpnia 2018 Tarantowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zosia_99 0 #553 Napisano 3 Września 2018 Ooo niezły na prawdę Ja już od roku się zastanawiam nad tatuażem małym na nadgarstku Może Panie polecą jakieś wzory 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #554 Napisano 7 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #555 Napisano 7 Września 2018 To twój pierwszy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #556 Napisano 7 Września 2018 pierwszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #557 Napisano 7 Września 2018 pierwszyTo gratki, fajnie to wygląda Podobno bardzo mało osób poprzestaje na jednym, a jeszcze mniej jest takich, którzy mają dwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #558 Napisano 7 Września 2018 to jest początek całej łapy wiem, słyszałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #559 Napisano 7 Września 2018 to jest początek całej łapy wiem, słyszałem Czyli grubo będzie Ja na razie zostałem z dwoma, choć myślę o "tuningu" jednego z nich, a może o kolejnym, nowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8700 #560 Napisano 7 Września 2018 pierwszy Czy tylko ja nie widze zdjecia? 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #561 Napisano 7 Września 2018 Czy tylko ja nie widze zdjecia? Nie wiem, czy tylko Ty, ale ja na pewno widzę Podpowiem, Kolega w "bio" poszedł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #562 Napisano 7 Września 2018 Tak. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8700 #563 Napisano 7 Września 2018 (edytowane) Nie wiem, czy tylko Ty, ale ja na pewno widzę Podpowiem, Kolega w "bio" poszedł A nie. ok Jest fota. No ladnie, ładnie. Ja tez cały czas sie zastanawiam nad zrobieniem czegoś. Ale jeszcze nie mam pomysłu Edytowane 7 Września 2018 przez Szymon. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #564 Napisano 7 Września 2018 Ja znowu mam pomysł, ale zebarć się nie mogę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #565 Napisano 7 Września 2018 U mnie było tak, że po zrobieniu pierwszego tatuażu, tu obśmianego (robił mi braciak, przeszło 6 lat temu), co jakiś czas nachodziła mnie taka myśl, żeby coś nowego sobie sprawić. Oczywiście moja żona od razu dawała wyraz temu, co o tym myśli. Aż tu w moje ostatnie urodziny dostałem od niej kasę ...na nowy tatuaż W tej sytuacji nie mogłem już nie skorzystać z tej sposobności. Ino zapomniałem, że to tak boli W moim przypadku było tak, że na pierwszej sesji, na początku sierpnia ...zemdlałem Na drugą lepiej się przygotowałem: batony i cola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4876 #566 Napisano 7 Września 2018 Też w „rękaw” pójdziesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #567 Napisano 7 Września 2018 Też w „rękaw” pójdziesz? Nie, nie mogę Ciekawie by to wyglądało na sali sądowej, gdyby taki "rękaw" spod togi zaczął mi wystawać Tylko od łokcia w górę, ewentualnie kończyny dolne, bo na korpus to za mały Miki jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #568 Napisano 7 Września 2018 A Clockwork Orange...wl Wygląda to wg mnie zajedwabiście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25203 #569 Napisano 7 Września 2018 Ja dopiero co zrobiłem pierwszy tatuaż, ale jest juz pomysł na następny. Niestety czasu brakuje.Słyszałem ze dobrze jest kilka miesięcy poczekać. Plan mam na cały rękaw. Gesendet von iPhone mit Tapatalk 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Prowler #570 Napisano 14 Września 2018 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/166746-oficjalne-przeprosiny/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #571 Napisano 14 Września 2018 (edytowane) Ja dopiero co zrobiłem pierwszy tatuaż, ale jest juz pomysł na następny. Niestety czasu brakuje.Słyszałem ze dobrze jest kilka miesięcy poczekać. Plan mam na cały rękaw. Gesendet von iPhone mit TapatalkJa czekałem z kolejnym ...6 lat :-) Wygląda jedbak na to, że drugi nie jest ostatni i że tym razem będzie szybciej ;-) Edytowane 15 Września 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiros 586 #572 Napisano 15 Września 2018 Mówi się że mało jest ludzi z jednym tatuażem ale jeszcze mniej z dwoma Sam wiem po sobie - zaczęło się od jednego małego na próbę i skończyć się nie może : Jeszcze jedna sesja i plecki gotowe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #573 Napisano 15 Września 2018 O, Roomba 780. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #574 Napisano 15 Września 2018 No jest moc Kolego @rafiros :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiros 586 #575 Napisano 15 Września 2018 O, Roomba 780. Brawo za spostrzegawczość Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach