AndrzejMick 82 #10251 Napisano 21 Lipca 2014 MRG-1100. Pierwowzór Frogmanów. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #10252 Napisano 21 Lipca 2014 Co do stalowej koperty, to czy nie ma przypadkiem jej MTG-S1000? Znalazłem w necie sprzeczne informacje na ten temat, jedno źródło podaje, że ma stalową, z kolei inne, że koperta jest wykonana z tworzywa sztucznego z elementami stalowymi... Dziwne dla mnie jest to, że skoro w/w MTG jest najwyższym modelem g-shock ( chyba, że nie jest ), a nie ma zakręcanego dekla, tylko ,,jakieś tam śrubki''... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #10253 Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) MT-G nie jest najwyższą serią G-shocków. MR-G nią jest. Pewnie ze względu na podobieństwo nazw często te dwie serie są mylone. Mówiąc szczerze nie słyszałem jeszcze, żeby ktoś na forum miał jakiegoś MR-G... MTG-S to hybryda, nowy kierunek w G-shockach i sam jestem ciekaw czy będzie rozwijana czy będzie to poboczna i martwa linia jak Giezy. MTG-S ma stalową skorupę koperty: Edytowane 21 Lipca 2014 przez AndrzejMick 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gogi78 0 #10254 Napisano 21 Lipca 2014 Właśnie zakupiłem z Amazonu GWX-8900B-7ER IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/07/22/uzugaruv.jpg[/img] Nie przymierzałem, ale spodobał mi się od pierwszego wejrzenia Cena £73 bardzo atrakcyjna. Drugi g-shock w kolekcji po g 3310 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10255 Napisano 21 Lipca 2014 Jak z shipem to cena bardzo dobra.Zegar ma dość ciekawą kolorystykę tzw. Pandę 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek25 2 #10256 Napisano 22 Lipca 2014 Wiem, że to nie G-Shock, ale może ktoś z was zna ten model (jest to prawdopobonie nowość na 2014r.) ? Chodzi mi o jego nazwę/model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #10257 Napisano 22 Lipca 2014 Lineage LCW-M100, ale takiej kolorystyki nie ma jeszcze na japońskiej stronie Casio http://casio.jp/wat/products/waveceptor_watch/lineage/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choccookie 0 #10258 Napisano 22 Lipca 2014 (edytowane) Wiem, że to nie G-Shock, ale może ktoś z was zna ten model (jest to prawdopobonie nowość na 2014r.) ? Chodzi mi o jego nazwę/model. Casio WVA-M640B-1A2JF250$ i free ship na amazonie... Edytowane 22 Lipca 2014 przez choccookie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #10259 Napisano 22 Lipca 2014 jaculekk1, Również napisałem do tego Pana wiadomość kilka dobrych dni temu, a odpowiedzi do dziś nie dostałem, poza tym patrząc na jego komentarze chyba odpuszcze kupno u niego, bo czuję lekki powiew smrodu... ...Jeśli chodzi o TigerCasio to kupowałem u Niego g-shocka i wszystko poszło sprawnie, choć przesyłka trwała koło tygodnia.Sprowadza zegarki powystawowe lub z likwidacji sklepów z USA i czasami ma wystawione "łocze" co dopiero będą do Niego jechać.Jak pamięć mnie nie myli to on sam lub jego żona pracuje w Stanach i sprowadzają casioki.Fakt, na emaile nie odpisuje, brak jakiegokolwiek kontaktu ale wygrałem licytacje w dobrej cenie i wysłałem zamówienie za pobraniem i zapłaciłem jak obejrzałem co i jak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10260 Napisano 22 Lipca 2014 wysłałem zamówienie za pobraniem i zapłaciłem jak obejrzałem co i jak Tzn jak bo nie zakumałem? Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #10261 Napisano 22 Lipca 2014 Kilka miesięcy temu mieliśmy na forum sytuację, że w kupionym u niego zegarku nie było akumulatora... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10262 Napisano 22 Lipca 2014 Kilka miesięcy temu mieliśmy na forum sytuację, że w kupionym u niego zegarku nie było akumulatora... A wskazówki dołączyli? A tak serio to w jakim zegarku i zakup w PL czy zagramanica? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #10263 Napisano 22 Lipca 2014 Jakiś starszy MTG jeśli dobrze pamiętam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #10264 Napisano 22 Lipca 2014 Tzn jak bo nie zakumałem? Tapnięte z fona.Otworzyłem paczkę przy kurieru i sprawdziłem co jest w zawartości i pobieżnie czy jest sprawne a później zapłaciłem A jak byłby wymuszony formularz szkody ... to też jest wyjście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10265 Napisano 22 Lipca 2014 Rozumiem, że zapłaciłeś za wcześniejsze sprawdzenie zawartości dodatkowo, bo żaden kurier nie da Ci paczki do reki jak nie dostanie najpierw kasy. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BonzoGonzo 0 #10266 Napisano 23 Lipca 2014 (edytowane) http://allegro.pl/casio-g-shock-aw-591-ml-1adr-i4412405744.html Czy ten zegarek to nie jest modelem jakimś specjalnie awaryjnym ? I ile opłaca się max dać za ten zegarek ? I kupował ktoś u tego sprzedawcy ? Pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2014 przez BonzoGonzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #10267 Napisano 23 Lipca 2014 Kupiłem u niego niedawno MTG. Wszystko w porządku w mojej opinii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27438 #10268 Napisano 24 Lipca 2014 Był tak tani, że aż grzech nie kupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10269 Napisano 24 Lipca 2014 Był tak tani, że aż grzech nie kupić Znaczy się wiele $ ? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #10270 Napisano 24 Lipca 2014 Czyszczenie i konserwacja Jesli chcesz miec cos dobrze zrobione - zrob to sam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #10271 Napisano 24 Lipca 2014 Widać, że ma u Ciebie dobrze ten Giez Taki smar silikonowy daje radę do gwintów zakręcanych koronek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #10272 Napisano 24 Lipca 2014 http://www.cx80.pl/nasze-produkty/preparaty-serwis-warsztat/silikon-spray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #10273 Napisano 24 Lipca 2014 Mirku, a męskich nie było ? Gratuluję, też mam takiego 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10274 Napisano 24 Lipca 2014 Czyszczenie i konserwacja Nie zepsułeś nic? Ja bym sie obawiał sam grzebać przy przy takiej elektronice 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #10275 Napisano 24 Lipca 2014 ...Jesli chcesz miec cos dobrze zrobione - zrob to sam.100 % racji Wszystko co mogę zrobić i mam czas to robię sam W szczególności auto, bo jak odbierałem od mechanika to czasami musiałem poprawić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach