unadarek 3339 #57151 Napisano 16 Grudnia 2021 4 godziny temu, seeby napisał(-a): Witam, AWG-M100, wszystkie funkcje działają, ale wskazówki stoją w miejscu, do kosza? Czy da się coś na to zaradzić? EDIT: rozkręciłem go i się okazało, że jest tylko jeden akumulator, w sensie, że miejsca są na dwa, a jest jeden. Dwa pytania, czy pasuje tylko CTL 920, czy są jakieś zamienniki? Drugie, czy trzeba po wymianie stykać aku z tyłem elektroniki żeby odpalił? Czy wsadzam i działa? używa prawdopodobnie jednego akumulatora tego co napisałeś - wyjmij ją a po wożeniu jest AC i prawdopodobnie to trzeba zetknąć z (-) na blaszce metalowej - powinna być nalepka na baterii to ilustrująca i opisująca - ale... no właśnie nie jjstem pewny co do resetowania zegarków z akumulatorem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8979 #57152 Napisano 17 Grudnia 2021 Witam, AWG-M100, wszystkie funkcje działają, ale wskazówki stoją w miejscu, do kosza? Czy da się coś na to zaradzić? EDIT: rozkręciłem go i się okazało, że jest tylko jeden akumulator, w sensie, że miejsca są na dwa, a jest jeden. Dwa pytania, czy pasuje tylko CTL 920, czy są jakieś zamienniki? Drugie, czy trzeba po wymianie stykać aku z tyłem elektroniki żeby odpalił? Czy wsadzam i działa?O ile dobrze kojarzę, to to, że jest tam jeden akumulator jest w porządku. Po prostu konstrukcja modułu jest bodajże wspólna z AW-591 zasilanego bateryjnie i tam faktycznie wchodzą dwie baterie.A kiedy to Twoje AWG zostało wypuszczone z fabryki? Bo może już mu aku siadło? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41677 #57153 Napisano 17 Grudnia 2021 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57154 Napisano 17 Grudnia 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57155 Napisano 17 Grudnia 2021 45 minut temu, murcins napisał(-a): 😁👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #57156 Napisano 18 Grudnia 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11570 #57157 Napisano 18 Grudnia 2021 7 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57158 Napisano 18 Grudnia 2021 Było modzone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #57159 Napisano 18 Grudnia 2021 Biję się z myślami, nosiłem się z zamiarem zakupienia kostki GMW w czerni a w międzyczasie wzrok przykuły GWG i MTG. Zastanawiam się od wczoraj w co „iść” 😂 Zegarek ma być daily 🤣 2 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1457 #57160 Napisano 18 Grudnia 2021 Kolorowa ekipa 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #57161 Napisano 18 Grudnia 2021 27 minut temu, Pajak80 napisał(-a): Biję się z myślami, nosiłem się z zamiarem zakupienia kostki GMW w czerni a w międzyczasie wzrok przykuły GWG i MTG. Zastanawiam się od wczoraj w co „iść” 😂 Zegarek ma być daily 🤣 Ja bym osobiście kupił jako EDC MTG, GWG za duży imo jako typowe EDC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57162 Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, Pajak80 napisał(-a): Biję się z myślami, nosiłem się z zamiarem zakupienia kostki GMW w czerni a w międzyczasie wzrok przykuły GWG i MTG. Zastanawiam się od wczoraj w co „iść” 😂 Zegarek ma być daily 🤣 nie bij się z myślami bo cie pokonają .... idź drogą MTG i nie zbaczaj na poboczne niech Moc będzie z Tobą !!! Edytowane 18 Grudnia 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #57163 Napisano 18 Grudnia 2021 Teraz, unadarek napisał(-a): idź drogą MTG i nie zbaczaj na poboczne niech Moc będzie z Tobą !!! Najgorsze że w moim grajdołku TT nie posiada takich fajerwerków - szkoda 3k mrozić (jeśli okaże się grubą pomyłką przy odbiorze). Lokalnie to króluje GA100 i pochodne 🤣 0 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57164 Napisano 18 Grudnia 2021 Teraz, Pajak80 napisał(-a): Najgorsze że w moim grajdołku TT nie posiada takich fajerwerków - szkoda 3k mrozić (jeśli okaże się grubą pomyłką przy odbiorze). Lokalnie to króluje GA100 i pochodne 🤣 GA 100 Hit młodzieży zawsze odesłać możesz masz z 14 chyba dni jak nie wypali tylko śladów nie możne być na nim Godzinę temu, pazikk napisał(-a): Kolorowa ekipa ...ale niebieskiego nie masz żadnego a reszta 👍😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1457 #57165 Napisano 18 Grudnia 2021 No nie mam i chyba nie będzie bo po za Kingiem to w sumie nic więcej nie chcę. Ewentualnie GBD-200 w wersji niebieskiej mi się podoba. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154951 #57166 Napisano 18 Grudnia 2021 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11570 #57167 Napisano 18 Grudnia 2021 5 godzin temu, Pajak80 napisał(-a): Biję się z myślami, nosiłem się z zamiarem zakupienia kostki GMW w czerni a w międzyczasie wzrok przykuły GWG i MTG. Zastanawiam się od wczoraj w co „iść” 😂 Zegarek ma być daily 🤣 Przerobiłem wszystkie (no prawie wszystkie modele G-Shocków, nie miałem na pewno "kosy"), ale z tych wymienionych zarówno MTG-B1000, jaki i GWG-1000 i jako DAILY tylko i wyłącznie kostka ! Co kiedyś byłoby dla mnie nie do pomyślenia i głosiłbym jako herezję. 8 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #57168 Napisano 18 Grudnia 2021 Przerobiłem wszystkie (no prawie wszystkie modele G-Shocków, nie miałem na pewno "kosy"), ale z tych wymienionych zarówno MTG-B1000, jaki i GWG-1000 i jako DAILY tylko i wyłącznie kostka ! Co kiedyś byłoby dla mnie nie do pomyślenia i głosiłbym jako herezję.Przyłączam się do powyższych słów. Tylko kostka. I najlepiej na bransie właśnie. Nawet gdy biorę kilka zegarów na wakacje, czy jadę na luźny wypad, to zawsze kończy się na zmianie na kostkę, lub żalu, że się jej akurat nie wzięło. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #57169 Napisano 18 Grudnia 2021 Coraz bardziej mnie przekonujecie 🤣 Tylko zastanawiam się brnąć w GMW czy wrzucić na luz i jakaś budżetowa wersja 5600 (przykładowo GM 5600B która bardzo mi się podoba). 0 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #57170 Napisano 18 Grudnia 2021 Jako edc kup kostkę, bedziesz zadowolony.DW-5900. Dzisiaj dalem mu bransę. Moim zdaniem to połączenie wyglada genialnie, a nosi sie jeszcze lepiej.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 5 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #57171 Napisano 18 Grudnia 2021 35 minut temu, Pajak80 napisał(-a): Coraz bardziej mnie przekonujecie 🤣 Tylko zastanawiam się brnąć w GMW czy wrzucić na luz i jakaś budżetowa wersja 5600 (przykładowo GM 5600B która bardzo mi się podoba). To je tylko dodam od siebie, że jak ma być codziennym zegarkiem - to każda kostka, byle tylko pozytyw 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #57172 Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Jako edc kup kostkę, bedziesz zadowolony. DW-5900. Dzisiaj dalem mu bransę. Moim zdaniem to połączenie wyglada genialnie, a nosi sie jeszcze lepiej. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Wygląda petarda! A z tą bransą na pewno nosi się tak jak piszesz. Najprostsze i najwygodniejsze edc to byłoby jakieś pozytywowe GW-b5600 lub ciut mniejsze gw-m5610(u) na bransie właśnie. Przystępne cenowo w porównaniu nawet z gmw-b5000, MB6, TS, + tanie bezele no i wygoda. Po prostu nosisz i się nie przejmujesz, a o to na co dzień chodzi. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez p.r.p. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1457 #57173 Napisano 19 Grudnia 2021 Chciałem podładować zegarki trochę ale słońce zaszło szybciej niż się pojawiło. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #57174 Napisano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, pazikk napisał(-a): Chciałem podładować zegarki trochę ale słońce zaszło szybciej niż się pojawiło. Zobaczyło dwóch wysysaczy promieni to się schowało - spłoszyłeś je !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1457 #57175 Napisano 19 Grudnia 2021 Jeszcze 2 były obok na półce. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach