murcins 35472 #37476 Napisano 23 Marca 2017 Kolega Piowa ma się dobrze:) teraz głównie na FB urzęduje:p jak większość z Nas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37477 Napisano 23 Marca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuONB 2 #37478 Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Pozbyłem się tego czego ostatnio nie nosiłem, czyli: GW-6900 i GW-M5610. GW-M5610, teraz się nosi codziennie Edytowane 23 Marca 2017 przez MichuONB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #37479 Napisano 23 Marca 2017 Kolega Piowa ma się dobrze:) teraz głównie na FB urzęduje:p jak większość z Nas Nie no z G Team wczoraj się outował. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #37480 Napisano 23 Marca 2017 To nic mi nie wiadomo:p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11562 #37481 Napisano 23 Marca 2017 GW-M5610, teraz się nosi codziennie I bardzo dobrze, bo to fajny zegar jest Co innego jak się ma kilka, kilkanaście, a większość i tak leży w pudełku 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #37482 Napisano 23 Marca 2017 Dzis przymierzalem Froga w SCC. Kawał zegara a cena powala. Za te cenę można mieć komputer nurkowy i jeszcze zostanie na parę innych G. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #37483 Napisano 23 Marca 2017 To byl gwf d1000 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #37484 Napisano 23 Marca 2017 A wiesz że nie znam referencji Ale to ten najnowszy. 5400 minus 15% rabatu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #37485 Napisano 23 Marca 2017 Panowie co sie stało z kolegą Piowa? Kolega Piowa ma się dobrze:) teraz głównie na FB urzęduje:p jak większość z Nas Nie no z G Team wczoraj się outował. Jestem, jestem, ale bardzo rzadko zaglądam. A na G Team to już wcale. Niestety, ale 24 godzinna doba, to dla mnie za mało, żeby wszystko ogarnąć. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #37486 Napisano 23 Marca 2017 Za dużo tych grup sie zrobiło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #37487 Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Ja tez wymiękam z tymi grupami na fejsie.Na jednej koleś wrzuca 10 zdjęć dziennie tego samego zegarka, nawet ostatnio było zdjęcie G w garnku z zupą.Na drugiej koleś wrzuca fotkę G z papierem toaletowym a na trzeciej (prowokacyjnie ) fotka G z perspektywy siedzącego na kiblu Tylko brakowało jeszcze fotki w muszli lub w g@₩$€. Ponad 100 osób na G Team (sami wybrańcy) a 5 osób coś potrafi napisać więcej niż tylko komentować fotki. I da się zauważyć, że akurat osoby będące na forum, najmniej się tam udzielamy. Może i początki były ciekawe ale teraz to masakra jakaś.Oczywiście nie mam nic do tej inicjatywy i podziwiam Huberta za wytrwałość Edytowane 23 Marca 2017 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacha56ks 12 #37488 Napisano 23 Marca 2017 I tu się z Tobą zgodzę Waldziorku.Amen. Tapnięte z Mi5s Plus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #37489 Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Dlatego wracam na Nasze forum, 3 miejsca to dla mnie za dużo, tutaj jest konkret i rzeczywiście sama elita Na FB rzadko ostatnio komentuje bo również te powiadomienia mnie wnerwiaja( wiem można wyłączyć) ale mimo wszystko. Edytowane 23 Marca 2017 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #37490 Napisano 23 Marca 2017 Ja z braku czasu, ledwo co ogarniam To forum, ale nawet nie kusi mnie, by zaglædać gdzie indziej. Rzeczowość, ogromna wiedza Użytkowników, i chęć bezinteresownego dzielenia się tą wiedzą, to dla mnie klasa sama wsobie. Jestem anty fejsowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ROLMEGA #37491 Napisano 23 Marca 2017 Pytania mam: 1. Jaki jest format daty w najnowszych modułach g-schock, można sobie ustawić normalną datę, dzień - miesiąc, czy cały czas maja to po amerykańsku, z miesiącem na pierwszym miejscu? 2. W timexach jest opcja ukrywania w menu niepotrzebnych funkcji (np stoper, czy alarmy można schować i nie pokazują się w kolejce naciśnięć "mode", wprowadzili już coś takiego w casio? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #37492 Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Widzę że nie tylko ja mam takie odczucia.. Za dużo tego, tu na forum jest ład i porządek a na fejsie katastrofa, pominę już te co poniektóre kulinarne posty.. Pytania mam: 1. Jaki jest format daty w najnowszych modułach g-schock, można sobie ustawić normalną datę, dzień - miesiąc, czy cały czas maja to po amerykańsku, z miesiącem na pierwszym miejscu? 2. W timexach jest opcja ukrywania w menu niepotrzebnych funkcji (np stoper, czy alarmy można schować i nie pokazują się w kolejce naciśnięć "mode", wprowadzili już coś takiego w casio? 1. Date w G można zmieniać dowolnie tylko w kilku modelach, z tego co kojarzę to jest taka możliwość np W G-7800. Pozostałe G nawet te najnowsze maja wyświetlana datę bez zmian, rok, miesiąc, dzień. 2. Nie Edytowane 23 Marca 2017 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #37493 Napisano 23 Marca 2017 Dobry wieczór Z przyjemnością informuję, że wrzuciłem kilka filmików do moich recenzji.Zapraszam - i taka nowość króciutka w moim wykonaniu - uczę się, korzystam z tego co mam lub co udało mi się zdobyć, więc proszę o wyrozumiałość 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11562 #37494 Napisano 23 Marca 2017 Widzę, że większość z nas ma tak samo. Ja też bodajże przedwczoraj wyłączyłem powiadomienia na fejsie bo wścieku już dostawałem z mailami i pipkaniem telefonu oraz kompa Na tej nowej grupie może jest większy ład i skład, ale merytoryki praktycznie żadnej, a i o jakości zdjęć nie wspomnę Na całe szczęście nie męczą już tak "kosami". Tak więc wszędzie dobrze, ale na kizi mizi najlepiej. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #37495 Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) Widzę, że większość z nas ma tak samo. Ja też bodajże przedwczoraj wyłączyłem powiadomienia na fejsie bo wścieku już dostawałem z mailami i pipkaniem telefonu oraz kompa Na tej nowej grupie może jest większy ład i skład, ale merytoryki praktycznie żadnej, a i o jakości zdjęć nie wspomnę Na całe szczęście nie męczą już tak "kosami". Tak więc wszędzie dobrze, ale na kizi mizi najlepiej.Kosa, sztos, cacko, cudo Edytowane 24 Marca 2017 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #37496 Napisano 24 Marca 2017 Kto rano wstaje...ten wrzuca fotkę na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyo 27 #37497 Napisano 24 Marca 2017 A my już ładujemy od rana. W końcu weekend idzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuONB 2 #37498 Napisano 24 Marca 2017 Czy tylko mój "G" łapię bardzo dobrze sygnał z zegara atomowego, gdy powiesi się go na karnisz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11562 #37499 Napisano 24 Marca 2017 (edytowane) "Przedłużasz" antenę. To tak jak z pilotem, jak przyłoży się go do głowy, ciała, to zwiększa to jego zasięg działania - śmieszne, ale prawdziwe. Edytowane 24 Marca 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuONB 2 #37500 Napisano 24 Marca 2017 Zastanawiało mnie to właśnie, położę na parapet to lipa nie złapię za nic, coś mnie tknęło i powiesiłem go na karniszu, tam łapię zawsze bez problemu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach