Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

On już kupił :) jedyna słuszna wersje :)

Się domyśliłem, a poza tym:  ..."każda sroka swój ogonek chwali"... :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On już kupił:) jedyna słuszna wersje :)

Zgadzam się co do koloru... też na taki czekam :)

Edytowane przez szuwar1978

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było...

Jest...

pozdrawiam, Piowa

A gdzie reszta?!

Nie mów że oddałeś:o

U mnie obecnie tak, było sporo więcej, zostały tylko noszone.

Ładnie.

U mnie zwykle bywa odwrotnie, zostają te nienoszone :)

Edytowane przez Kot20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale 2 konkretne ! :)

Prawda, można trzymać 5, 10 plastików uzupełniających stal ale nie wszystkie  ^_^

Łukasz, przejrzyj obrót zegarkowy na koncie z 2-3 lat, jak się zmieścisz w 100k. zeta to szacun bo ja się nie mieszczę  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jeszcze moje niedobitki :)

post-33253-0-36096100-1509214423_thumb.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu kupiłeś ten aparat? spiteful.gif

Jeszcze nie, cały czas próbuję się przełamać :D

Tomasz, G na wypasie  :)

Dzięki :) Czekam teraz na Twoją kolekcję ;)

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Myślę, że odpowiedni dział. Bardzo prosiłbym o namiary na sklep (może być zagraniczny) z kompozytowymi bransoletami do serii gshock-ów 5600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jeszcze moje niedobitki :)

tommly, świetna kolekcja - krótko i na temat, bez "rozmieniania się na drobne". Kiedyś może i u mnie będzie podobnie wyglądać. Pozytywnie zazdraszczam.

Witam

Myślę, że odpowiedni dział. Bardzo prosiłbym o namiary na sklep (może być zagraniczny) z kompozytowymi bransoletami do serii gshock-ów 5600.

Najtaniej i najdłużej w Zibi, najprościej i najszybciej na Alledrogo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek fajne stadko... ale jeszcze jedno miejsce puste... :)

Dzięki, było camo ale się chwilowo zbyło :D

Może coś kiedyś wpadnie, na razie są inne wydatki ;)

tommly, świetna kolekcja - krótko i na temat, bez "rozmieniania się na drobne". Kiedyś może i u mnie będzie podobnie wyglądać. Pozytywnie zazdraszczam.

Również dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, Panowie jutro zmiana na czas zimowy i z tej okazji pytanie. Nasz rząd chce obalić zmiany czasu, Berlin nie koniecznie. Jak to u nas przejdzie to koniec z synchronizacją radiową podczas czasu letniego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, Panowie jutro zmiana na czas zimowy i z tej okazji pytanie. Nasz rząd chce obalić zmiany czasu, Berlin nie koniecznie. Jak to u nas przejdzie to koniec z synchronizacją radiową podczas czasu letniego ?

Ustawisz DST na ON zamiast na AUTO i po temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile projekt PSLu przejdzie (wprowadzenie czasu letniego na stałe) to de facto Polska zmieni strefę czasową. Wtedy bardziej "poprawne" będzie raczej ustawienie się na Londyn i DST na Off. ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile projekt PSLu przejdzie (wprowadzenie czasu letniego na stałe) to de facto Polska zmieni strefę czasową. Wtedy bardziej "poprawne" będzie raczej ustawienie się na Londyn i DST na Off. ;-)

Chyba jednak nie masz racji, strefa czasowa, to strefa czasowa, a poza tym w Anglii przestawiają zegarki. Czyli co pół roku będziemy w jednej strefie, a pół roku w innej? Geograficznie nie da rady :)

Po prostu, nie będziemy mieli czasu zimowego, po co komplikować.

A czas letni to +1godz. do czasu bazowego (czyli zimowego) więc wychodziłoby na to, że będziemy jednak przez pół roku w strefie czasowej Rosji, jeśli już :D (patrz WIKI - kolega lubi cytaty):

Czas letniczas lokalny, który dany kraj przyjmuje dla pewnego okresu roku, zazwyczaj wyprzedzający o godzinę standardowy czas strefowy.

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Tomasz  :)

Mnie już czasami brak sił tłumaczyć żółtodziobom  :D

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ROLMEGA

Koledzy a jest może jakiś katalog G shock-uf na androida, coś innego niż ten app od zibi?

Coś ala apps od omegi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację Tommly. Z tym że nasza strefa czasową zmieni się na Ateny a nie na Londyn. Bo że zmiana czasu na stałe oznacza zmianę strefy czasowej to jest oczywiste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi