Kiniusz 17 #42951 Napisano 9 Stycznia 2018 witam fachowców od g-shocków.mam pytanie.Chciałbym kupić sobie fajnego analogowego g-shocka z funkcją pomiaru wysokości. Czy np model GPW 1000V 1AER z racji tego, że ma gps ma też i pomiar wysokości? Jaki ew inny model polecacie lub ktoś ma do sprzedania. Sam GPS nie jest moim priorytetem, raczej zależy mi na pomiarze wysokości, solar, może kompas i takie tam "bajery" dzięki z góry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #42952 Napisano 9 Stycznia 2018 Możecie powiedzieć czy wersja Kinga 1AER jest bardziej czytelna od BB ?Zastanawiam się nad zakupem takiego AER na grupie FB za 480 i nie wiem czy to dobra oferta oraz czy będę lepiej widział która godzina. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5721 #42953 Napisano 9 Stycznia 2018 witam fachowców od g-shocków.mam pytanie.Chciałbym kupić sobie fajnego analogowego g-shocka z funkcją pomiaru wysokości. Czy np model GPW 1000V 1AER z racji tego, że ma gps ma też i pomiar wysokości? Jaki ew inny model polecacie lub ktoś ma do sprzedania. Sam GPS nie jest moim priorytetem, raczej zależy mi na pomiarze wysokości, solar, może kompas i takie tam "bajery" dzięki z góry GPS służy jedynie do synchronizacji czasu, działa jak synchronizacja radiowa tyle że wszędzie - wysokościomierz, jeśli chodzi o analogi jest w GWG, GWN, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #42954 Napisano 9 Stycznia 2018 Możecie powiedzieć czy wersja Kinga 1AER jest bardziej czytelna od BB ?Zastanawiam się nad zakupem takiego AER na grupie FB za 480 i nie wiem czy to dobra oferta oraz czy będę lepiej widział która godzina. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaMiałem oba i różnicy nie zauważyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #42955 Napisano 9 Stycznia 2018 szkoda, ,ze tak zrobili bo przecież gps daje możliwość określenia wysokości. a czym poza tym różnią się ogólnie gwg od gwn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #42956 Napisano 9 Stycznia 2018 Miałem oba i różnicy nie zauważyłem.Dziękuję. Juz wiem że to takie same wyświetlacze więc zakup AER jest zbędny. Zostaje BB. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #42957 Napisano 9 Stycznia 2018 szkoda, ,ze tak zrobili bo przecież gps daje możliwość określenia wysokości. a czym poza tym różnią się ogólnie gwg od gwnKolego, to że jesteś nowy, nie oznacza, że ktoś Cię wyręczy w przeczytaniu wielu wątków na tym forum właśnie takim tematom poświęconym, a i wujek google też nie gryzie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #42958 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) a czym poza tym różnią się ogólnie gwg od gwnOgólnie różnią się wyglądem. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiniusz 17 #42959 Napisano 9 Stycznia 2018 Ogólnie różnią się wyglądem.o qrde, dzięki Kolego, to że jesteś nowy, nie oznacza, że ktoś Cię wyręczy w przeczytaniu wielu wątków na tym forum właśnie takim tematom poświęconym, a i wujek google też nie gryzieliczyłem na subiektywną ocenę a nie na suche opisy i porównywanie. ale obejrzałem 2 filmiki i już mam typa. wygląd raczej zaważy - gwg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #42960 Napisano 9 Stycznia 2018 o qrde, dzięki liczyłem na subiektywną ocenę a nie na suche opisy i porównywanie. ale obejrzałem 2 filmiki i już mam typa. wygląd raczej zaważy - gwgNo widzisz, chcesz, to potrafisz, a tak na serio, to nikt za Ciebie nie wybierze zegarka, to Tobie ma się podobać 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #42961 Napisano 10 Stycznia 2018 Nareszcie i do mnie zawitał posłaniec niosący radosną nowinę. Już po dwóch miesiącach (z obiecywanych 4 tygodni) przyszła oczekiwana paczka z Zibi. Co prawda nie na ten adres, co trzeba, ale chociaż wszystkie części zgodne z zamówieniem. Także niebawem zabieram się do składania puzzli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #42962 Napisano 10 Stycznia 2018 A oto nowy materiał reklamowy traktujący o nowym Rangemanie GPR-B1000: https://youtu.be/zPEegA63m_Q 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #42963 Napisano 10 Stycznia 2018 Fajne te filmiki promocyjne robią. A i Rangeman jakoś tak trochę wizualnie zyskuje w porównaniu z wcześniejszymi zdjęciami. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #42964 Napisano 10 Stycznia 2018 Też mi się bardziej podoba 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #42965 Napisano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Nooo, jak się pojawi, to chyba go trzeba będzie spróbować. @Matej Mateusz, to będzie dopiero wyzwanie do zrobienia rzetelnej recenzji, nie? Edytowane 10 Stycznia 2018 przez TomG80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martinez87 1 #42966 Napisano 10 Stycznia 2018 Hahaha no recenzja może trochę zająć, może będzie w odcinkach Historia podzielona na sezony Mi też się podoba, ciekawy jestem wielkości i jak będzie wyglądał na żywo. Generalnie lubię analogi, ale ten ma coś w sobie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #42967 Napisano 10 Stycznia 2018 Wygląda super. Tylko szkoda że będzie kosztował worek pieniędzy w porównaniu ze starym. I chyba że starym niewiele go łączy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #42968 Napisano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Nareszcie i do mnie zawitał posłaniec niosący radosną nowinę. Już po dwóch miesiącach (z obiecywanych 4 tygodni) przyszła oczekiwana paczka z Zibi. Co prawda nie na ten adres, co trzeba, ale chociaż wszystkie części zgodne z zamówieniem. Także niebawem zabieram się do składania puzzli. Oooo, to zamówienie powyżej 500 zeta to i rabacik się należał Edytowane 10 Stycznia 2018 przez tomaliusz Nie cytujemy zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #42969 Napisano 10 Stycznia 2018 Przy następnym zamówieniu coś pomyślimy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #42970 Napisano 10 Stycznia 2018 Nooo, jak się pojawi, to chyba go trzeba będzie spróbować. @Matej Mateusz, to będzie dopiero wyzwanie do zrobienia rzetelnej recenzji, nie? Recenzja, recenzją ale bardzo chciałbym go obejrzeć - od samego początku tylko koronka mi nie grała, ale w filmie wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. Podświetlenie jest mega lipne niestety 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martinez87 1 #42971 Napisano 10 Stycznia 2018 Recenzja, recenzją ale bardzo chciałbym go obejrzeć - od samego początku tylko koronka mi nie grała, ale w filmie wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. Podświetlenie jest mega lipne niestety Faktycznie z tym podświetleniem to nie poszaleli. Szczególnie to dziwi w takim modelu, który będzie na pewno kosztował nie mało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #42972 Napisano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Co do podświetlenia, to zgoda, mizernie to wygląda jak na tak wypasiony sikor. Jakaś taka mała ta część świecąca wyświetlacza mi się wydaje, takie pierwsze wrażenie. Ogólnie wygląd super, stary przy nim wygląda jak z innej epoki trochę. No i cena w PL nas zabije na początek to pewne. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez artsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19048 #42973 Napisano 10 Stycznia 2018 (edytowane) A oto nowy materiał reklamowy traktujący o nowym Rangemanie GPR-B1000:https://youtu.be/zPEegA63m_QCiekawe czy ludziom z Jeppa spodobał się zegarek Mi bardzo Edytowane 10 Stycznia 2018 przez karloss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #42974 Napisano 10 Stycznia 2018 GPR-B1000W dobrą stronę to wszystko chyba zmierza, podoba mi się taki kombajn o ile wytrzyma co najmniej 10lat bez awarii.Na ile szacujecie cenę wejściową? z 5K pewnieNiezły będzie z niego kloc, chyba muszę o jakichś mocnych koksach pomyśleć, żeby to jakoś wyglądało na łapie Podświetlenie -lipa. 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #42975 Napisano 10 Stycznia 2018 Brzydki jak qpa po jagodach. Mogli by się bardziej postarać bo to nic nowego. Już to wszystko od dawna mam w fenixie i nie musiałem za to płacić 800 dolarów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach