Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Z całym szacunkiem do pewnych osób wystawiających na bazarku, ale to jest "handlarzykostwo", w najgorszym rozumieniu tego słowa. Jeśli kupuję zegarek i on okazuje się np. za duży, niewygodny, to liczę się z tym, że odzyskuję kasę, ale nie zarabiam. Bazarek jest chyba od tego, dla handlarzyków jest allegro i inne olx-y. Ktoś kupuje jakiegoś "szwajcara" na massdropie za 1500 z cłem i vatem, a sprzedaje na forumowym bazarku po 3k.... :huh:

ciach

TFG1mpa.jpg

Jakoś mi się ten Rangeman fajnie uzupełnia z Mud-em, jak Kajko i Kokosz, Asterix i Obelix  :P  Chyba se kupię.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mało widoczny na forum, rzadki okaz i ciężki do zdobycia a o cenie nie wspomnę  :P  :D

1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mało widoczny na forum, rzadki okaz i ciężki do zdobycia a o cenie nie wspomnę :D

Ja Cię kręcę, Tomasz, skąd Ty żeś go wytrzasnął? To jakaś limitka jest? Normalnie biały kruk jakiś chyba. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Cię kręcę, Tomasz, skąd Ty żeś go wytrzasnął? To jakaś limitka jest? Normalnie biały kruk jakiś chyba. ;)

Panie, żarty żartami ale cena na bazarro szybko rośnie a to świadczy o wyjątkowości i żądzy posiadania  :P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też sobie kiedyś kupię 9300 ale tylko dla napisu gshock po wewnętrznej str paska :D

to może lepiej sam pasek.... :P

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G-9300, Miałem, sprzedałem, i teraz ponownie kupiłem. Zajmie miejsce GW-9010 który powędruje do braci G-90xx :)c87e96a310be8d323f984125035d6065.jpgf5f5c5267a5aea04160f426db83775cd.jpg

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja pie***lę, ale kolekcja! Master of Mudmen. :) Graty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Chciałem mieć jedną pełna serie G i stanęło na G-90xx. Brakuje mi jeszcze G-9000R i będzie cała 13 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Chciałem mieć jedną pełna serie G i stanęło na G-90xx. Brakuje mi jeszcze G-9000R i będzie cała 13 :)

No to ja do tej kolekcji mógłbym dorzucić jeszcze swojego GW-9000-1ER. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja do tej kolekcji mógłbym dorzucić jeszcze swojego GW-9000-1ER. :)

Tez jest w planach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, robi wrażenie - prawdziwy kolekcjoner, konsekwentny do bólu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś nabyłem nowego Romka, o to jak się prezentuje na tle gulfika. Niestety tak szybko jak go wziąłem tak szybko zwróciłem, niestety zauważyłem, że pod szkiełkiem w miejscu łączenia sie panelu słonecznego z wyświetlaczem było coś jakby rozlany klej łączący te dwie części. Strasznie mnie to raziło choć w oświetleniu sztucznym ledwo widoczne to na słońcu bardzo rzucało się w oczy. Na szczęście kupowałem w necie i z oddaniem nie było większych problemów choć musiałem panu w TT przypomnieć o zasadzie zwrotu, która przysługuje w związku z tego typu transakcją. 

post-99649-0-41617000-1528836665_thumb.jpg

post-99649-0-04564500-1528836675_thumb.jpg

post-99649-0-68734500-1528836684_thumb.jpg

post-99649-0-37964400-1528836692_thumb.jpg

post-99649-0-02103600-1528836702_thumb.jpg

post-99649-0-46596400-1528836718_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na olx wysyp nowych Mudmanów w cenach 550-730 zł ☺

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi