Kropla 20 #48351 Napisano 31 Marca 2019 Ja specjalnie uśpiłem swojego GPW (ponad 7 dni bez światła) by się nie synchronizował, oraz by sprawdzić czy załapie dziś właściwą godzinę.Oczywiście w efekcie godzina jest poprawna Potwierdza to moją teorię, że G ma w pamięci kiedy ma przestawić godzinę +1 / -1 i wykona to bez synchronizacji. A co ma brak światła do synchronizacji? Przecież WC działa jak większość zegarków z włączonym PS jest uśpionych... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rkorona 61 #48352 Napisano 31 Marca 2019 Ja specjalnie uśpiłem swojego GPW (ponad 7 dni bez światła) by się nie synchronizował, oraz by sprawdzić czy załapie dziś właściwą godzinę.Oczywiście w efekcie godzina jest poprawna Potwierdza to moją teorię, że G ma w pamięci kiedy ma przestawić godzinę +1 / -1 i wykona to bez synchronizacji.Cześć, Rangeman w przypadku braku synchronizacji nie zmieni czasu. Masz gpw 1000 czy 2000? Mój 2000 nie złapał sygnału, a przedstawił czas, ta funkcja występuje w przypadku modułów z bluetooth (gpw 2000 ma bluetooth i GPS). PozdrawiamRadek Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #48353 Napisano 31 Marca 2019 A co ma brak światła do synchronizacji? Przecież WC działa jak większość zegarków z włączonym PS jest uśpionych... A no to, że po siedmiu dniach, jak napisałem wcześniej, zegarek przechodzi w tryb uśpienia i synchro nie działa.Poczytaj w instrukcji o różnicach pomiędzy PS a uśpieniem. Cześć, Rangeman w przypadku braku synchronizacji nie zmieni czasu. Masz gpw 1000 czy 2000? Mój 2000 nie złapał sygnału, a przedstawił czas, ta funkcja występuje w przypadku modułów z bluetooth (gpw 2000 ma bluetooth i GPS).PozdrawiamRadek Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaMam GPW-1000, czyli nie chodzi o BT 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rkorona 61 #48354 Napisano 31 Marca 2019 Mam GPW-1000, czyli nie chodzi o BT Wychodziło by na to, że nowsze modele albo z bluetooth, albo z GPS przedstawią się same pomimo braku synchronizacji. Na pewno GW 9400 tego nie robi. Mam jeszcze gwn q1000, ale ten złapał sygnał i się przestawił. Jak nie zapomnę to za pół roku zamknę go w szufladzie, żeby nie złapał sygnału i zobaczę co się stanie PozdrawiamRadek Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #48355 Napisano 31 Marca 2019 Kiedyś się nad tym za zastanawiałem gdy temat rzucił kolega Matej i postanowiłem sprawdzić. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #48356 Napisano 31 Marca 2019 Wspomnienie lata oraz kinga :0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #48357 Napisano 31 Marca 2019 (edytowane) murcins na Alle ten G-510 nie wyglądał tak korzystnie jak na Twoich zdjęciach, ale cena była zacna Edytowane 31 Marca 2019 przez seeby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #48358 Napisano 31 Marca 2019 Wspomnienie lata oraz kinga :0A można se Kinga do pudełka kupić?No chodzi mi o to że za duży dla mua i tylko tak do oglądania na półce bym se wzion ...... czy to już perwersja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #48359 Napisano 31 Marca 2019 murcins na Alle ten G-510 nie wyglądał tak korzystnie jak na Twoich zdjęciach, ale cena była zacna Trzeba się choć trochę przyłożyć do zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #48360 Napisano 31 Marca 2019 Jesteś i tak chory to co Ci szkodzi:) dla mua najwyżej będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #48361 Napisano 31 Marca 2019 Jesteś i tak chory to co Ci szkodzi:) dla mua najwyżej będzie To przez Ciebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #48362 Napisano 31 Marca 2019 To pudełka zdecydowanie z duży, musiałbyś skrzynkę po jabłkach przerobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #48363 Napisano 31 Marca 2019 A można se Kinga do pudełka kupić?No chodzi mi o to że za duży dla mua i tylko tak do oglądania na półce bym se wzion ...... czy to już perwersja? Dobry King nie jest zły. Chociaż tak się naczytałem, że ten za duży, tamten za wielki, że teraz tylko kostki wydają mi się odpowiednie rozmiarowo. Dziś założyłem po kilku miesiącach GW-9300 i co... i za duży się wydaje. Więc King tylko do skrzynki po winie (więcej przyjemności podczas opróżniania niż skrzynka z jabłkami) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #48364 Napisano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Taka pomarańcza wyrosła Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez seeby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9008 #48365 Napisano 1 Kwietnia 2019 Taka pomarańcza wyrosła I jak stan? Zadowolony jesteś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seeby 36 #48366 Napisano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak, fajny stan, tylko domyć go trzeba i będzie jak ta lala No i myślałem, że będzie mniejszy, a okazał się dosyć dużym modelem.Za ten poiniondz, to ni ma co narzekać Ktoś chętny na GDF-100 + ubrania? Będę dziś wystawiał. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez seeby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #48367 Napisano 1 Kwietnia 2019 Ktoś może podpowiedzieć czy w gr-b100 można dokonać korekty czasu i innych ustawień także manualnie czy tylko przez bluetooth? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9008 #48368 Napisano 1 Kwietnia 2019 Ktoś może podpowiedzieć czy w gr-b100 można dokonać korekty czasu i innych ustawień także manualnie czy tylko przez bluetooth?Wszystko w nim zrobisz manualnie bez problemu. Żeby wejść do korekcji położenia początkowego wskazówek, musisz przytrzymać około 5-6 sekund ADJUST. A jak coś więcej potrzebujesz, to pisz, bo mam go na podorędziu, to mogę sprawdzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #48369 Napisano 1 Kwietnia 2019 Wszystko w nim zrobisz manualnie bez problemu. Żeby wejść do korekcji położenia początkowego wskazówek, musisz przytrzymać około 5-6 sekund ADJUST. A jak coś więcej potrzebujesz, to pisz, bo mam go na podorędziu, to mogę sprawdzić.Na szpeców zawsze można liczyć. Dzięki choć Matej pierwszy zareagował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #48370 Napisano 1 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11621 #48371 Napisano 1 Kwietnia 2019 Pasuje Ci do nadgarstka. A to już chyba MRG nie będziesz potrzebował? Mogę pomóc jakby co 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot20 373 #48372 Napisano 1 Kwietnia 2019 Dzięki,MRG też mi pasuje do nadgarstka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #48373 Napisano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Pasuje Ci do nadgarstka. A to już chyba MRG nie potrzebowałem? Mogę pomóc jakby co Pan tu nie stał Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11621 #48374 Napisano 1 Kwietnia 2019 Pan tu nie stał Weź numerek i grzecznie stań w kolejce 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #48375 Napisano 1 Kwietnia 2019 Panowie, podpowiedzcie proszę gdzie kupię żółty pasek i bezel do GW-M5610? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach