Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Chytry dwa razy traci, pamiętaj ...

To nie chytrość, tylko wtedy kupiłem Kinga zamiast GW-M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym tylko zapytał jaki był w owym czasie stosunek tych 250zł do np. najniższej krajowej , litra benzyny tudzież bochenka chleba bo w ten sposób patrząc może się okazać że 422zł to i tak mniej.

Dobrze , że nie przywołuje się cen z początku lat 90 jak wszystko było liczone w milionach ;)

GW-M5610 za 232 zł był dokładnie w grudniu 2018 roku, więc chyba nie tak dawno.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie rok temu to nie tak dawno ? W branży zegarkowej to prehistoria ;)  Ja kupiłem srebrną kostkę dwa tygodnie temu i teraz jest już 2 stówy droższa. Tendencja wzrostowa się utrzymuje i nie ma na co czekać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakub też widzę idziesz z duchem czasu i schodzisz z rozmiarami? :D

Eksperymentuje Tomasz  :lol:

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale nie ma się co czarowac, że 282 PLN to normalna cena za kostkę z radiem i solarem, to tylko nadzwyczajna okazja promocyjna za nowy egzemplarz, jednorazowe strzały, a nie normalna cena z 2018 roku

Wysłane z mojego G-Shocka

Edytowane przez Admof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dokładnie, raz się trafiło i nie ma co do tego wracać. Trzeba wybierać z tego co jest, a nie żyć wspomnieniami ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie kupujta, bo będzie jeszcze drożej :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin mam takiego samego tylko na bransolecie ale Twój jakby taki ładniejszy z ta szlufką i w nie przytyranym bezelu ;) Az miło popatrzeć :)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiałem ten zegarek. Zwłaszcza za jego prostotę. Za każdym kolejnym razem gdy go miałem. A potem już wręcz nie mogłem patrzeć na tę jego prostotę. Więc szedł dalej. A potem wracałem. I znowu to samo. Czy to normalne?? To się jakoś leczy? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zegarek jest bardzo ładny i praktyczny. Swoje kosztuje ale coś za coś - wykonanie na wysokim poziomie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiałem ten zegarek. Zwłaszcza za jego prostotę. Za każdym kolejnym razem gdy go miałem. A potem już wręcz nie mogłem patrzeć na tę jego prostotę. Więc szedł dalej. A potem wracałem. I znowu to samo. Czy to normalne?? To się jakoś leczy? ;)

Ja mam tak samo tyle że z Romkiem... tak że jak znajdziesz lekarstwo to daj znać :D

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak samo tyle że z Romkiem... tak że jak znajdziesz lekarstwo to daj znać :D

Piotrze, lekarstwem niech będzie ten mod (choć masz podobny ;).

Ten Romek ma raczej u mnie dożywocie.

9c48e0a3e3667bf149e17a824c9aa602.jpg

Edytowane przez p.r.p.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin mam takiego samego tylko na bransolecie ale Twój jakby taki ładniejszy z ta szlufką i w nie przytyranym bezelu ;) Az miło popatrzeć :)

Prawie rok czasu się do niego zbierałem :P

v1ZVV0P.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kostka hmmm, niby nic nadzwyczajnego i świeci się jak psu jajca :) Mierzyłem i oglądałem ją kilka razy w TT i kompletnie mnie nie ruszała. A jak przyszła i zagościła na ręce, to muszę przyznać, że ma coś w sobie. I nawet pomimo większej grubości od GW-5000 i GW-B5600 leży wygodnie.

Albo jest jeszcze inne wytłumaczenie, że odzwyczailem się od dużych zegarków

5d23dc6ae6fc01d0a27b7e9cae3cb337.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak się wącha towar zza szyby to się psioczy i mówi beee a jak się posiada to się wychwala :D

Już taka kolej rzeczy ;)

Graty, choć wiem że długo nie zagości a może już jest na bazarku? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratki ale mnie nie porwała w tej wersji, miałem i szybko poleciała dalej  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak się wącha towar zza szyby to się psioczy i mówi beee a jak się posiada to się wychwala :D

Już taka kolej rzeczy ;)

Graty, choć wiem że długo nie zagości a może już jest na bazarku? :P

Nie wychwalam, tylko stwierdzam fakt, że ma coś w sobie, d*py mi nie urwała :D

Nie jeszcze nie jest, wiem wiem i pamiętam, że chcesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kostka hmmm,

Tomku gratuluję zakupu, napisz o wrażeniach coś po kilku dniach noszenia - też kilka razy mierzyłem i "nic mi nie urwało" żeby nie powiedzieć że wręcz przeciwnie, o czym pisałem w temacie "kostek" ale może faktycznie trzeba ponosić żeby się przekonać do tego zegarka - choć sądzę że ta wersja kolorystyczna raczej szans nie ma... bo "daje po oczach" za bardzo...

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kostka hmmm, niby nic nadzwyczajnego i świeci się jak psu jajca :) Mierzyłem i oglądałem ją kilka razy w TT i kompletnie mnie nie ruszała. A jak przyszła i zagościła na ręce, to muszę przyznać, że ma coś w sobie. I nawet pomimo większej grubości od GW-5000 i GW-B5600 leży wygodnie.

Albo jest jeszcze inne wytłumaczenie, że odzwyczailem się od dużych zegarków

Zlłota to dopiero się świeci :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomku gratuluję zakupu, napisz o wrażeniach coś po kilku dniach noszenia - też kilka razy mierzyłem i "nic mi nie urwało" żeby nie powiedzieć że wręcz przeciwnie, o czym pisałem w temacie "kostek" ale może faktycznie trzeba ponosić żeby się przekonać do tego zegarka - choć sądzę że ta wersja kolorystyczna raczej szans nie ma... bo "daje po oczach" za bardzo...

Piotr, dzięki. Może w weekend znajdę troszkę czasu, to się poprzyglądam i porównam organoleptycznie z 5K, może nawet fotkę pstryknę :D

Malkontenci

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi