TomG80 9014 #54601 Napisano 9 Kwietnia 2021 Kurier był Uuuuu, srogo. Jak wielkość? Kawał klocka chyba, co? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #54602 Napisano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, TomG80 napisał(-a): Uuuuu, srogo. Jak wielkość? Kawał klocka chyba, co? No spory odzwyczaiłem się, s1000 mniejszy 😛 Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez murcins 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11623 #54603 Napisano 9 Kwietnia 2021 2 godziny temu, murcins napisał(-a): Kurier był 😛 Szalejesz. Przez chwilę myślałem, ze to składak z bransą od kardynała, ale potem zobaczyłem, że to RS-ka Gratuluję Marcin. 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #54604 Napisano 9 Kwietnia 2021 11 minut temu, tommly napisał(-a): Szalejesz. Przez chwilę myślałem, ze to składak z bransą od kardynała, ale potem zobaczyłem, że to RS-ka Gratuluję Marcin. Dzięki:) a to jeszcze nie koniec na dziś 😅 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11623 #54605 Napisano 9 Kwietnia 2021 U mnie chwilowo tak wyglada sytuacja z G, ale coś czuję w kościach, że trzeba się rozejrzeć za większym pudełkiem Idę na swój osobisty rekord z Casio. 8 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15929 #54606 Napisano 9 Kwietnia 2021 Fajne pudło, żółty i MTG super. Dobrze, że też żółty kolorek wpadnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14532 #54607 Napisano 9 Kwietnia 2021 Godzinę temu, murcins napisał(-a): Dzięki:) a to jeszcze nie koniec na dziś 😅 😳😳😳😳😳😳🤔🤔🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siweq 39 #54608 Napisano 9 Kwietnia 2021 Panowie, a ma ktoś z Was doświadczenie z GBD H1000 ? Jak na co dzień się użytkuje ? Jaka Wasza ocena ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11623 #54609 Napisano 9 Kwietnia 2021 18 minut temu, satanic napisał(-a): Fajne pudło, żółty i MTG super. Dobrze, że też żółty kolorek wpadnie. Dzięki 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #54610 Napisano 9 Kwietnia 2021 GBD H1000 No działa, czas pokazuje i wibruje i piszczy Co konkretnie chcesz wiedzieć? 1 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54611 Napisano 9 Kwietnia 2021 4 godziny temu, murcins napisał(-a): Kurier był 😛 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #54612 Napisano 9 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, tommly napisał(-a): U mnie chwilowo tak wyglada sytuacja z G, ale coś czuję w kościach, że trzeba się rozejrzeć za większym pudełkiem Idę na swój osobisty rekord z Casio. A co toto biało niebieskie w środku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #54613 Napisano 9 Kwietnia 2021 Zakupy udane 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54614 Napisano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Jakby ktoś chciał brać Tego Mudmastera z OLX (sprzedawca Przemek) to nie polecam. Dogadaliśmy się, płatność przez Przesyłka OLX i zaczął awanturować się i nie chce wysłać paczki. Pół biedy, że anulował zakup, ale pieniądze 7 dni roboczych będą szły... Pruszków, Wielkopolskie Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Vonziej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #54615 Napisano 9 Kwietnia 2021 Z Częstochowy? 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54616 Napisano 9 Kwietnia 2021 Teraz, drVanSteiner napisał(-a): Z Częstochowy? Pruszków, Wielkopolskie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155518 #54617 Napisano 9 Kwietnia 2021 Cholera, ta choroba jest straszna... 😉🌞🌞🌞 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #54618 Napisano 9 Kwietnia 2021 Pruszków, WielkopolskieTo inny. Ja miałem przejścia z tym z Częstochowy. Jak widzę od ponad miesiąca nie sprzedał, wersja z żółtym paskiem.Byłem w drodze po odbiór, kiedy napisał, że go nie ma. Szczęście, że miałem też inna sprawę, więc wyjazd nie poszedl na marne.Ale ja też ostatnio dałem ciała jako sprzedający. Paczkę za małą przypisałem i musiałem anulować. Też ktoś czeka na zwrot kasy 0 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54619 Napisano 9 Kwietnia 2021 4 minuty temu, drVanSteiner napisał(-a): To inny. Ja miałem przejścia z tym z Częstochowy. Jak widzę od ponad miesiąca nie sprzedał, wersja z żółtym paskiem. Byłem w drodze po odbiór, kiedy napisał, że go nie ma. Szczęście, że miałem też inna sprawę, więc wyjazd nie poszedl na marne. Ale ja też ostatnio dałem ciała jako sprzedający. Paczkę za małą przypisałem i musiałem anulować. Też ktoś czeka na zwrot kasy Eh, a mogłem brać GG-B100 i już bym dzisiaj miał, a tak skusiłem się na GWG-1000 z OLX i teraz czekaj Panie tydzień na pieniądze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54620 Napisano 9 Kwietnia 2021 17 minut temu, Vonziej napisał(-a): Jakby ktoś chciał brać Tego Mudmastera z OLX (sprzedawca Przemek) to nie polecam. Dogadaliśmy się, płatność przez Przesyłka OLX i zaczął awanturować się i nie chce wysłać paczki. Pół biedy, że anulował zakup, ale pieniądze 7 dni roboczych będą szły... Pruszków, Wielkopolskie jak wystawił z taka opcja to łaski nierobi - i tak by do Ciebie wróciły - bo jakbyś nie odebrał paczki oni zwrócą ci kasę - do niego dociera wtedy kiedy ty odbierzesz i to dobre jest w olx - ale troche trwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 58152 #54621 Napisano 9 Kwietnia 2021 Wiosenne ładowanie akumulatorów😎 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54622 Napisano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, unadarek napisał(-a): jak wystawił z taka opcja to łaski nierobi - i tak by do Ciebie wróciły - bo jakbyś nie odebrał paczki oni zwrócą ci kasę - do niego dociera wtedy kiedy ty odbierzesz i to dobre jest w olx - ale troche trwa Odpisał, że może poczekać aż pieniądze wrócą i przetrzymać. Potem wyśle za pobraniem z opcją sprawdzenia zawartości... Nie wiem Panowie - bawić się w to z tym sprzedającym? Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #54623 Napisano 9 Kwietnia 2021 21 minut temu, Vonziej napisał(-a): Jakby ktoś chciał brać Tego Mudmastera z OLX (sprzedawca Przemek) to nie polecam. Dogadaliśmy się, płatność przez Przesyłka OLX i zaczął awanturować się i nie chce wysłać paczki. Pół biedy, że anulował zakup, ale pieniądze 7 dni roboczych będą szły... Pruszków, Wielkopolskie Ja z olx dostałem zwrot w ten sam dzień 21 minut temu, Vonziej napisał(-a): Jakby ktoś chciał brać Tego Mudmastera z OLX (sprzedawca Przemek) to nie polecam. Dogadaliśmy się, płatność przez Przesyłka OLX i zaczął awanturować się i nie chce wysłać paczki. Pół biedy, że anulował zakup, ale pieniądze 7 dni roboczych będą szły... Pruszków, Wielkopolskie Ja z olx dostałem zwrot w ten sam dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54624 Napisano 9 Kwietnia 2021 3 minuty temu, Vonziej napisał(-a): Odpisał, że może poczekać aż pieniądze wrócą i przetrzymać. Potem wyśle za pobraniem z opcją sprawdzenia zawartości... Nie wiem Panowie - bawić się w to z tym sprzedającym? To pytanie pozostaje aktualne 3 minuty temu, murcins napisał(-a): Ja z olx dostałem zwrot w ten sam dzień No ja czekam, zobaczymy ile będzie szło. Jest piątek 17;00, więc myślę, że dzisiaj nie. Teraz tu już nie ma znaczenia - ważne, że przyjdą. Chodzi o jakieś podstawowe zasady współpracy w społeczeństwie, nie można każdego o oszustwo posądzać, a tak ta osoba zrobiła. A ja sobie kurna chciałem GWG kupić, bo szukałem... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54625 Napisano 9 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Vonziej napisał(-a): To pytanie pozostaje aktualne No ja czekam, zobaczymy ile będzie szło. Jest piątek 17;00, więc myślę, że dzisiaj nie. Teraz tu już nie ma znaczenia - ważne, że przyjdą. Chodzi o jakieś podstawowe zasady współpracy w społeczeństwie, nie można każdego o oszustwo posądzać, a tak ta osoba zrobiła. A ja sobie kurna chciałem GWG kupić, bo szukałem... za pobraniem to ty bardziej ryzykujesz co Ci wyśle - jak już to z opcja sprawdzenia przy kurierze co on ci wysłał i czy sprawne - bo coś tu nie tak jak jest opcja olx - dla dwóch stron w miarę bezpieczna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach