Waldzior 3227 #13826 Napisano 13 Maja 2015 Hehe, to rzeczywiście stadium daleko posunięte 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #13827 Napisano 13 Maja 2015 U mnie to już jest źle bo zabieram ze sobą do pracy zapasowy zegarek, jak na przykład na łapce monster, to g-shock w plecaku, na wszelki wypadek Ja co prawda zmieniałem zegarek do gotowania, zmywania na G-Shocka, ale żeby brać drugi do pracy to już szajba niezła Z drugiej strony jedni zmieniają w pracy buty...inni zegarki 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #13828 Napisano 13 Maja 2015 Dingo spoko Co prawda nie zabieram zapasowego zegara do pracy, ale do pracy, domu, święta i sportu mam różne 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #13829 Napisano 13 Maja 2015 Starałem się nosić jeden zegarek choć przez tydzień, ale i to mi nie wychodzi, cóż, trzeba z tym żyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #13830 Napisano 14 Maja 2015 Taki dołączył to kolegów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #13831 Napisano 14 Maja 2015 Czyżby DW-5030?Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #13832 Napisano 14 Maja 2015 Dokładnie, dołączył do DW-6930 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #13833 Napisano 14 Maja 2015 Z kolegą z pracy, Kingiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #13834 Napisano 14 Maja 2015 Kufa, ale king to jest byk:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swiety 0 #13835 Napisano 14 Maja 2015 Witam, kupiłem pierwszego G SHOCKa, GWN-1000C mam tylko MAŁY problem, sciagałem go ze stanów i nie mam polskiej instrukcji.. a nigdzie nie mojej jej znależć/dostać..Jest tu ktoś moze z tym modelem kto mógł by mi ją udostępnić ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #13836 Napisano 14 Maja 2015 Swiety zaraz mod zrobi Ci nunu, że wszędzie pytasz o tę instrukcję Zobacz na youtube bo często są filmiki, które pokazują obsługę zegarka. Co dokładnie chcesz wiedzieć? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianDe 124 #13837 Napisano 14 Maja 2015 Moje białe letnie G. 0 <p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #13838 Napisano 14 Maja 2015 Witam, kupiłem pierwszego G SHOCKa, GWN-1000C mam tylko MAŁY problem, sciagałem go ze stanów i nie mam polskiej instrukcji.. a nigdzie nie mojej jej znależć/dostać..Jest tu ktoś moze z tym modelem kto mógł by mi ją udostępnić ??Kolego nie spamuj wszędzie tym pytaniem. Jest odpowienie miejsce na to na forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swiety 0 #13839 Napisano 14 Maja 2015 Sory za spam, ale to tylko dlatego ze jest nowy a nie umiem sobie posutawiac tam wszytskiego, skalibrować itp.. Władzior zamiast trofować to pomoż. A Ty tez SPAMUJESZ, bo kamilspider juz mi zwrocił uwage 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #13840 Napisano 14 Maja 2015 tomaliusz świetny ten King . Rozmiar, kształt i ogólny wygląd THE BEST. Jeszcze jakby był w wersji z WC to wogóle . Tylko szkoda, że przycisk podświetlenia ma z boku. Jakoś wolę, jak jest na "tarczy" - według mnie przycisk w tym miejscu to taka wizytówka G. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #13841 Napisano 14 Maja 2015 swiety, sensorów lepiej nie kalibruj od razu, bo one są fabrycznie dobrze ustawione.Co do godziny to tez jej nie musisz ustawiać. Wybierz tylko odpowiednią strefę czasową, a zegarek w nocy sam się zsynchronizuje. W końcu po to mu WaveCeptor. Aby ustawić swoją strefę w trybie wyświetlania czasu wyciągnij koronkę, na wyświetlaczu zacznie migać aktualnie wybrane miast i wskazówka sekundowa wskaże również to miasto na zewnętrznym pierścieniu. Kręcąc koronką możesz wybierać jakie miasto chcesz ustawić. Dla Polski ma to być PAR LON lub ATH. Następnie wciśnij przycisk B (lewy dolny), wyświetli się funkcja DST, kręcąc koronką wybierz AUTO. Wciśnij koronkę i po sprawie. W nocy powinien się zsynchronizować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2254 #13842 Napisano 15 Maja 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11988 #13843 Napisano 15 Maja 2015 Taki dołączył to kolegów Wypas!! Ten i DW-6930C podobają mi się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #13844 Napisano 15 Maja 2015 Zgadzam się, DW-6930 też jest fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swiety 0 #13845 Napisano 15 Maja 2015 swiety, sensorów lepiej nie kalibruj od razu, bo one są fabrycznie dobrze ustawione.Co do godziny to tez jej nie musisz ustawiać. Wybierz tylko odpowiednią strefę czasową, a zegarek w nocy sam się zsynchronizuje. W końcu po to mu WaveCeptor. Aby ustawić swoją strefę w trybie wyświetlania czasu wyciągnij koronkę, na wyświetlaczu zacznie migać aktualnie wybrane miast i wskazówka sekundowa wskaże również to miasto na zewnętrznym pierścieniu. Kręcąc koronką możesz wybierać jakie miasto chcesz ustawić. Dla Polski ma to być PAR LON lub ATH. Następnie wciśnij przycisk B (lewy dolny), wyświetli się funkcja DST, kręcąc koronką wybierz AUTO. Wciśnij koronkę i po sprawie. W nocy powinien się zsynchronizować. no właśnie jak wyjmę koronke i mryga mi CITY i nie kręce to nie zmieniaja sie miasta :/ tylko godzina sie przesuwa :/apropo kalibracji to termometr pokazywał o dużo za dużą tempereture :/ wiec przydala by sie, tylko nie wiem jak ja zrobic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #13846 Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) Wieczorem fotka nowego nabytku bo w robocie kolega da mi zamówioną puszeczkę z zegarkiem Już muszę zamawiać zegarki na adresy kolegów ps. swiety termometr pokazuję dobrą temperaturę ale musisz zdjąć zegarek z ręki na jakieś 30min i wtedy odczyt będzie dobry. Edytowane 15 Maja 2015 przez ShoRtie 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #13847 Napisano 15 Maja 2015 no właśnie jak wyjmę koronke i mryga mi CITY i nie kręce to nie zmieniaja sie miasta :/ tylko godzina sie przesuwa :/apropo kalibracji to termometr pokazywał o dużo za dużą tempereture :/ wiec przydala by sie, tylko nie wiem jak ja zrobic Hej,zobacz swój temat, może to pomożehttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/120325-g-shock-gwn-1000c/?p=1460176 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1196 #13848 Napisano 15 Maja 2015 Ale wskazówka sekundowa przy migającym CITY pokazuje jakieś konkretne miasto zgadza się?Jak kręcisz koronką i zmieniasz miasto to normalne, że godzina będzie się zmieniała, bo różne miasta leża w innych strefach i mają inny czas...Przekręć tak, żeby wskazówka sekundowa była ustawiona na LON lub PAR lub ATH. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #13849 Napisano 15 Maja 2015 U mnie to już jest źle bo zabieram ze sobą do pracy zapasowy zegarek, jak na przykład na łapce monster, to g-shock w plecaku, na wszelki wypadek Dla mnie to normalka. W pracy mam na stałe dwa vintygowe "garnitury", ale i tak częściej zakładam współczesne mechaniczne, a w G podróżuję (rowerkiem). Zatem w drodze do pracy mam ze sobą zazwyczaj dwa zegary (jeden na łapie i jeden na grzbiecie /plecak/ w puszce po str8 ). Dyżurne są w pracy, a w domu... te rzadziej noszone. Czy... coś ze mną nie tak!?... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swiety 0 #13850 Napisano 15 Maja 2015 Ale wskazówka sekundowa przy migającym CITY pokazuje jakieś konkretne miasto zgadza się?Jak kręcisz koronką i zmieniasz miasto to normalne, że godzina będzie się zmieniała, bo różne miasta leża w innych strefach i mają inny czas...Przekręć tak, żeby wskazówka sekundowa była ustawiona na LON lub PAR lub ATH.działą na ATH, ok dzieki nie zauwazyłem wczesniej ze na tarczy sa wypisane, no to jedna rzecz z głowy ustawiony czas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach