Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

We Włoszech 38 200 euro. W Niemczech tak samo. Nawet nie musisz VPNa mieć - wystarczy podmienić w adresie pl na de.

image.thumb.png.e69273a7ef70315e6bfdef85d0a3bd12.png

image.thumb.png.f07c6a16791be107c24199b4c7549ebd.png

Edytowane przez beniowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
We Włoszech 38 200 euro. W Niemczech tak samo. Nawet nie musisz VPNa mieć - wystarczy podmienić w adresie pl na de.

U mnie nie działa i po wpisaniu rolex.de pokazuje polskie ceny ae09751ddeb6c50bc37456cb92e4e792.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, a_team napisał(-a):

U mnie nie działa i po wpisaniu rolex.de pokazuje polskie ceny 

Dziwne - mnie najpierw kieruje na polską stronę Rolexa, potem dopiero sobie zmieniam na włoską lub niemiecką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, beniowski napisał(-a):

Dzięki. U mnie ta zmiana nie działa niestety ale fajnie ,że mogłeś podrzucić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą ta konfiguracja DD to mój faworyt - mam nadzieję że będą ją trzymać w ofercie. To tak esencja DD dla mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Swoją drogą ta konfiguracja DD to mój faworyt - mam nadzieję że będą ją trzymać w ofercie. To tak esencja DD dla mnie. 

Na forum jest paru zawodnikow, ktorzy z utesknieniem patrza na ten model. Zaliczam sie do tego grona.

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od dawna myślę i szkoda mi wyłożyć taką gotówkę 😁 muszę podjąć w końcu kilka meskich decyzji i wymienić kilka swoich zegarków na tego DD. Myślę ,że będę zadowolony z decyzji z którą walczę któryś rok z kolei 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie jaki jest bezpośredni mail na plac Konstytucji?

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a):

U mnie promocja 🤭

Ty wy w tej Szwajcarii po angielsku strony Rolexa macie? No nieźle. A odnośnie ceny: nic, tylko jechać i brać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, nixon111 napisał(-a):

Ja od dawna myślę i szkoda mi wyłożyć taką gotówkę 😁 muszę podjąć w końcu kilka meskich decyzji i wymienić kilka swoich zegarków na tego DD. Myślę ,że będę zadowolony z decyzji z którą walczę któryś rok z kolei 

Wydaje mi się, że ogólnie mniej zegarków, a więcej czasu na nadgarstku ma najwięcej sensu. No chyba, że ktoś jest typowym zbieraczem i bardziej go kręci chęć posiadania niż noszenia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, tbn napisał(-a):

Wydaje mi się, że ogólnie mniej zegarków, a więcej czasu na nadgarstku ma najwięcej sensu. No chyba, że ktoś jest typowym zbieraczem i bardziej go kręci chęć posiadania niż noszenia. 

Na ten moment mam kilka modeli których nie noszę ale ciężko mi się ich pozbyć. Obiecuje sobie od dawna przeorganizować kolekcję i nic z tym nie robię 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, tbn napisał(-a):

Powoli dochodzę do tego etapu umysłu. Czas pokaże, czy na dłuższą metę dam radę. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Powoli dochodzę do tego etapu umysłu. Czas pokaże, czy na dłuższą metę dam radę. 

No ja w praktyce na 7 sztuk nosze de facto dwa, a zmieniam raz na 2-3 tygodnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, uhck997 napisał(-a):

No ja w praktyce na 7 sztuk nosze de facto dwa, a zmieniam raz na 2-3 tygodnie.

Zacząłem praktykować podobnie. Noszę na zmianę te najwygodniejsze; Pepsi i Daytonę, a Hulka głównie na wakacyjne wypady. Do tego niemiecki elegant na rauty, bale i bardziej formalne imprezy. Te cztery mi wystarczają, a myślę, że gdybym zmniejszył zestaw do trzech sztuk, też byłoby dobrze. Czasami miewam chwilowe zaciemnienie umysłu jakąś nowinką, która cieszy mnie z samego faktu, że udało mi się na nią zapisać lub kupić z marszu, jednak szybko przestaje się nią fascynować, tzw. "butikowa chimera". 😉

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja całkiem przypadkowo - tylko, że zagranicą i nie wiem, czy chcę tu wywoływać nową, przepraszam za sformułowanie, gównoburzę, bo widzę, że oba tematy związane z Rolexem są strasznie emocjonalne🤷‍♂️😝

Edytowane przez Musa19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Musa19 napisał(-a):

No ja całkiem przypadkowo - tylko, że zagranicą i nie wiem, czy chcę tu wywoływać nową, przepraszam za sformułowanie, gównoburzę, bo widzę, że oba tematy związane z Rolexem są strasznie emocjonalne🤷‍♂️😝

To zależy czy dostałeś praktycznie od razu (i oczywiście jaki model), czy też musiałeś czekać odpowiednio długo - jak to drugie, to pisz spokojnie 🤣.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Musa19 napisał(-a):

nie wiem, czy chcę tu wywoływać nową, przepraszam za sformułowanie, gównoburzę

Przecież dziś piątek - dajesz !!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No ja całkiem przypadkowo - tylko, że zagranicą i nie wiem, czy chcę tu wywoływać nową, przepraszam za sformułowanie, gównoburzę, bo widzę, że oba tematy związane z Rolexem są strasznie emocjonalne

Nie kokietuj. Zdjecia.

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, beniowski napisał(-a):

To zależy czy dostałeś praktycznie od razu (i oczywiście jaki model), czy też musiałeś czekać odpowiednio długo - jak to drugie, to pisz spokojnie 🤣.

co to za cenzura prewencyjna 😛 kolega nich leci z koksem w sensie Rolexem :) piątek w końcu mamy 😁

Edytowane przez uhck997

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, bibbi napisał(-a):

Nie kokietuj. Zdjecia.

Na razie wrzuciłem w wątku o nowych nabytkach, bo jeszcze nie skróciłem bransolety.

3 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Model to żaden tzw. gejmczejndżer, bo czekoladowy Yachtmaster 40 mm, ale tak, dostępny od ręki, bez czekania.

2 godziny temu, mroova napisał(-a):

Przecież dziś piątek - dajesz !!! 

2 godziny temu, uhck997 napisał(-a):

kolega nich leci z koksem

Ok. To tak:

1. Info od sprzedawcy - na Gran Canarii nie ma już żadnych list kolejkowych, tzn. ci, co czekają, to dostają zgodnie z kolejnością na listach, nowych już nie prowadzą, co przyjdzie, a co nie ma "starego" przydziału, idzie na bieżąco do sprzedaży. To nie wiem, czy prawda, czy tylko ściema dla "przyjezdnych", ale w lutym na Teneryfie u zupełnie innego AD usłyszałem dokładnie to samo.

2. Do zakupu od ręki poza pojawiającymi się gdzieniegdzie (także w Polsce) modelami two-tone lub w całości z kruszcu był m.in. czarny Explorer II i stalowy Sub z datą oraz OP 36 mm ze srebrną tarczą.

3. Z uwagi na towarzyszące mojemu zakupowi okoliczności, powiem tylko tyle, że nie jest prawdą, iż Rolexa i Cartiera nie da się kupić na Wyspach w cenie bez VATu.

4. Zakupy robiłem w towarzystwie topowego w swojej dyscyplinie hiszpańskiego zawodnika i takoż znanego trenera więc możliwe, że i sam zostałem potraktowany jak jakiś celebryta🤣

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Musa19 napisał(-a):

Na razie wrzuciłem w wątku o nowych nabytkach, bo jeszcze nie skróciłem bransolety.

Model to żaden tzw. gejmczejndżer, bo czekoladowy Yachtmaster 40 mm, ale tak, dostępny od ręki, bez czekania.

Świetny model, gratulacje. Znajoma na takiego i jak go przymierzyłem, to mi się bardzo spodobał.

.69AC1E7B-911F-4176-95AA-0323EF6F4C70_1_105_c.thumb.jpeg.b1c9026bcf20877935cdd9e1f0b84a58.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi