Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Recommended Posts

13 godzin temu, logann napisał(-a):

kolega od niedawna w internecie chyba 😉

@tbn pewnie miał na myśli Testo, polecam zapoznać się z twórczością, dowiedzieć się co to jest bogactwo i jak rozwiązywać całki 🤣

Thank-You-Gif-the-Office-Steve-Carell – All the Cubs

12 godzin temu, Anansi napisał(-a):

Ściślej za pomocą cohones

Akurat w tym to nasz forumowy Krojsos miał rację.

Trzeba pamiętać o tym że w tym wątku nie ma jakiejś reprezentatywnej grupki , ot garstka piszących . 

Poziom dyskusji oceniam za umiarkowanie zadowalający . To że przeważają owłosione męskie dłonie i gratulacje to może nie mój klimat ale nie każdy przecież musi tu być ekspertem.

A jeśli ktoś przekracza granicę …cóż przecież  sam sobie laurkę wystawia , osoba atakowana nie ponosi za to żadnej odpowiedzialności i nie musi się zniżać .

19 godzin temu, lukebor napisał(-a):

Rekordowa jest - zdaje się ustawa o nabywaniu nieruchomości przez cudzoziemców?

teoretycznie tak, to znaczy z etykiety jest z 1920 roku, natomiast treściowo niekoniecznie, oryginał z 1920 roku to w zasadzie można streścić w jednym zdaniu :)

z prawem wekslowym jest inaczej, do dziś w zasadzie możesz się nauczyć obecnego prawa wekslowego czytając na przykład podręczniki z lat przed i powojennych

Edited by uhck997

O co chodzi? Dział o sytuacji kolejkowej rolka, nieraz rzucam okiem żeby zobaczyć co tu słychać, a tu jakieś problemy emocjonalne. WTF? 

1 godzinę temu, m.kuch napisał(-a):

O co chodzi? Dział o sytuacji kolejkowej rolka, nieraz rzucam okiem żeby zobaczyć co tu słychać, a tu jakieś problemy emocjonalne. WTF? 

W kolejkach ludzie często się kłócą. 😜

Edited by memento mori

Teraz to jest tu sielanka konwencjonalna. 

kiedyś były tu większe emocje. Pamiętam paru Ludwikow XIV , każdy miał po kilku giermków, jak zaczęli się pompować  to temperatura robiła się jak w piecu 😁

Chyba ktos powinien ustalić ile trzeba mieć euro żeby tu pisać. Tak będzie rozsądnie. Nie bedzie tu wtedy jakas biedota pisała! A, o dom gdzieś trzeba zagranicą mieć.

Chyba ktos powinien ustalić ile trzeba mieć euro żeby tu pisać. Tak będzie rozsądnie. Nie bedzie tu wtedy jakas biedota pisała! A, o dom gdzieś trzeba zagranicą mieć.

Tak, każdy powinien pokazać zeznanie roczne i akty notarialne plus dowody rejestracyjne samochodów. Do tego w temacie kolejka mogą udzielać się tylko aktualni właściciele Rolexów, bo Ci co nie mają, to pewnie i tak nie dostaną

9 godzin temu, Toho napisał(-a):

Dodałbym, że auta w leasingu sie nie liczą.

Domy, mieszkania, działki oraz inne ruchomości na kredyt również.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

W Zurychu na lotnisku w Bucherer w terminalu A, urocza starsza pani zapisuje na wszystko jak leci bez wczesniejszej historii zakupowej. W dniu wczorajszym zapisala mnie na Daytonę w stali białą i Pepsi Jubilee bez mrugnięcia okiem. Na oba zapisy otrzymałem formalne potwierdzenie na mail.

Edited by clepsidre

Zapisać się i dostać to dwie różne sprawy ale lepiej być zapisanym i żyć nadzieją niz w ogóle nie móc się zapisać.

Paolo Coelho 

Szukam podstawki na zegarek (watchstand) 

7 godzin temu, clepsidre napisał(-a):

W Zurychu na lotnisku w Bucherer w terminalu A, urocza starsza pani zapisuje na wszystko jak leci bez wczesniejszej historii zakupowej. W dniu wczorajszym zapisala mnie na Daytonę w stali białą i Pepsi Jubilee bez mrugnięcia okiem. Na oba zapisy otrzymałem formalne potwierdzenie na mail.

Mój Wujek z obywatelstwem Szwajcarskim , historią zakupową zapisał się na Pepsi w Bucherer. Było to w lipcu 2020 i do dzisiaj cisza. Dodatkowo nie pozwolili mu zapisać się na nic więcej chyba ,że wykreśli się z Pepsi.  Też wtedy cieszył się z zapisu.

W Madrycie nie przyjmują zapisów od obcokrajowców. Tylko lokalesi i to nie na wszystko. 

Moj Wujek ze Slupska na nic sie nie zapisal. Zapytam Ciotke z Grodka nad Dunajcem.

bibbi

Mój Wujek z obywatelstwem Szwajcarskim , historią zakupową zapisał się na Pepsi w Bucherer. Było to w lipcu 2020 i do dzisiaj cisza. Dodatkowo nie pozwolili mu zapisać się na nic więcej chyba ,że wykreśli się z Pepsi.  Też wtedy cieszył się z zapisu.

No niestety, zapis a odbiór, to dwie różne rzeczy

W dniu 21.06.2024 o 23:47, bibbi napisał(-a):

Zapytam Ciotke z Grodka nad Dunajcem.

bibbi

I co Ciotka odpowiedziała 🤔

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Jestem od lutego 2023 zapisany w 3 butikach w Niemczech. Do dzisiaj jeszcze nic nie odebrałem. W międzyczasie u czarnego ptaka miałem już 2 odbiory

W dniu 23.06.2024 o 12:34, a_team napisał(-a):

Jestem od lutego 2023 zapisany w 3 butikach w Niemczech. Do dzisiaj jeszcze nic nie odebrałem. W międzyczasie u czarnego ptaka miałem już 2 odbiory emoji846.png

Ja od 2018 roku w Berlinie na dwa GMT. Oczywiście cisza i wątpię ,że coś się zmieni.

2 minuty temu, nixon111 napisał(-a):

Ja od 2018 roku w Berlinie na dwa GMT. Oczywiście cisza i wątpię ,że coś się zmieni.

Zmienią się modele albo przestaną je produkować zanim cokolwiek dostaniesz. Skoro czekasz 6 lat, to chyba o tobie zapomnieli.