Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, logann napisał(-a):

kolega od niedawna w internecie chyba 😉

@tbn pewnie miał na myśli Testo, polecam zapoznać się z twórczością, dowiedzieć się co to jest bogactwo i jak rozwiązywać całki 🤣

Thank-You-Gif-the-Office-Steve-Carell – All the Cubs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Anansi napisał(-a):

Ściślej za pomocą cohones

Akurat w tym to nasz forumowy Krojsos miał rację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba pamiętać o tym że w tym wątku nie ma jakiejś reprezentatywnej grupki , ot garstka piszących . 

Poziom dyskusji oceniam za umiarkowanie zadowalający . To że przeważają owłosione męskie dłonie i gratulacje to może nie mój klimat ale nie każdy przecież musi tu być ekspertem.

A jeśli ktoś przekracza granicę …cóż przecież  sam sobie laurkę wystawia , osoba atakowana nie ponosi za to żadnej odpowiedzialności i nie musi się zniżać .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, lukebor napisał(-a):

Rekordowa jest - zdaje się ustawa o nabywaniu nieruchomości przez cudzoziemców?

teoretycznie tak, to znaczy z etykiety jest z 1920 roku, natomiast treściowo niekoniecznie, oryginał z 1920 roku to w zasadzie można streścić w jednym zdaniu :)

z prawem wekslowym jest inaczej, do dziś w zasadzie możesz się nauczyć obecnego prawa wekslowego czytając na przykład podręczniki z lat przed i powojennych

Edytowane przez uhck997

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli od czasów śmierci hrabiego Bucholca nic się nie zmieniło?

1dFQTya.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi? Dział o sytuacji kolejkowej rolka, nieraz rzucam okiem żeby zobaczyć co tu słychać, a tu jakieś problemy emocjonalne. WTF? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, m.kuch napisał(-a):

O co chodzi? Dział o sytuacji kolejkowej rolka, nieraz rzucam okiem żeby zobaczyć co tu słychać, a tu jakieś problemy emocjonalne. WTF? 

W kolejkach ludzie często się kłócą. 😜

Edytowane przez memento mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to jest tu sielanka konwencjonalna. 

kiedyś były tu większe emocje. Pamiętam paru Ludwikow XIV , każdy miał po kilku giermków, jak zaczęli się pompować  to temperatura robiła się jak w piecu 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba ktos powinien ustalić ile trzeba mieć euro żeby tu pisać. Tak będzie rozsądnie. Nie bedzie tu wtedy jakas biedota pisała! A, o dom gdzieś trzeba zagranicą mieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chyba ktos powinien ustalić ile trzeba mieć euro żeby tu pisać. Tak będzie rozsądnie. Nie bedzie tu wtedy jakas biedota pisała! A, o dom gdzieś trzeba zagranicą mieć.

Tak, każdy powinien pokazać zeznanie roczne i akty notarialne plus dowody rejestracyjne samochodów. Do tego w temacie kolejka mogą udzielać się tylko aktualni właściciele Rolexów, bo Ci co nie mają, to pewnie i tak nie dostaną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Toho napisał(-a):

Dodałbym, że auta w leasingu sie nie liczą.

Domy, mieszkania, działki oraz inne ruchomości na kredyt również.  

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Zurychu na lotnisku w Bucherer w terminalu A, urocza starsza pani zapisuje na wszystko jak leci bez wczesniejszej historii zakupowej. W dniu wczorajszym zapisala mnie na Daytonę w stali białą i Pepsi Jubilee bez mrugnięcia okiem. Na oba zapisy otrzymałem formalne potwierdzenie na mail.

Edytowane przez clepsidre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisać się i dostać to dwie różne sprawy ale lepiej być zapisanym i żyć nadzieją niz w ogóle nie móc się zapisać.

Paolo Coelho 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, clepsidre napisał(-a):

W Zurychu na lotnisku w Bucherer w terminalu A, urocza starsza pani zapisuje na wszystko jak leci bez wczesniejszej historii zakupowej. W dniu wczorajszym zapisala mnie na Daytonę w stali białą i Pepsi Jubilee bez mrugnięcia okiem. Na oba zapisy otrzymałem formalne potwierdzenie na mail.

Mój Wujek z obywatelstwem Szwajcarskim , historią zakupową zapisał się na Pepsi w Bucherer. Było to w lipcu 2020 i do dzisiaj cisza. Dodatkowo nie pozwolili mu zapisać się na nic więcej chyba ,że wykreśli się z Pepsi.  Też wtedy cieszył się z zapisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Madrycie nie przyjmują zapisów od obcokrajowców. Tylko lokalesi i to nie na wszystko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj Wujek ze Slupska na nic sie nie zapisal. Zapytam Ciotke z Grodka nad Dunajcem.

bibbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Wujek z obywatelstwem Szwajcarskim , historią zakupową zapisał się na Pepsi w Bucherer. Było to w lipcu 2020 i do dzisiaj cisza. Dodatkowo nie pozwolili mu zapisać się na nic więcej chyba ,że wykreśli się z Pepsi.  Też wtedy cieszył się z zapisu.

No niestety, zapis a odbiór, to dwie różne rzeczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 21.06.2024 o 23:47, bibbi napisał(-a):

Zapytam Ciotke z Grodka nad Dunajcem.

bibbi

I co Ciotka odpowiedziała 🤔

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem od lutego 2023 zapisany w 3 butikach w Niemczech. Do dzisiaj jeszcze nic nie odebrałem. W międzyczasie u czarnego ptaka miałem już 2 odbiory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.06.2024 o 12:34, a_team napisał(-a):

Jestem od lutego 2023 zapisany w 3 butikach w Niemczech. Do dzisiaj jeszcze nic nie odebrałem. W międzyczasie u czarnego ptaka miałem już 2 odbiory emoji846.png

Ja od 2018 roku w Berlinie na dwa GMT. Oczywiście cisza i wątpię ,że coś się zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, nixon111 napisał(-a):

Ja od 2018 roku w Berlinie na dwa GMT. Oczywiście cisza i wątpię ,że coś się zmieni.

Zmienią się modele albo przestaną je produkować zanim cokolwiek dostaniesz. Skoro czekasz 6 lat, to chyba o tobie zapomnieli. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi