Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Recommended Posts

5 minut temu, Dorian06 napisał(-a):

A DJ nie ma

Datejust funkcji GMT nie posiada.  

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

5 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a):

Tak, co do zasady, Rolex regionalizuje klientow. Najlepiej probowac na lotniskach.

Znajomy zapisywal sie w Buchererze w zeszlym tygodniu na niebieskiego OP 41. Nie jest kilentem Bucherera, ani nigdy nie mial Rolexa. Oczywiscie go zapisano, powiedziano, ze do 2 lat oczekiwania.

Pewnie dlatego, ze probujesz co 2 tygodnie 😂

To co ile mam próbowac, raz w miesiącu?

7 godzin temu, mario1971 napisał(-a):

Datejust funkcji GMT nie posiada.  

Myślałem, że chodzi Ci o wszystkie Rolki. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Ja ostatnio u mnie pomagałem koledze z forum zamówić DJa bikolor 41 mm. Dostał w niecałe dwa miesiące.

Liczyl z tym zlotym, ktorego kupisz za 2 lata 

Chyba z tymi częściami złotymi do rootbeera
Polar, Rootbeer, Batman, Bruce i Pepsi = 5. O czymś zapomniałem? 

GMT to GMT. Polar, to jednak Explorer II z funkcją GMT Na dobrą sprawę mam tylko rootbeera z modelu GMT Master, Batman i BW to zapisy, ale jak będzie nie wiadomo. Jest „ryzyko”, że będą 3, bo Pepsi, to chyba jeszcze długo długo nic nie będzie w temacie. Z drugiej atrony jeszcze ich nie ma, więc nie ma o czym gdybać, jak będzie za dużo, to się zastanowię, co dalej z tym fantem zrobić

35 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Chyba z tymi częściami złotymi do rootbeera emoji23.png
GMT to GMT. Polar, to jednak Explorer II z funkcją GMT emoji6.png Na dobrą sprawę mam tylko rootbeera z modelu GMT Master, Batman i BW to zapisy, ale jak będzie nie wiadomo. Jest „ryzyko”, że będą 3, bo Pepsi, to chyba jeszcze długo długo nic nie będzie w temacie. Z drugiej atrony jeszcze ich nie ma, więc nie ma o czym gdybać, jak będzie za dużo, to się zastanowię, co dalej z tym fantem zrobić emoji6.png

Po co Ci tyle GMT? Nie lepiej zrezygnowac z 2-3 i za te 150k kupic Patka/AP?

taki rootbeer i batman w zupelnosci wystarcza;)

Po co Ci tyle GMT? Nie lepiej zrezygnowac z 2-3 i za te 150k kupic Patka/AP?
taki rootbeer i batman w zupelnosci wystarcza;)

Mówisz jakbym je miał. Na razie nie mam żadnego stalowego, więc nie wiem o czym mowa

2 godziny temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Mówisz jakbym je miał. Na razie nie mam żadnego stalowego, więc nie wiem o czym mowa emoji14.png

Miałem dwa stalowe GMT-Master II, podobnie jak dwa Datejust. To było stanowczo za dużo jak dla mnie. I tak ten fajniejszy spacyfikuje tego drugiego, niczym kukułcze pisklę, wypychające z gniazda słabsze osobniki. Naturalny flipp. 

24 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Miałem dwa stalowe GMT-Master II, podobnie jak dwa Datejust. To było stanowczo za dużo jak dla mnie. I tak ten fajniejszy spacyfikuje tego drugiego, niczym kukułcze pisklę, wypychające z gniazda słabsze osobniki. Naturalny flipp. 

Ale żeś Mario to poetycko ujął.
Niczym w wierszu Adama Mickiewicza.

Albo niczym to mawial Mikolaj Kopernik badz z niemieckiego Nikolaus Kopernikus - zły pieniądz wypiera dobry.

Edited by I_love_britney

Nie mam ani jednego, nie znam jeszcze tych problemów

4 godziny temu, mario1971 napisał(-a):

Masz jeszcze Sky

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

9 godzin temu, Dorian06 napisał(-a):

Masz jeszcze Sky

Leży w sejfie. 

dosłownie i w przenośni leży, bo chyba ostatnio pokazywałaś go zaraz po odbiorze? Sky to jednak nie Twoja bajka ?

Fajny zegarek, trochę klockowany, choć całkiem dobrze leży na łapce. Do koszuli nie pasuje, a ja głównie w koszulach chodzę. To taki mój kapitał zapasowy. 

W końcu się doczekałem. Po ponad 15 miesiącach dostałem info, że mój zegarek już jest. Na piątek wieczorem jestem umówiony.

Po krótkiej euforii, zaczęły mnie nachodzić wątpliwości czy faktycznie jest mi potrzebny🤔.

Chyba dziwny jestem😔

IWC

37 minut temu, piteks napisał(-a):

W końcu się doczekałem. Po ponad 15 miesiącach dostałem info, że mój zegarek już jest. Na piątek wieczorem jestem umówiony.

Po krótkiej euforii, zaczęły mnie nachodzić wątpliwości czy faktycznie jest mi potrzebny🤔.

Chyba dziwny jestem😔

Mając takie świetne IWC tez bym miał wątpliwości.

Po krótkiej euforii, zaczęły mnie nachodzić wątpliwości czy faktycznie jest mi potrzebny.
Chyba dziwny jestem

Podziel sie z nami info o jaki model chodzi. Pomożemy Ci w tych mękach (czy sa uzasadnione).

Godzinę temu, piteks napisał(-a):

czy faktycznie jest mi potrzebny🤔.

Tak NAPRAWDĘ to nie jest Ci potrzebny, bez względu na to, na co tam się zapisałeś. Przeznacz kasę na coś sensownego, nie odbieraj😉

Godzinę temu, bibbi napisał(-a):

Podziel sie z nami info o jaki model chodzi. Pomożemy Ci w tych mękach (czy sa uzasadnione).

Polar

35 minut temu, facecik napisał(-a):

Tak NAPRAWDĘ to nie jest Ci potrzebny, bez względu na to, na co tam się zapisałeś. Przeznacz kasę na coś sensownego, nie odbieraj😉

W dzisiejszych czasach zegarek nikomu nie jest potrzebny. Wystarczy telefon aby znać godzinę😁

Ale tak serio, to od dłuższego czasu praktycznie cały czas chodzę z Garminem na łapie. Moje IWC ubieram od "wielkiego dzwonu".

1 godzinę temu, kingcrimson napisał(-a):

Mając takie świetne IWC tez bym miał wątpliwości.

Dzięki. I tak ostatnio coraz częściej leżą w pudełku.

IWC

Godzinę temu, piteks napisał(-a):

Polar

W dzisiejszych czasach zegarek nikomu nie jest potrzebny. Wystarczy telefon aby znać godzinę😁

Ale tak serio, to od dłuższego czasu praktycznie cały czas chodzę z Garminem na łapie. Moje IWC ubieram od "wielkiego dzwonu".

Dzięki. I tak ostatnio coraz częściej leżą w pudełku.

A tak na poważnie, to bierz. Może sprawi trochę radości i wykurzy tę elektronikę z nadgarstka (przynajmniej na jakiś czas).

Polara tez bym bral- zreszta jak ci radochy nie sprawi- nie powinienes miec problemu z puszczeniem go w swiat

Żona mi mówi, że gadam głupoty i powinienem się przespać z tym tematem. Chyba tak zrobię.

IWC