abir 8234 #5776 Napisano 21 Listopada 2020 Mam E1, ma juz prawie 20 lat ale do dzis lubie pstryknac nim zdjecie Ehhh, E1Przeszedłem od E500 do E1 chyba przez wszystkie. Nasza przygoda skończyła się gdy olek oszukał klientów zapowiedziami nowego flagowca, a skończyło się na uśmierceniu lustra i zostawieniu tylko bez lustra. Miałem zainwestowane dość dobrze w słoiki pod nowe puszki. Zostałem z ręką w nocniku. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5777 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) Z dzisiejszej przejażdżki rowerem. Edytowane 21 Listopada 2020 przez 70soul 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #5778 Napisano 21 Listopada 2020 10 godzin temu, abir napisał: Ehhh, E1 Przeszedłem od E500 do E1 chyba przez wszystkie. Nasza przygoda skończyła się gdy olek oszukał klientów zapowiedziami nowego flagowca, a skończyło się na uśmierceniu lustra i zostawieniu tylko bez lustra. Miałem zainwestowane dość dobrze w słoiki pod nowe puszki. Zostałem z ręką w nocniku. Ja tylko od zawsze chcialem kupic E1 dla samego aparatu a kiedy nadazyla sie okazja w super stanie kupic to kupilem, i juz zostanie to arcydzielo ze mna do konca :), E1 E500 to jeszcze matryce kodaka, zdjecia z tych matryc rozpoznaje po tym brazowym zafarbie, ale to bylly wtedy inne czasy, dzis telefony robia lepsze zdjecia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5779 Napisano 22 Listopada 2020 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5780 Napisano 23 Listopada 2020 12 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #5781 Napisano 23 Listopada 2020 @abir przepiękne zdjęcie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #5782 Napisano 25 Listopada 2020 Wszystkich miłośników fotografii zapraszam do głosowania w "kobiecej" edycji konkursów fotograficznych. Wystarczy kliknąć baner poniżej: Ps. Udało się sfotografować nie tylko nadgarstki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5783 Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 26 Listopada 2020 przez 70soul 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5784 Napisano 27 Listopada 2020 Sezon jesienno zimowy to głównie drapieżniki, więc następne ujęcie naszego orła/nie orła bielika 4 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5785 Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) Mam pytanie, czy używacie programu Darkroom? gdy ładuje zdjęcie portretowe jak powyższe to w podglądzie mam bardzo rozmazane tło (zdjęcie poniżej), jednak po zapisaniu wygląda tak jak zdjęcie oryginalnie zrobione (zdjęcie pierwsze). Jak mogę to zmienić, by zapis był jak podczas edycji? Edytowane 27 Listopada 2020 przez 70soul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 5947 #5786 Napisano 27 Listopada 2020 1 godzinę temu, abir napisał: Sezon jesienno zimowy to głównie drapieżniki, więc następne ujęcie naszego orła/nie orła bielika Gdzieś już to zdjęcie widziałem... Publikowałeś na NG ? 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5787 Napisano 28 Listopada 2020 Kiedyś kilka fotek do nich wysyłałem. Ale czy akurat to - nie pamiętam. Może widziałeś coś podobnego 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5788 Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) Edytowane 30 Listopada 2020 przez 70soul 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #5789 Napisano 30 Listopada 2020 Abir wstawiasz czy wstawiales cos na forumie Nikona? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 186 #5790 Napisano 1 Grudnia 2020 20 godzin temu, 70soul napisał: Gdzie to ? Okolice Oxfordu ? Jakoś mi się tak kojarzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8234 #5791 Napisano 1 Grudnia 2020 Abir wstawiasz czy wstawiales cos na forumie Nikona?Nie, na nikoniarzach mnie nie ma 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5792 Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Rebrov napisał: Gdzie to ? Okolice Oxfordu ? Jakoś mi się tak kojarzy Most Hammersmith w Londynie, od kilku miesięcy zamknięty nawet dla pieszych i rowerów (i nic pływać pod nim nie może) bo grozi zawaleniem. Było gorące lato (najcieplejsze od 60 lat) i pojawiły się poważne pęknięcia na betonowych fundamentach, a był w trakcie renowacji i przywrócenia go stanu z epoki wiktoriańskiej. Mam pecha bo mieszkam 3 minuty pieszo od tego mostu i zostałem odcięty od metra i centrum dzielnicy. Klaustrofobiczne uczucie, trzeba sporo nadrobić by znaleźć się po drugiej stronie. Tak więc w tym roku nie będzie na tej trasie wyścigu uniwersytetów Oxford i Cambridge. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez 70soul 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 186 #5793 Napisano 1 Grudnia 2020 3 godziny temu, 70soul napisał: Most Hammersmith w Londynie, od kilku miesięcy zamknięty nawet dla pieszych i rowerów (i nic pływać pod nim nie może) bo grozi zawaleniem. Było gorące lato (najcieplejsze od 60 lat) i pojawiły się poważne pęknięcia na betonowych fundamentach, a był w trakcie renowacji i przywrócenia go stanu z epoki wiktoriańskiej. Mam pecha bo mieszkam 3 minuty pieszo od tego mostu i zostałem odcięty od metra i centrum dzielnicy. Klaustrofobiczne uczucie, trzeba sporo nadrobić by znaleźć się po drugiej stronie. Tak więc w tym roku nie będzie na tej trasie wyścigu uniwersytetów Oxford i Cambridge. Mieszkałem niedaleko. Na South Ealing praktycznie już Brentford. Byłem 2x w POSKu na Hammersmith ale mostu nie widziałem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #5794 Napisano 2 Grudnia 2020 Nie nazwałbym siebie nawet amatorem - nie mam sprzętu, zdjęcia robione telefonem ale jakoś dziwnie ciągnie mnie do fotografii - jednak nie mam na nią czasu ani kasy - kiedyś znajomy fotograf pożyczył mi jeden ze swoich aparatów i wtedy odkryłem, że uwielbiam czarno - białe zdjęcia. Te dwa zrobione telefonem - wiem wiem widać brak jakiejkolwiek wiedzy fotograficznej ale mi się podobają. 4 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #5795 Napisano 3 Grudnia 2020 Kurde nigdy nie miałem tylu polubień - chyba zacznę wrzucać więcej zdjęć :):):) 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywar #5796 Napisano 3 Grudnia 2020 Wrzucaj, to i ja polubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1230 #5797 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 5 Grudnia 2020 przez 70soul 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #5798 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Solve 6 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 5947 #5799 Napisano 6 Grudnia 2020 Robione komórką:) z mojego mieszkania 5 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65718 #5800 Napisano 7 Grudnia 2020 Też komórką i też w ten weekend. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach