mario1971 73384 #851 Napisano Niedziela o 13:11 Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Po prostu Iga nie chciała być ruską onucą! Jarku, wytłumacz w czym rzecz, proszę. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12664 #852 Napisano Poniedziałek o 14:31 (edytowane) Ćwierćfinał Mai Chwalińskiej w Roland Garros!! Gra kombinacja Mai jest kapitalna, a jak wkurza nią przeciwniczki 😃 164cm wzrostu!! Niesamowite: Edytowane Poniedziałek o 15:52 przez GostRado 2 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 37883 #853 Napisano Poniedziałek o 17:38 2 godziny temu, GostRado napisał(-a): Ćwierćfinał Mai Chwalińskiej w Roland Garros!! Gra kombinacja Mai jest kapitalna, a jak wkurza nią przeciwniczki 😃 164cm wzrostu!! Z przyjemnością ogląda się jej grę. Nie posiada wybitnych warunków fizycznych, nie angażuje się w bezsensowne nawalanki na maksa, ale rekompensuje to mądrością, spokojem i zaskakującymi zmianami rytmu. Rewelacja. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6530 #854 Napisano Poniedziałek o 19:50 Nie widziałem wcześniej ani jednego pełnego meczu Mai. Jestem zaszokowany, że tak delikatny, subtelny tenis może być tak efektywny na tym poziomie 🤯 Życzę jej finału z Sabalenką. To byłby kosmos widzieć, jak Aryna dostaje szału po kolejnym niebywałym dropie czy lobie. Marzyć trzeba. Naprawdę sen, z którego nie budźmy się do finału 🤞 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 37883 #855 Napisano wczoraj o 06:15 10 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Nie widziałem wcześniej ani jednego pełnego meczu Mai. Jestem zaszokowany, że tak delikatny, subtelny tenis może być tak efektywny na tym poziomie 🤯 Życzę jej finału z Sabalenką. To byłby kosmos widzieć, jak Aryna dostaje szału po kolejnym niebywałym dropie czy lobie. Marzyć trzeba. Naprawdę sen, z którego nie budźmy się do finału 🤞 Na Sabalenkę, jeśli dobrze pójdzie, trafia w półfinale. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 16396 #856 Napisano wczoraj o 08:09 (edytowane) 12 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Nie widziałem wcześniej ani jednego pełnego meczu Mai. Jestem zaszokowany, że tak delikatny, subtelny tenis może być tak efektywny na tym poziomie 🤯 Życzę jej finału z Sabalenką. To byłby kosmos widzieć, jak Aryna dostaje szału po kolejnym niebywałym dropie czy lobie. Marzyć trzeba. Naprawdę sen, z którego nie budźmy się do finału 🤞 Może być i udowadniała to już Isia Radwańska. Doceniając jej talent i osiągnięcia trzeba jednak pamiętać, że nigdy nie wygrała żadnego Szlema. Może z Mają będzie inaczej. A może to turniej jej życia i trzeba się po prostu cieszyć jej grą i pozwolić jej się cieszyć. Zobaczymy. Parę lat temu była też taka Włoszka, nie pamiętam nazwiska. Ale też to to małe było i delikatne, nie miała praktycznie żadnego mocnego zagrania, a trzymała się przez jakiś czas w okolicy Top10 Edytowane wczoraj o 08:15 przez rafi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 427 #857 Napisano wczoraj o 09:02 ^ Errani. Pamiętem jej serwis... nawet ja bym go "zniszczył" 🤭 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12664 #858 Napisano wczoraj o 11:47 (edytowane) Nawet, jeśli Maja dalej nie przejdzie, to te 2.000.000zł zarobione na RG pozwoli jej, dopomoże w rozwoju kariery i będzie nas nieraz cieszyła swoją grą. Ćwierćfinały Roland Garros i panie tylko z Europy wschodniej: Edytowane wczoraj o 12:10 przez GostRado 4 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6530 #859 Napisano 4 godziny temu Zaszkliły mi sie oczy 🥺 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 86346 #860 Napisano 4 godziny temu Wow! Brawo Maja! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12664 #861 Napisano 4 godziny temu (edytowane) Kosmos 😮😯😲 Ciekawe, co zrobi Sabalenka, gdy będzie się drzeć na korcie i walić w piłkę jak młotem jak to w jej stylu, a Maja będzie leciutko z gracją jej odgrywać 😉😎 Dawid kontra Goliat => oby ten frazeologizm się ziścił 😊 Edytowane 4 godziny temu przez GostRado 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 427 #862 Napisano 4 godziny temu 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XoneX 303 #863 Napisano 3 godziny temu Chwalińska gra finezyjnie, bo nie umie napier***ać, nie ma warunków. Stąd m. in. ten częsty backhand slice i wysokie piłki pod linię. Inaczej bym na to spojrzał, gdyby zawodniczka grała finezyjnie, mimo warunków fizycznych i mozliwości napierda***ia. Wtedy to byłby kunszt, a tak - inaczej się nie da. A że polska zawodniczka jest w formie - brawo dla niej. Popełnia mniej błędów od przeciwniczek, gra z chłodną głową (tak to wygląda z zewnątrz) i skutkuje w tym turnieju. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6530 #864 Napisano 2 godziny temu Ja pierniczę... ale ekspert 🙄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9766 #865 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, GostRado napisał(-a): Kosmos 😮😯😲 Ciekawe, co zrobi Sabalenka, gdy będzie się drzeć na korcie i walić w piłkę jak młotem jak to w jej stylu, a Maja będzie leciutko z gracją jej odgrywać 😉😎 Dawid kontra Goliat => oby ten frazeologizm się ziścił 😊 Poki co, to nie wiadomo, czy w ogóle coś zrobi... 31 minut temu, Valygaar napisał(-a): Ja pierniczę... ale ekspert 🙄 Chwilowo każdy jest ekspertem od tenisa. Niedługo każdy będzie ekspertem od futbolu. Nie aż tak dawno każdy był ekspertem od obrony przeciwdronowej i tak to jakoś leci... 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6530 #866 Napisano 2 godziny temu No i nie bedzie okazji zeby ograc Sabę hit 🤯 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12664 #867 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, GostRado napisał(-a): Kosmos 😮😯😲 Ciekawe, co zrobi Sabalenka, gdy będzie się drzeć na korcie i walić w piłkę jak młotem jak to w jej stylu, a Maja będzie leciutko z gracją jej odgrywać 😉😎 Dawid kontra Goliat => oby ten frazeologizm się ziścił 😊 Wyszedłem przed szereg => Sabalenka przegrała w ćwierćfinale 😲 także będzie pojedynek Dawida z Dawidem 😊 3 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach