Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Po prostu Iga nie chciała być ruską onucą!  :D;) 

Jarku, wytłumacz w czym rzecz, proszę. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ćwierćfinał Mai Chwalińskiej w Roland Garros!! Gra kombinacja Mai jest kapitalna, a jak wkurza nią przeciwniczki 😃 164cm wzrostu!!

Niesamowite:

Screenshot_20260601_164823_Samsung Browser.jpg

Edytowane przez GostRado

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, GostRado napisał(-a):

Ćwierćfinał Mai Chwalińskiej w Roland Garros!! Gra kombinacja Mai jest kapitalna, a jak wkurza nią przeciwniczki 😃 164cm wzrostu!!

Z przyjemnością ogląda się jej grę. Nie posiada wybitnych warunków fizycznych, nie angażuje się w bezsensowne nawalanki na maksa, ale rekompensuje to mądrością, spokojem i zaskakującymi zmianami rytmu. Rewelacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widziałem wcześniej ani jednego pełnego meczu Mai. Jestem zaszokowany, że tak delikatny, subtelny tenis może być tak efektywny na tym poziomie 🤯

Życzę jej finału z Sabalenką. To byłby kosmos widzieć, jak Aryna dostaje szału po kolejnym niebywałym dropie czy lobie. Marzyć trzeba. Naprawdę sen, z którego nie budźmy się do finału 🤞

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Valygaar napisał(-a):

Nie widziałem wcześniej ani jednego pełnego meczu Mai. Jestem zaszokowany, że tak delikatny, subtelny tenis może być tak efektywny na tym poziomie 🤯

Życzę jej finału z Sabalenką. To byłby kosmos widzieć, jak Aryna dostaje szału po kolejnym niebywałym dropie czy lobie. Marzyć trzeba. Naprawdę sen, z którego nie budźmy się do finału 🤞

Na Sabalenkę, jeśli dobrze pójdzie, trafia w półfinale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Valygaar napisał(-a):

Może być i udowadniała to już Isia Radwańska. Doceniając jej talent i osiągnięcia trzeba jednak pamiętać, że nigdy nie wygrała żadnego Szlema. Może z Mają będzie inaczej. A może to turniej jej życia i trzeba się po prostu cieszyć jej grą i pozwolić jej się cieszyć. Zobaczymy. 

Parę lat temu była też taka Włoszka, nie pamiętam nazwiska. Ale też to to małe było i delikatne, nie miała praktycznie żadnego mocnego zagrania, a trzymała się przez jakiś czas w okolicy Top10

Edytowane przez rafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^ Errani. Pamiętem jej serwis... nawet ja bym go "zniszczył" 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet, jeśli Maja dalej nie przejdzie, to te 2.000.000zł zarobione na RG pozwoli jej, dopomoże w rozwoju kariery i będzie nas nieraz cieszyła swoją grą. 

Ćwierćfinały Roland Garros i panie tylko z Europy wschodniej:

Screenshot_20260602_140727_Samsung Browser.jpg

Edytowane przez GostRado

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmos 😮😯😲

Ciekawe, co zrobi Sabalenka, gdy będzie się drzeć na korcie i walić w piłkę jak młotem jak to w jej stylu, a Maja będzie leciutko z gracją jej odgrywać 😉😎 Dawid kontra Goliat => oby ten frazeologizm się ziścił 😊

Edytowane przez GostRado

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwalińska gra finezyjnie, bo nie umie napier***ać, nie ma warunków. Stąd m. in. ten częsty backhand slice i wysokie piłki pod linię. Inaczej bym na to spojrzał, gdyby zawodniczka grała finezyjnie, mimo warunków fizycznych i mozliwości napierda***ia. Wtedy to byłby kunszt, a tak - inaczej się nie da. A że polska zawodniczka jest w formie - brawo dla niej. Popełnia mniej błędów od przeciwniczek, gra z chłodną głową (tak to wygląda z zewnątrz) i skutkuje w tym turnieju. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmos 😮😯😲

Ciekawe, co zrobi Sabalenka, gdy będzie się drzeć na korcie i walić w piłkę jak młotem jak to w jej stylu, a Maja będzie leciutko z gracją jej odgrywać 😉😎 Dawid kontra Goliat => oby ten frazeologizm się ziścił 😊

Poki co, to nie wiadomo, czy w ogóle coś zrobi... 

31 minut temu, Valygaar napisał(-a):

Ja pierniczę... ale ekspert 🙄

Chwilowo każdy jest ekspertem od tenisa. Niedługo każdy będzie ekspertem od futbolu. Nie aż tak dawno każdy był ekspertem od obrony przeciwdronowej i tak to jakoś leci... 

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie bedzie okazji zeby ograc Sabę :D hit 🤯

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmos 😮😯😲

Wyszedłem przed szereg => Sabalenka przegrała w ćwierćfinale 😲 także będzie pojedynek Dawida z Dawidem 😊

=> Joie de Vivre <=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi