Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość McIntosh

Przypomnienie dla fanów boksu

Rekomendowane odpowiedzi

Popadamy w susze, moja babcia pali w piecu :) Takie domostwo.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Ale Stary mi zrobiles niespodzianke. Przeoczylem, a podejrzewam ze spac.nie bede, bo mlody nie da. Nad ranem pewno jakos??

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Walka odbędzie się w Los Angeles, więc różnica czasu będzie spora. Szkoda, że nie walczą w Nowym Jorku. Zawsze to 3 godziny mniej czekania.

A co do Deontay'a, pamiętacie naszego kozaka?  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Nie ma co porównywać nawet.

Pewnie, że nie ma co porównywać chociaż moim zdaniem Szpilka to zaprzepaszczona szansa polskiego pięściarstwa. Talentu mu nie brakuje, ale gubi go brak tzw. chłodnej głowy i permanentne opuszczanie rąk. Artur Szpilka sam dla siebie jest największym problemem. Niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem, że jest jeszcze ktoś kto ma dekoder bez nagrywarki, ale pocieszę Cię, bo powtórka o 9 rano i wieczorem też chyba.

Nie wiem do czego piłeś albo ile wypiłeś ale nie mam dekodera. Ani nagrywarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem do czego piłeś albo ile wypiłeś ale nie mam dekodera. Ani nagrywarki.

Bez komentarza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna walka. Przy jednej desce obstawiłbym zwycięstwo Fury’ego, ale przy 2 już powinien wygrać Wilder.

Ogólnie to Fury trzepał Wildera, a Wilder machał głównie w powietrzu. Nawet jak trafiał to przy świetnych unikach Fury’ego były to mocno amortyzowane trafienia.

Już nie mogę się doczekać rewanżu.

Szkoda, że Fury w najlepszym momencie zatrzymał swoją karierę, ale i tak szacunek, że po takiej przerwie wrócił na sam szczyt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trwa powtórka gali na Canal+NOW.

Wynik faktycznie zaskoczenie.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna walka. Przy jednej desce obstawiłbym zwycięstwo Fury’ego, ale przy 2 już powinien wygrać Wilder.

Ogólnie to Fury trzepał Wildera, a Wilder machał głównie w powietrzu. Nawet jak trafiał to przy świetnych unikach Fury’ego były to mocno amortyzowane trafienia.

Już nie mogę się doczekać rewanżu.

.

Bardzo dobra argumentacja werdyktu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Loma vs Pedraza. Loma zachowawczo po kontuzji i parę ciosów zebrał ale punktował systematycznie. Pedraza cudem uratował się w 11. rundzie.

Edytowane przez spy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie bedzie (mam nadzieje ze do niej dojdzie ) wygladala walka o MS miedzy Ruizem Jr a Kownackim .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obudziłem się przypadkiem akurat na walkę. Włączyłem TV i oczywiście zacząłem zasypiać na nowo oglądając, jednak trzecia runda mnie ocuciła :) Ma nauczkę Dżoszua :D

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda ,że przegrał. Liczyłem na nakręcaną atmosferę by doszło kiedyś do walki z Wilderem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ruiz fenomenalnie wychodzi ze zwarc , zostawiajac na odchodne na przeciwniku czubate galy . 

Tym wygral dzisiejsza walke . Malo gosci wazacych ponad 100 kg ma tak szybka i ciezka reke .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Obudziłem się przypadkiem akurat na walkę. Włączyłem TV i oczywiście zacząłem zasypiać na nowo oglądając, jednak trzecia runda mnie ocuciła :) Ma nauczkę Dżoszua :D

Moim zdaniem Antek popełnił dwa kluczowe błędy. Po atakach, szczególnie prawym sierpowym, ręka nie wracała wystarczająco szybko do gardy. No i zgubiło go to, że zbyt szybko chciał skończyć Ruiza zamiast walczyć swoje i czekać cierpliwie aż nokaut będzie konsekwencją solidnie przepracowanych rund. Tymczasem Antek posadził Ruiza na dechach, a później poszedł na tzw. rympał licząc na to, że szybko wykończy przeciwnika. Niestety sam nadział się na petardy. Nie zmienia to faktu, że dla mnie Anthony Joshua jest świetnym pięściarzem. Co więcej, potrafi zachować się jak wielki mistrz (czytaj: z klasą), dlatego mam nadzieję, że wróci silniejszy i odbierze utracone pasy. A jak już odbierze pasy, to później rozprawi się z Wilderem oraz Furym, żeby nikt nie miał wątpliwości kto jest prawdziwym mistrzem wagi ciężkiej.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość TigerBear

Myślę, że AJ nie docenił przeciwnika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no co to za sędziowanie było w drugiej rundzie to masakra. k**estwo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pierwszy i nie ostatni skandal w boksie. Ciężko być fanem po kolejnym "gó**ie" w ringu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi