Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
worientom

Steeldive & Addiesdive

Rekomendowane odpowiedzi

Taki gagatek wczoraj zawitał. Nie chcę zrobić sobie "atrakcyjnej" fotki, ale "na żywo"...petarda.

20241005_112023.jpg

Edytowane przez Krist-off

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Krist-off napisał(-a):

Taki gagatek wczoraj zawitał. Nie chcę zrobić sobie "atrakcyjnej" fotki, ale "na żywo"...petarda.

20241005_112023.jpg

Fajny, też go rozważałem w zakupach. Koperta w całości szczotkowana prócz lunety? A pole daty też nie za małe? Jak go oceniasz. Wolałbym taka konfigurację ale w baterii🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, tofiks_th napisał(-a):

Fajny, też go rozważałem w zakupach. Koperta w całości szczotkowana prócz lunety? A pole daty też nie za małe? Jak go oceniasz. Wolałbym taka konfigurację ale w baterii🤔

Boki ma polerowane. Pole daty trochę małe, ale proporcjonalnie i ładnie to wygląda. No i wskazówki robią robotę. Ogólnie bardzo spójny projekt Seiko został, moim zdaniem, nieco poprawiony, co wyszło zegarkowi na dobre. No i na szczęście logo też zostało dostosowane do charakteru zegarka. W sumie za 276 mogę polecić... :)

Edytowane przez Krist-off

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór 

Ma ktoś z Was może ten zegarek?Model Addiesdive AD2048 Możecie o nim coś napisać? Ponoć ma szafir,dobry werk cena świetna.Zastanawiam się czy go kupić no i podoba mi się .

Screenshot_20241007-234951~2.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.10.2024 o 21:12, Pawelus napisał(-a):

Dobry wieczór 

Ma ktoś z Was może ten zegarek?Model Addiesdive AD2048 Możecie o nim coś napisać? Ponoć ma szafir,dobry werk cena świetna.Zastanawiam się czy go kupić no i podoba mi się .

Screenshot_20241007-234951~2.png

Ja mam, nawet na bazarku jest tylko biały. Bardzo fajny zegarek, jest to ta sama koperta co inny pilot od Addiesdive, które miałem już 2. Bransoleta jest ok ale w diverach od nich są lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sent napisał(-a):

Ja mam, nawet na bazarku jest tylko biały. Bardzo fajny zegarek, jest to ta sama koperta co inny pilot od Addiesdive, które miałem już 2. Bransoleta jest ok ale w diverach od nich są lepsze.

Dzięki,zamówiłem czarny.Biały też ładny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znudził się może komuś addiesdive ad2038? Nie chce mi się tego targać z Chin a chętnie bym nabył 

33b9d2c3-d5c3-4dfa-a8b6-a18885557fc9.jpg

Edytowane przez mkoch

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po namysłach nabyłem, wczoraj przyszedł, szedł chyba 2 tygsy. Wybrałem biały - mam większość ciemnych tarcz, będzie coś dla równowagi. 
Z majfrendami nie miałem do czynienia od lat, ostatnio jakieś 5-6 lat temu Parnis Portugalczyk. 
No i Addiesdive bardzo mnie zaskoczył. Dałem około 190, zegar solidny, kawał stali, szafir, tarcza ładna 🤷‍♂️ Bransa out - o po prostu nie lubię. Jeżeli miałbym czegokolwiek szukać to może koronka. Trochę niepewnie wchodzi w gwint. 
Jak tam jest z WR? Myślicie że można pływać?

Teraz trzymam się za kieszeń żeby nie nazamawiać ich na BF. Chociaż kusi. 
Jeżeli ktoś się wahał tak jak ja - nie ma sensu się czaić. Brać nie marudzić. Fajne zegarki. 
IMG_8983.thumb.jpeg.a5b91b97df38cda657f0561ff4980faf.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Sahij napisał(-a):

Po namysłach nabyłem, wczoraj przyszedł, szedł chyba 2 tygsy. Wybrałem biały - mam większość ciemnych tarcz, będzie coś dla równowagi. 
Z majfrendami nie miałem do czynienia od lat, ostatnio jakieś 5-6 lat temu Parnis Portugalczyk. 
No i Addiesdive bardzo mnie zaskoczył. Dałem około 190, zegar solidny, kawał stali, szafir, tarcza ładna 🤷‍♂️ Bransa out - o po prostu nie lubię. Jeżeli miałbym czegokolwiek szukać to może koronka. Trochę niepewnie wchodzi w gwint. 
Jak tam jest z WR? Myślicie że można pływać?

Teraz trzymam się za kieszeń żeby nie nazamawiać ich na BF. Chociaż kusi. 
Jeżeli ktoś się wahał tak jak ja - nie ma sensu się czaić. Brać nie marudzić. Fajne zegarki. 
IMG_8983.thumb.jpeg.a5b91b97df38cda657f0561ff4980faf.jpeg

U mnie nie zauważyłem opisanego mankamentu z koronką, choć mam używkę. Potwierdzam, że to fajny i czytelny zegarek,choć te logo firmy średnie. W ostatnich latach przerobiłem kilka modeli od Addiesdive'a i nie powiem złego słowa o jakości wykonania i werku, nieważne czy mowa o nh35a, czy bakterii. Kusi mnie ten z zieloną tarcza i złotymi wskazówkami i indeksami. Niech się nosi. A dziś kfarcyk😀

IMG_20241124_094202.jpg

Edytowane przez tofiks_th

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe urządzenie obronne Pawle😉. Widziałam na Ali, że są inne wersje kolorystyczne, ale i tak trzeba mieć kawałek nadgarstka aby godnie go zaprezentować. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.12.2024 o 11:26, tofiks_th napisał(-a):

Niezłe urządzenie obronne Pawle😉. Widziałam na Ali, że są inne wersje kolorystyczne, ale i tak trzeba mieć kawałek nadgarstka aby godnie go zaprezentować. 

To jeden z tych zegarków, który na pytanie, jak to się opłaca Chińczykowi? Nie ułatwia odpowiedzi. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.12.2024 o 11:26, tofiks_th napisał(-a):

no właśnie nie musi być duży nadgarstek. Tam nie ma uszu i to robi robotę nawet na małym nadgarstku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Państwa ma tego addiesdive i może się wypowiedzieć? Spodobał mi się, cena też fajna.
Ps. Zdjecie zapożyczyłem z komentarzy ze sklepu
c7e5813d67ed0c1c3ef29c10388b6af3.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi