Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Okazje zakupu China watch

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz trwa całkiem niezła - porównywalna do innych - promocja a poniższe kody działają do 23 grudnia do 9:00.

AENY5 – $5 rabatu przy zakupie za min. $45
AENY10 – $10 rabatu przy zakupie za min. $90
AENY15 – $15 rabatu przy zakupie za min. $150
AENY25 – $25 rabatu przy zakupie za min. $250
AENY35 – $35 rabatu przy zakupie za min. $350

lub

23NY10 – $5 rabatu przy zakupie za min. $45
23NY15 – $10 rabatu przy zakupie za min. $90
23NY15 – $15 rabatu przy zakupie za min. $150
23NY25 – $25 rabatu przy zakupie za min. $250
23NY35 – $35 rabatu przy zakupie za min. $350

Może ktoś skorzysta.
Wesołych Świąt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, alpaczino napisał(-a):

Teraz trwa całkiem niezła - porównywalna do innych - promocja a poniższe kody działają do 23 grudnia do 9:00.

AENY5 – $5 rabatu przy zakupie za min. $45
AENY10 – $10 rabatu przy zakupie za min. $90
AENY15 – $15 rabatu przy zakupie za min. $150
AENY25 – $25 rabatu przy zakupie za min. $250
AENY35 – $35 rabatu przy zakupie za min. $350

lub

23NY10 – $5 rabatu przy zakupie za min. $45
23NY15 – $10 rabatu przy zakupie za min. $90
23NY15 – $15 rabatu przy zakupie za min. $150
23NY25 – $25 rabatu przy zakupie za min. $250
23NY35 – $35 rabatu przy zakupie za min. $350

Może ktoś skorzysta. emoji848.png
Wesołych Świąt

No i namówił... zakup popełniony.

Dzięki za info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, incubus05 napisał(-a):

No i namówił... zakup popełniony.

Dzięki za info

dzieki ,lezała mi kaska na bonusie za jakis zagubiony zakup wiec po wbiciu kodów i dopłaceniu małej sumki nabyłem dwa Tandoria, super dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie,fajny był ten wątek,szkoda że nikt nie wrzuca już nic

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obserwowałem już od chyba trzech-czterech lat i wreszcie zszedł do ceny najniższej od chyba początku sprzedaży. Prawdopodobnie ostatnie sztuki i stąd cena. Dostawa z Czech a więc termin tylko 5 dni, ale od razu całość z VAT-em. 

https://pl.aliexpress.com/item/4001288851428.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4c2e1c24lXWK8d&gatewayAdapt=glo2pol

Są dwie wersje, ja wybrałem całą czerwoną, ale jest jeszcze z granatową tarczą. Wcześniej miałem wersję całą niebieską, ale sprzedałem, bo cały czas chodziła mi czerwień po głowie. ;) 

H88d8286d4b1949bd8d9c34dadd02559fo.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Obserwowałem już od chyba trzech-czterech lat i wreszcie zszedł do ceny najniższej od chyba początku sprzedaży. Prawdopodobnie ostatnie sztuki i stąd cena. Dostawa z Czech a więc termin tylko 5 dni, ale od razu całość z VAT-em. 
https://pl.aliexpress.com/item/4001288851428.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4c2e1c24lXWK8d&gatewayAdapt=glo2pol

Są dwie wersje, ja wybrałem całą czerwoną, ale jest jeszcze z granatową tarczą. Wcześniej miałem wersję całą niebieską, ale sprzedałem, bo cały czas chodziła mi czerwień po głowie.  

H88d8286d4b1949bd8d9c34dadd02559fo.thumb.jpg.c06eb8fcabeab52ba32fc967faaa95f5.jpg

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponad 4 stówy za taką pokrakę? no nie... lepiej brać tę mewę z linki od Pawła.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

oryginalna chińska mewa - co kto lubi - z malejacym dolarem ma sens jesli ktos lubi "open hertza" d użym datownikiem - inne sa brzydkie a ten jest ładny.
na ciekawą fiytę https://chinawatchshop.com/products/1224 z "miotą" mnie nie stać a seagul mnie sie podobuje - kazde inne uwazam za błoto i siano w kompście...

Edytowane przez Zomzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, oszolom napisał(-a):

ponad 4 stówy za taką pokrakę? no nie... lepiej brać tę mewę z linki od Pawła.

Trochę się cenowo różnią, ale do mnie też nie przemawia propozycja @Zomzi . Kiedyś na początku swojej zegarkowej fascynacji kupiłem Parnisa na takim mechanizmie, ale on wg mnie ładniejszy. 

20230106_101555.jpg

1 minutę temu, Zomzi napisał(-a):

oryginalna chińska mewa - co kto lubi - z malejacym dolarem ma sens jesli ktos lubi "open hertza" datownikiem - inne sa brzydkie a ten jest ładny.
na fiytę https://chinawatchshop.com/products/1224 z "miotą" mnie nie stać a seagul mnie sie podobuje - kazde inne uwazam za błoto i siano w kompście...

Fyita ma ciekawe projekty, ale ceny wysokie. Co do Twoich wniosków, że "kazde inne uwazam za błoto i siano w kompście..." uważam co najmniej za wątpliwe. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie te dziurbiliony są straszne, nie poradzę. kompletnie mi się to nie podoba. parniak lepszy od mewki, bo nie ma tak nasrane na tarczy. ale też bym nie nosił. jak jest co pokazać, to trzeba pokazać. tu nie ma nic ciekawego. takie paskudztwo jak blaszane kwarce z przeszklonym deklem. :)

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

nie ma dużego datownika - a niebieskie śrubki z czasem wymienie na białe/srebrne ...
akurat Parnis do mnie nie przemawia ;) nawet ideologicznie - kojarzy sie z pariasem (anegdotycznie)
ma być biało czarny - taki mam kaprys, i SeaGull - tyle w temacie - wskazałem jedynie okazję bo cena niska jak za ten model.

9 minut temu, oszolom napisał(-a):

dla mnie te dziurbiliony są straszne, nie poradzę. kompletnie mi się to nie podoba. parniak lepszy od mewki, bo nie ma tak nasrane na tarczy. ale też bym nie nosił. jak jest co pokazać, to trzeba pokazać. tu nie ma nic ciekawego. takie paskudztwo jak blaszane kwarce z przeszklonym deklem. :)

EEE - to raczej nie temat na wyrazanie opinii tylko wskazanie zegarka zdaniem kogoś okazyjnie do kupienia - zegarka do pokazywania to ja nie pokażę bo po co ma kusić? to czy sie komus podoba to chyba w innym dziale? parnis wyglada na nijaki pusty i taki bez ducha - jakaś taka nijaka dziura tylko bez sensu ...
Seagull to zawodnik godny uwagi ;) (tym bardziej że podana cena dla mnie była i tak niższa niż okazyjna z linka) - mnie sie podobuje ...

Edytowane przez Zomzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawia się zasadnicza kwestia, czy powinno się dyskutować o gustach. ;) 

A co do kwarca z przeszklonym deklem, to mam takiego i fajnie wygląda z obu stron (Mysterious Code). 

20230330_142859.jpg

20230330_143019.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Kolejna okazja na super homarka. Wg mnie ładniejszy wirnik, niż w IWC. 

https://pl.aliexpress.com/item/1005006849481244.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.47681c24YgHmv5&gatewayAdapt=glo2pol 

S51d4006828c04bb5aba46933590b6c19Z.jpg

Petarda! ? 

Kuuuusi ? 

Paweł, był kiedyś taniej?

Nie wiem czy nie poczekać jeszcze czy nie ma po co ? 

Kodów ogólnych teraz chyba żadnych nie ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, tomaliusz napisał(-a):

Petarda! ? 

Kuuuusi ? 

Paweł, był kiedyś taniej?

Nie wiem czy nie poczekać jeszcze czy nie ma po co ? 

Kodów ogólnych teraz chyba żadnych nie ma?

Taniej nie było. Jego cena wyjściowa oscylowała między 197 a 225 USD. Nawet z kuponami zniżkowymi i kodami wychodziło trochę drożej. Ja nie czekałem dłużej, co i Tobie polecam, choć zdarzyło mi się już kupić niektóre zegarki, których ceny okazywały się mniej rewelacyjne, niż wtedy myślałem. 

Ja kupiłem za 593 zł. Cena ze zniżką za punkty i zarobioną wcześniej zniżką 3%, przy zakupie ponad 100 USD (aliexpressowy revolut).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, tomaliusz napisał(-a):

Dzięki ? 

To trzeba działać z tematem ?

Kto długo kombinuje, ten mniej wydaje, bo... okazje uciekają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Zomzi napisał(-a):

nie ma dużego datownika - a niebieskie śrubki z czasem wymienie na białe/srebrne ...
akurat Parnis do mnie nie przemawia ;) nawet ideologicznie - kojarzy sie z pariasem (anegdotycznie)
ma być biało czarny - taki mam kaprys, i SeaGull - tyle w temacie - wskazałem jedynie okazję bo cena niska jak za ten model.

EEE - to raczej nie temat na wyrazanie opinii tylko wskazanie zegarka zdaniem kogoś okazyjnie do kupienia - zegarka do pokazywania to ja nie pokażę bo po co ma kusić? to czy sie komus podoba to chyba w innym dziale? parnis wyglada na nijaki pusty i taki bez ducha - jakaś taka nijaka dziura tylko bez sensu ...
Seagull to zawodnik godny uwagi ;) (tym bardziej że podana cena dla mnie była i tak niższa niż okazyjna z linka) - mnie sie podobuje ...

nie wiem, dlaczego ten temat miałby być zły do wyrażania opinii... a moja jest taka, że szkoda na to cudo pieniędzy, więc nie widzę okazji. o to mi chodziło. odnośnie do pokazaywania: mi nie chodzi o pokazywanie "lepszych" zegarków, tylko o pokazywanie zwykłego balansu w dziurze, żeby wyglądało jak turbina. jak jest turbina, to warto pokazac. i wtedy dziursko w tarczy ma sens. a wszelkie inne "open hearty" wydają mi się co najwyżej zabawne.

12 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Pojawia się zasadnicza kwestia, czy powinno się dyskutować o gustach. ;) 

A co do kwarca z przeszklonym deklem, to mam takiego i fajnie wygląda z obu stron (Mysterious Code). 

20230330_142859.jpg

20230330_143019.jpg

no z przodu fajnie, ale co w blaszano-plastikowym kwarcu ładnego, to nie wiem :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, oszolom napisał(-a):

no z przodu fajnie, ale co w blaszano-plastikowym kwarcu ładnego, to nie wiem :D 

Właśnie kontrast "klasyki" tarczy z "futuryzmem" od strony dekla ma w sobie to coś, co mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Oferta nie dotyczy zegarka, a zapięcia z regulacją typu "on-the-fly" w bardzo dobrej cenie - kupiłem kilka sztuk po ~4,5 USD każda zamiast ~12,60, korzystając ze zniżki monetowej "75%". Należy wejść na ofertę przez aplikację ali, następnie przejść do sekcji monet i wybrać "discount finder". W zakładce "historia" powinna widnieć ta oferta jako ostatnio przeglądana. Wiem, ze zamiast tej zniżki 75% może być 37%, co przełoży się na cenę ~8 USD - zniżki procentowe z monet mogą się zmieniać, a dla tej oferty spotkałem się z tymi dwoma wartościami. Obecnie trwa jakaś promocja, dzięki której można trafić większe zniżki monetowe na niektóre przedmioty.

18/20/22mm 316L Solid Stainless Steel Watch Clasp Luxury Adjustable Folding Buckle Premium Metal Clasp Watch Repair Accessories

https://a.aliexpress.com/_ExyLWBd

Edytowane przez Hoffhoffski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To jeszcze jedna propozycja związana z obecnie trwającą promocją monetową. Seestern Sub 600T z ceramicznym bezelem do kupienia za 89 USD. Jak wcześniej, ofertę należy odwiedzić a następnie wyszukać ją w "discount finder" w sekcji monet w aplikacji - powinna widnieć przy niej zniżka 36%.

US $134.44 | SEESTERN Watch of Man Diver Automatic Mechanical Wristwatches NH35 Luminous Ceramic Sapphire Crystal Waterproof Jubilee New 600T

1573052442_Screenshot_20240529-141719_AliExpress3.thumb.png.9e9db9fabf1615a3c473afe64cf9befb.png

Edytowane przez Hoffhoffski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi