-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By KatarzynaPajkowska
Z serii #wykopaliska prezentujemy dziś na łamach naszej strony recenzję opublikowaną na naszym forum 28 listopada 2009 roku. Autorem recenzji jest prezes stowarzyszenia KMZiZ - Eugeniusz Szwed.
https://kmziz.pl/artykul/prezes-recenzuje-epos-3327-le
ENJOY
-
By pepsii
Dzień dobry. Od jakiegoś czasu mam problem z zegarkiem Omega `Seamaster Professional Chronometr, kaliber 1154.
Zegarek chodzi w porywach do kilku godzin i staje, czasem dużo wcześniej. Co mogło się stać? Gdzie w Szczecinie mogę ten
zegarek naprawić i ile może to kosztować?
-
By Brat Pit
Hej
wyświetla się u mnie w okienku odpowiedzi cała strona KMZiZ, a niechciałbym zacytować całego forum jak kiedyś Adela na forum MKP
Spotkaliście się kiedyś z czymś takim?
-
By Jan M. Krawczyk
Drodzy koledzy
Niedawno Stowarzyszenie Klub Miłośników Zegarów i Zegarków postanowiło uruchomić newsletter.
Głównie dlatego, że nie każdy ma informacje na temat tego co się dzieje i co jest planowane. A najważniejszy jest Wasz głos w tych sprawach i zaangażowanie. Dlatego, nie chcąc spamować, postaramy się krótko i zwięźle nakreślić plany, realizację najważniejszych zadań i pomysły na przyszłość.
W tym miejscu umieszczać będziemy kolejne wydania newslettera, ponieważ nie każdy go otrzymuje (gdy ktoś ma ustawiony brak otrzymywania aktualizacji z forum lub ma mocny filtr antyspamowy).
Jednocześnie gorąco zachęcam do zaangażowania się w różne inicjatywy i podsuwanie nowych pomysłów. Pomoc zawsze się przyda, a im więcej pomysłów tym lepiej.
Pozdrawiam serdecznie
Janek
Newsletter KMZiZ 1:2017.pdf
Newsletter KMZiZ 2:2017.pdf
-
By Jan M. Krawczyk
Koleżanki i Koledzy
Jak wiecie, oprócz forum istnieje również strona ZegarkiClub.pl. Do niedawna głównie teoretycznie i w niezbyt przystępnej formie. Teraz jednak wygląda nowo, świeżo i jest głodna ciekawych treści.
Stąd prośba do Was i zachęta zarazem. Chcielibyśmy zbudować zespół redakcyjny, tak aby praca włożona w zmianę strony nie poszła na marne. Przygotowaliśmy następujące działy:
Recenzje i testy Porady dla kupujacych Perspektywa historyczna Nowosci Wywiady Manufaktury Pytania i odpowiedzi Czy któryś z nich wydaje się Wam szczególnie ciekawy? Może chcielibyście napisać wartościowy tekst i stworzyć wspólnie coś fajnego? Bardzo zależy mi na tym, aby uzupełnić ofertę rodzimych portali zegarkowych o trochę inne podejście do tematu. Gorąco zachęcam i proszę o pomoc. Pozdrawiam Janek
-