rafi 13583 #101 Napisano Wtorek o 11:50 Trochę w temacie: Na dwudziestą rocznicę ślubu chcemy z żoną zrobić nowe obrączki. macie jakiegoś złotnika w Wawie do polecenia? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 66756 #102 Napisano Wtorek o 12:20 Godzinę temu, pmwas napisał(-a): Ponieważ się nie mieszczę w obrączkę, kupiłem sobie tzw erzac... Wiem, że trochę jak dziecko, ale jestem wielkim fanem Władcy Pierścieni 🤣 Ważne że Tobie się podoba 👍👍👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9193 #103 Napisano Wtorek o 16:19 3 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Ważne że Tobie się podoba 👍👍👍 Podoba czy nie, muszę mieć erzac, bo zaszalałem i zrobiłem sobie (i żonie oczywiście) piękne grube obrączki szlifiwowane w soczewkę i z kamieniami. Także jedyną opcją żeby ją w miarę nieiznwazyjnie powiększyć jest zeszlifowac wnętrze na płasko, ale przecież nie po to płaciłem za złoto, żeby je teraz szlifować 🤦 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 481 #104 Napisano Wtorek o 16:43 5 godzin temu, pmwas napisał(-a): Ponieważ się nie mieszczę w obrączkę, kupiłem sobie tzw erzac... Wiem, że trochę jak dziecko, ale jestem wielkim fanem Władcy Pierścieni 🤣 Bajer! Za mną chodzi od dawna, ale ze srebra 925. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 66756 #105 Napisano Wtorek o 16:53 (edytowane) 4 godziny temu, pmwas napisał(-a): Podoba czy nie, muszę mieć erzac, bo zaszalałem i zrobiłem sobie (i żonie oczywiście) piękne grube obrączki szlifiwowane w soczewkę i z kamieniami. Także jedyną opcją żeby ją w miarę nieiznwazyjnie powiększyć jest zeszlifowac wnętrze na płasko, ale przecież nie po to płaciłem za złoto, żeby je teraz szlifować 🤦 No to kiepsko. My mamy takie i też je ciężko powiększyć. Edytowane Wtorek o 21:07 przez TomcioMiki Literówka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11917 #106 Napisano Wtorek o 19:16 (edytowane) 7 godzin temu, rafi napisał(-a): Trochę w temacie: Na dwudziestą rocznicę ślubu chcemy z żoną zrobić nowe obrączki. macie jakiegoś złotnika w Wawie do polecenia? Tomasz Młynarski, mój "sobowtór", serio, ma tak samo na imię i nazwisko. Pokazuje swoje wyroby na FB - Qarat Jeweller Edytowane Wtorek o 19:17 przez tommly 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17192 #107 Napisano Wtorek o 20:00 @rafi https://inneobraczki.pl/warszawa/ Polecam nie tylko na obrączki ale na realizacje wszelakich szalonych pomysłów 1 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13583 #108 Napisano Wtorek o 20:11 55 minut temu, tommly napisał(-a): Tomasz Młynarski, mój "sobowtór", serio, ma tak samo na imię i nazwisko. Pokazuje swoje wyroby na FB - Qarat Jeweller 10 minut temu, Jan napisał(-a): @rafi https://inneobraczki.pl/warszawa/ Polecam nie tylko na obrączki ale na realizacje wszelakich szalonych pomysłów Dzięki Panowie, sprawdzę obydwa adresy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach