Marcinkowski 7 #8701 Napisano 17 Lipca 2013 Hehe... dobre jak trzeba to i opony spali. W tym 850 Csi były montowane tylko manuale.Nie mogę tego znaleźć teraz ale gdzieś czytałem że istnieją 2 egzemplarze w automacie. Czy to możliwe ? 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
defo 0 #8702 Napisano 18 Lipca 2013 Ja nie słyszałem o takich, może jakaś firma tuningowa przerobiła. Bmw 850 Csi wyszło 1510 sztuk i wszystkie z tego co wiem w manualu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hub01 56 #8703 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) A ja 520 diesel. Uploaded with ImageShack.us]1[/url] Edytowane 18 Lipca 2013 przez hub01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #8704 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) 1988 Jaguar XJS V12 pochodzacy z rodziny krolewskiej. Nalezal do Sary Ferguson, Ksieznej Yorku. Oto Jaguar: kiedys A to wlascicielka : Samochod przeszedl w 2010 kompletny remont. Wydano £35 tys. Tylko samochod . Edytowane 18 Lipca 2013 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #8705 Napisano 18 Lipca 2013 Range Rovera nie biorę w ogóle pod uwagę ze wglądu jaka ma u nas opinie, ewentualnie GLK 250 diesel albo 350 benzyna, ale ogólnie nie bardzo chce Mercedesa bo się zrazilem, BMW w ogóle nie . Subaru ma to coś, z tego co się orientuje zawsze mieli dobre turbo silniki, doskonały 4x4 ( tu chyba nie ma co polemizować) i u nas ogólnie dobra opinie, no może poza skrzynia biegów . Wracając do prędkości jazdy to fakt ze nieograniczona prędkość max w Montanie zniesienia już dosyć dawno, nie dotyczyła ona ciężarówek oni mieli max 120km/hTakie potoczne opinie chyba troche. Mam dwoch znajomych, ktorzy maja co prawda Land Rovera Discovery (3 i 4), jezdza juz dobre ponad 120tys km i nigdy nie narzekali. A te auta naprawde potrafia w terenie, to rasowe terenowki a nie bulwarowe nissany pathfindery (patrole to faktycznie byly dobre wozy) beemki 5 (fajne ale na asfalt) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #8706 Napisano 18 Lipca 2013 Fajna fotka tej ksieznej tak a propos:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8707 Napisano 18 Lipca 2013 Fajna fotka tej ksieznej tak a propos:)"Podwozie"jest ok-ciekawe jak na "szosie" i " w terenie"...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26314 #8708 Napisano 18 Lipca 2013 Cook, jesteś prawdziwym krasomówcą. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #8709 Napisano 18 Lipca 2013 "Podwozie"jest ok-ciekawe jak na "szosie" i " w terenie"...... Jak to w terenie dziury i wyboje.....czasami sie w jakies blotko wpadnie 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8710 Napisano 18 Lipca 2013 Cook, jesteś prawdziwym krasomówcą.Raczej pasjonatą,ale dziękuje...grunt to mieć trochę dystansu... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #8711 Napisano 20 Lipca 2013 Takie potoczne opinie chyba troche. Mam dwoch znajomych, ktorzy maja co prawda Land Rovera Discovery (3 i 4), jezdza juz dobre ponad 120tys km i nigdy nie narzekali. A te auta naprawde potrafia w terenie, to rasowe terenowki a nie bulwarowe nissany pathfindery (patrole to faktycznie byly dobre wozy) beemki 5 (fajne ale na asfalt) Ktory z powyzszych samochodow posiadales? Disco 3,4 , Pathfinder czy X5? 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #8712 Napisano 20 Lipca 2013 Pathindera ma moj szwagier, nie poleca bardzo. Disco jezdzilem troche, mialem nawet brac go od kumpla ale inne wydatki sie pojawily niestety. A X5 bulwarowy SUV:) jak kto woli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #8713 Napisano 23 Lipca 2013 Moja żona jeździ(ła) takim: 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #8714 Napisano 23 Lipca 2013 latarnia w nią wjechała? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #8715 Napisano 23 Lipca 2013 Latarnia? 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #8716 Napisano 23 Lipca 2013 latarnia w nią wjechała?Nie wiem, ale natychmiast poprosiłem, by się przefarbowała na rudo... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #8717 Napisano 23 Lipca 2013 Moja żona jeździ(ła) takim: iIdealnie w sam srodeczek to chyba byl golf IV ? 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uasica 1 #8718 Napisano 23 Lipca 2013 Fotki z Dub-it z ostatniego weekendu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4283 #8719 Napisano 23 Lipca 2013 Fajna impreza. Ja generalnie bardzzo lubię targi motoryzacyjne lub muzea motoryzacyjne. Ostatnio byłem w Zamku Topacz. Udało im się tam całkiem fajną kolekcję starych aut zebrać...i nie tylko by było także sporo motocykli. PS. Gdzie jesteś na zdjęciu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26314 #8720 Napisano 23 Lipca 2013 Pierwszy z lewej w białym t-shircie 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uasica 1 #8721 Napisano 23 Lipca 2013 Fajna impreza. Ja generalnie bardzzo lubię targi motoryzacyjne lub muzea motoryzacyjne. Ostatnio byłem w Zamku Topacz. Udało im się tam całkiem fajną kolekcję starych aut zebrać...i nie tylko by było także sporo motocykli. PS. Gdzie jesteś na zdjęciu ? Na żadnym, robiłem zdjęcia swoim srajfonem ale jestem podobny z tyłu do tego kolesia pod banerem w białym t-shircie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15457 #8722 Napisano 23 Lipca 2013 Racja, ma zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12811 #8723 Napisano 23 Lipca 2013 Idealnie w sam srodeczek to chyba byl golf IV ? No to co to był za samochód? Nic się nikomu nie stało? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4283 #8724 Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) No to co to był za samochód? Nic się nikomu nie stało? Jeśli ktoś siedział w bagażniku to zapewne się stało... Edytowane 23 Lipca 2013 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #8725 Napisano 23 Lipca 2013 Jeśli ktoś siedział w bagażniku to zapewne się stało...Tam bylo tylko cialo zawiniete w dywan Az mi sie cisnie na usta " przeciez trabilam....przeciez trabilam" 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach