easyrider 1 #951 Napisano 10 Września 2006 no faktycznie te BMW przywodza zle skojazenia ale tylko w Polsce ja osobiscie bardzo je lubie a w dresie nie chodze i nie jestem absem wiec to chyba nie regula ladne sa wasze okazy klod twoja nawet bardzo tylko ja osobiscie wole sedany a te kociatko tez jest ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #952 Napisano 10 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #953 Napisano 10 Września 2006 Dzieki! Moze w Niemczech by bylo taniej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #954 Napisano 10 Września 2006 M3 za zwykly Rx-8 za droga350Z - za drogiS2000- pomysle, ciekawa sprawa, tylko czy znajde taka za 50 tys..mustang gt - tez za drogi A MX-5? W koncu to prawdziwy brytyjski roadster zrobiony przez Japonczykow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #955 Napisano 10 Września 2006 Taka mydelnica troche. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #956 Napisano 10 Września 2006 Taka mydelnica troche. Ale ma cos w sobie - przejedz sie - potezna przyjemnosc z jazdy. Zupelnie inne odczucia niz np w W129 500SL. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #957 Napisano 10 Września 2006 Ja tym jezdzilem, znajoma posiada. Fajne, ale no po prostu mi sie nie podoba wizualnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #958 Napisano 11 Września 2006 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #959 Napisano 11 Września 2006 samochodzik Jasia Fasoli XXI wieku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #960 Napisano 11 Września 2006 Widze ze strasznie sie sugerujesz takimi prostymi rzeczami. Bmw bee bo jezdza nim dresy, mini z kolei jas fasola. Ehh. Dla mnie moze i jezdzic tym nawet Andrzej Lepper i tak bedzie dla mnie swietny (samochod nie Andrew) :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #961 Napisano 11 Września 2006 mam już dość małych autek z silnikami poniżej 2 litrów, które są "sportowe" bo nie mają zawieszenia. to już mnie cholernie drażni, że każde autko musi być sportowawe właśnie przez usztywnienie zawieszenia. Damn! chcę mieć komfortowe auto do miasta a tu same niby-gokarty. Dobrze, że są jeszcze Francuzi... edit:a to jest wg. mnie najpiękniejsze auto na rynku: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #962 Napisano 11 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #963 Napisano 11 Września 2006 dobrze. chciałbym kiedyś znaleźć miękkie auo poniżej 120.000. Laguna? Clio? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #964 Napisano 11 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #965 Napisano 11 Września 2006 "miękkie" to widać pojęcie względne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #966 Napisano 11 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 870 #967 Napisano 11 Września 2006 de gustibus... moim zdaniem wyglada, jakby ktos projektowal je w przerwie na kawe i nie zdazyl skonczyc... Gadasz jak Clarkson. :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #968 Napisano 11 Września 2006 C5 cisza, komfort, zero chęci do pośpiechu.Są 2 szkoły kupowania Citroena:-kupić nowego i sprzedać zanim się rozsypie-broń boże nie kupować nowego, kupić używany - skoro jeszcze jeździ to pojeździ, a z nowym to nigdy nic nie wiadomo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #969 Napisano 11 Września 2006 no właśnie citroena bym chciał gdyby nie ta awaryjność! W sumie jednak przez 2 lata powinien być względny spokój choćby z racji gwarancji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 870 #970 Napisano 11 Września 2006 To moze tego? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #971 Napisano 11 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #972 Napisano 11 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #973 Napisano 11 Września 2006 no właśnie citroena bym chciał gdyby nie ta awaryjność! W sumie jednak przez 2 lata powinien być względny spokój choćby z racji gwarancji.Znajomy ujeżdża już drugiego Citroena, teraz będzie kupował 3 nie narzeka na awaryjność. To nie do końca tak, że one "się psują" są wrażliwe na jakość obsługi, wymagają kultury technicznej i mszczą się za różne "oszczędności". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #974 Napisano 11 Września 2006 6 i TT to designerskie majstersztyki. Więc może C5 z automatem? Zobaczymy? Jak na razie nawet prawka nie mam. :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #975 Napisano 11 Września 2006 Jak na razie nawet prawka nie mam. :oops: To na co Ty czekasz chłopie? Im później tym trudniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach