MasterFan 977 #1001 Napisano 12 Września 2006 Audi lub BMW. Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1002 Napisano 12 Września 2006 Skoro masz już Audi to wiesz, że Audi jest najlepsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1003 Napisano 12 Września 2006 Jak dla mnie to Audi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1004 Napisano 12 Września 2006 No i Audi może być quattro :idea: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1005 Napisano 12 Września 2006 Może, a nawet musi :!: :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1006 Napisano 12 Września 2006 quattro przy malym silniku bedzie zamulone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1007 Napisano 12 Września 2006 Ja tam lubię Merolki, ale na samochodach znam się tak sobie dlatego nie będę doradzał jakie meXy ma kupić auto. Sam jeżdżę Renault Laguną i jestem bardzo zadowolony, bo jeszcze mnie nie zawiodła. Jedyna poważna naprawa jaka miała miejsce była z winy mechanika (nie mylić z zegarkiem :wink:). Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1008 Napisano 12 Września 2006 Niech zgadnę, pochrzanił coś przy zmianie rozrządu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 441 #1009 Napisano 12 Września 2006 Z racji dużych przebiegów tylko diesel. Swoim jeżdżę już niemal sześć lat, mam do niego ogromny sentyment, ale samochód to nie zegarek i im starszy, to niekoniecznie lepszy 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 4 #1010 Napisano 12 Września 2006 Na wygląd to jak dla mnie merol Ale nie znam się. Po prostu jeżdżę 8) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1011 Napisano 12 Września 2006 Mexy, no to A4 2.5 TDI Quattro 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 5 #1012 Napisano 13 Września 2006 Też polecam A4 z tym motorem, wystarczająco mocne, najlepiej kombi, świetnie sprawdza się jako auto rodzinne lub dla osób które lubią aktywny wypoczynek 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1013 Napisano 13 Września 2006 Szkoda tylko ze A4 jest tak nudne z wygladu. Czad :twisted: [/img] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1014 Napisano 13 Września 2006 Niech zgadnę, pochrzanił coś przy zmianie rozrządu? Niestety tak . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1015 Napisano 13 Września 2006 Takie podejście polskich mechaników - "paseczek panu wymienię, ale rolki to jeszcze nie, bo może do następnej wymiany wytrzyma" :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1016 Napisano 13 Września 2006 Takie podejście polskich mechaników - "paseczek panu wymienię, ale rolki to jeszcze nie, bo może do następnej wymiany wytrzyma" :evil: Niestety :evil:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #1017 Napisano 16 Września 2006 fajna beemka, Klod.Ja obecnie śmigam octavią 1.9tdi, ale przymierzam się pomału do zmiany (po 5 latach już mi się zwyczajnie znudziła ) Zastanawiałem się nad bmw rocznik 2000/01 ale coraz bardziej wracam myślami do jakiejś terenówki. na RR mnie nie stać, Discovery mnie nie kręci... Patrol i LC poza zasięgiem... zostaje Frontera, ale cholera wie... miałem kiedyś opla i nie wiem czy chcę znowu przeżywać ten koszmar :evil: 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1018 Napisano 16 Września 2006 Frontera ma koszmarną opinię samochodu, który sypie się w oczach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1019 Napisano 17 Września 2006 Ło jesu, ale paskudny samochod. Terenowy Opel.. Odpusc. Jeep Grand Cherokee moze. Ze stajni Jeepa mialem Wranglera i bylem bardzo zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #1020 Napisano 17 Września 2006 no nie wiem... piszę, że na prawdziwego japońca mnie nie stać... ani angola... a Jeep, jakiś taki... nie ekonomiczny... widziałem Frote Limited... nie najgorzej to to wyglądało, ale nie jechałem... z drugiej strony, jak pomyślę, że miałem w oplu własne stanowisko (tak często tam byłem ) to mnie odrzuca.... 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1021 Napisano 17 Września 2006 Nie łam się Frotka to Isuzu, szkoda tylko że silniki chyba od Opla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1022 Napisano 17 Września 2006 a może coś z Korei? Santa fe albo inne Musso? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #1023 Napisano 17 Września 2006 Jeździłem Tusconem, Sportagem i Sorento. Jeżeli samochód ma służyć do jeżdżenia, a nie do szpanu to są ok. Chociaż chyba bym wolał Forestera, tylko, że koreańce są w dieslu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1024 Napisano 17 Września 2006 ssangyong hyundai superr.. zaraz ktos mu mahindre zaproponuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1025 Napisano 17 Września 2006 nie ma to jak trzydziestoletnia beema, co ray? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach