Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Bałwana postawionego na słupku lub hydrancie?

Urban legend

E===Antea====>

E===Samurai===>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jeszcze byłem młody i głupi to postanowiłem pewnej nocy staranować bałwana maluchem. Słupka ani hydrantu nie było, ale bałwan był stary i mocno zamarznięty. Co prawda poległ, ale samochód bez szwanku z tego nie wyszedł niestety :lol:;)

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam: od dwóch miesięcy testujemy z Ojcem:

a - Ja :

Scenic 2.0l 16v - ku mojemu zdziwieniu auto rodzinne naprawdę jeżdzi. Posiada moc. Minusy? Hmmm: Nisko kierownica, spalanie 11l.

BMW 524 TD - oprócz wiadomych plusów (małe spalanie ok. 8l przy automacie, nie czuć polskich dziur) posiada kilka minusów. Niskie zawieszenie, słabe oświetlenie.

http://www.allegro.pl/item127084076_czarne_bmw_524_td.html

b - Ojciec:

Lexus rx 400H - silnik hybrydowy 3,3 l - wielka moc, jednak w środku mniej miejsca niż np. w vel satisie renault.

Wielkim marzeniem Jaguar z lat 80-tych. 296 koni - od 5,3 do 6 l silnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym miał często pokonywać dłuższe dystanse to właśnie Vel Satisa (obok C5) btałbym pod uwagę. Wielkie, wygodne, świetnie wykończone auto. Troszkę za bardzo się pochyla na zakrętach, po załadowaniu bagażnika (ciężkimi gratami) lubi pisnąć przy ruszaniu. Nad zawieszeniem czuwa cała masa elektroniki. Moje obawy budziłaby żywotność tych wszystkich trzyliterowych skrótów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj - przez 3 lata użytkowania zero problemów natury technicznej - długie trasy (1200km/12 godzin), miejska jazda (dziennie do 80km).

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miło mi to słyszeć, na razie mnie niestać, ale myślę że nie będą trzymały ceny jako używane. Dla właścicieli to źle, dla mnie dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będą, to rarytasy, wiesz ile sztuk wyprodukowano?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auć, sorry 8)

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis mnie objechalo.. niebieskawe (ale troche jasniejsze niz na foto) Clio V6 (Soft, moze to ty?? :D ) Super to male cos chodzi. I wyglad ma calkiem atrakcyjny.

renaultcliov613na9.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja objeżdzam tym :twisted: <a href=post-895-0-42564400-1330528310.jpg' alt='imageshack.us'>post-895-0-42564400-1330528310.jpg'>[/img]

Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się chwalisz peacemaker :D

ja mam takowe toczydełko z którego jestem bardzo ale to bardzo zadowolony:

corsami1.th.jpg

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miło mi to słyszeć, na razie mnie niestać, ale myślę że nie będą trzymały ceny jako używane. Dla właścicieli to źle, dla mnie dobrze.

Witaj - na dzien dzisiejszy cena spadła do 50-55 tyś (min.)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ja mam zwykle rs 2.0

Czyli najmocniejsze Clio, ktorym mozna nawrocic w miescie i ktore nie ma tendencji od odwracacania sie o 180 stopni w szybko przejezdzanym zakrecie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co rozumiesz przez stosunkowo niewielkie pieniadze?

Rzuc jakimis widelkami cenowymi. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi