kiniol 2281 #14226 Napisano 20 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-6WQPnPlH6I 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42596 #14227 Napisano 20 Maja 2016 Stała 6 kołowa G pod salonem gwiazdy w Krk. Gigantyczne auto. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 672 #14228 Napisano 20 Maja 2016 Zasieg na pelnym baku okolo 500km. Pojemnosc baku 98l Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #14229 Napisano 20 Maja 2016 A tak narzekałeś na ceny aut w Danii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siruspan 212 #14230 Napisano 21 Maja 2016 Jesli to kogos interesuje to kilka stron wczesniej dumalem czy naprawiac jak mi sie silnik rozsypal w saabie 95 i okazalo sie ze nie rozsypal tylko rurka odmy za 40zl po 15 latach zamienila sie w plasteline i odpadla przez co plulo olejem w wydech i stad dymienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8244 #14231 Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) Panowie, jeśli ktoś szuka sprawdzonego auta, to sprzedaje swoje Volvo S80 (MY 2010) - ogłoszenie w niezegarkowych, szczegóły na PW. IP6s Edytowane 21 Maja 2016 przez lukebor 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 727 #14232 Napisano 21 Maja 2016 Jesli to kogos interesuje to kilka stron wczesniej dumalem czy naprawiac jak mi sie silnik rozsypal w saabie 95 i okazalo sie ze nie rozsypal tylko rurka odmy za 40zl po 15 latach zamienila sie w plasteline i odpadla przez co plulo olejem w wydech i stad dymienie niby pierdoła a strachu narobiła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #14233 Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) niby pierdoła a strachu narobiła G to petarda. Czasy się zmieniają, a G ciągle żywe. Nie znam nikogo kto by nie wzdychał do tego auta. 6x6 super. To auto jest olbrzymie. Gdzieś kiedyś widziałem fote G 6x6 obok Hummera. Hummera wyglądał jak zabawka przy tym G.niby pierdoła a strachu narobiła Jak to mówią z dużej chmury mały deszcz. Dobrze że się na tym skończyło. Saaby to piękne auta. Edytowane 22 Maja 2016 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 318 #14234 Napisano 21 Maja 2016 Merc mógłby wydać jakąś współczesną wersję G.Ogólnie fajne auto choć mi nie podobają się proporcje w pionie tj. wysoka kabina (przeszklenie) względem lini maski i drzwi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 672 #14235 Napisano 21 Maja 2016 Mają wypuscić nową wersje wkrótce. Ten design ma 35 lat więc trzeba mu wybaczyć "archaiczność" Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #14236 Napisano 21 Maja 2016 G to petarda. Czasy się zmieniają, a G ciągle żywe. Nie znam nikogo kto by nie wzdychał do tego auta. 6x6 super. To auto jest olbrzymie. Gdzieś kiedyś widziałem fote G 6x6 obok Hummera. Hummera wyglądał jak zabawka przy tym G. Jak to mówią z dużej chmury mały deszcz. Dobrze że się na tym skończyło. Saaby to piękne auta.Porządne auto, ale zebym odrazu wzdychał,to ne... 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #14237 Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) G to petarda. Czasy się zmieniają, a G ciągle żywe. Nie znam nikogo kto by nie wzdychał do tego auta. 6x6 super. To auto jest olbrzymie. Gdzieś kiedyś widziałem fote G 6x6 obok Hummera. Hummera wyglądał jak zabawka przy tym G. G wagena 6x6 na zywo nie widzialem, ale ciezko mi sobie wyobrazić ze przy nim Hummer to zabawka Jeszcze jest taka mozliwosc Edytowane 21 Maja 2016 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #14238 Napisano 21 Maja 2016 Może kolega G przy H3 widział? Ja jednak będę sprzedawał MX5 i wracał do fbody... Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #14239 Napisano 22 Maja 2016 Może kolega G przy H3 widział?Ja jednak będę sprzedawał MX5 i wracał do fbody...TapaltakMogło tak być. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegaryna_24 10 #14240 Napisano 22 Maja 2016 Hmmm ;-) G wagen... Blisko mnie facet ma G klase Brabus. Znam też posiadacza 6x6 G klasy i G klasy AMG. Ten pierwszy autem jeździ po Dubaju jak odwiedza rodzinę, a w Krakowie Jaguarem XKR. Mimo 35 lat na karku robi to auto wrażenie. Fakt- nieco nieproporcjonalne, ale tutaj status kultowego jest idealnym określeniem. Sąsiad jeszcze 2 lata temu miał starą G-Klase i sprzedał tylko dlatego, że wyemigrował... Teść mojego znajomego ma także starę Gielendę, ale bez silnika-- buda idealna, ale motor od 5 lat leży obok auta i czeka na wsadzenie... Z kolei ów znajomy także gustuje w autach typowo w teren... tutaj jego park maszynowy na zdjęciu. Grand Cherooke obok Dodgea wygląda jak zabawka, jeździ jak zabawka i pali jak zabawka... Inna bajka, że facet faktycznie te auta wykorzystuje zgodnie z przeznaczeniem. Ma zresztą też kilka innych ( w tym kilka perełek ) bo ma kręćka na punkcie starych aut. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #14241 Napisano 22 Maja 2016 Dodge W200 kiedyś się śliniłem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #14242 Napisano 23 Maja 2016 taxy i radiowozy, Crown Victoria to chyba jedyny samochód ,który potrafi być taksówką i radiowozem jednocześnie, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegaryna_24 10 #14243 Napisano 23 Maja 2016 Dodge W200 kiedyś się śliniłem...Najlepsze jest i tak wyposażenie opcjonalne zamontowane w tym samochodzie ;-) G klasa takich nie ma- pojemniki na amunicję i uchwyty na k...karabiny ;-) Z tyłu na pace podejście do montażu działka. Można tym ciągać 5600kg więc akurat jakiś niezły pocisk lub tak jak kolega...przyczepę z końmi między innymi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha 0 #14244 Napisano 23 Maja 2016 Zrobię maly off topic i pochwalę się nowym tatusiowozem: renault megane kombi 1.6 z 2012 w prasie nowym stanie - liczę, że model i niski przebieg + regularny serwis zapewnia bezobslugowa jazde na kilka dłuższych miesięcy. Na minus na pewno prowadzenie i dynamika vs położenie audi a4 1.8T, ale na plus, to ilość miejsca. Wysłane z z1c 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #14245 Napisano 23 Maja 2016 Gratulacje. Niech służy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 727 #14246 Napisano 23 Maja 2016 Crown Victoria to chyba jedyny samochód ,który potrafi być taksówką i radiowozem jednocześniepffffff 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #14247 Napisano 23 Maja 2016 Ech... łezka w oczkach się kręci. Miałem takiego "Borewicza". 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 353 #14248 Napisano 23 Maja 2016 Passat 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #14249 Napisano 23 Maja 2016 (edytowane) Edytowane 23 Maja 2016 przez Angelo 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 727 #14250 Napisano 23 Maja 2016 Można tak wymieniać wiele modeli, CV nie jest tu jakimś ewenementem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach