mroova 6254 #48351 Napisano 6 Kwietnia Wyspa szczególnie wielka nie jest, ale komfort. klima, trzy walizy etc. Kübelwagen fajny do sweetfoci, ale nie na cztery dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62810 #48352 Napisano 6 Kwietnia 27 minut temu, Autor1984 napisał(-a): To o czym piszesz, to Twój gust. Ja zawsze wolałem ostrzej prowadzone kontury, dlatego wzdychałem długie lata do Countacha. Jednakże, klasyczny kształt jest z "natury" krągły. Jedno nie wyklucza drugiego, może podobać mi się coś ostro zarysowanego tak jak Quattro typ 85, ale również skupię wzrok na 360 Modenie. Lata 30, 40, 50, 60 to głównie płynne linie w motoryzacji z pewnymi wyjątkami takimi jak zamykającym dekadę Lincoln Continental Mk III. A co do nowoczesnego wydania klasycznych kształtów, to dzisiaj to otrzymujesz m.in. dzięki Singerowi. Ponadto Singer to nie tylko samochody, ale i ... Cudowne zegarki. Przecież to 507mka. Nie znam żadnego motoryzacyjnego świra, który nie pokryłby jedwabnym kocem protoplasty wszystkich Zetek, a głównie Z8, do której wzdycham coraz bardziej. To też jest cacuśne. To też niczego sobie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41408 #48353 Napisano 6 Kwietnia 3 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Jedno z najbrzydszych aut. 4 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62810 #48354 Napisano 6 Kwietnia 16 minut temu, Dorian06 napisał(-a): Jedno z najbrzydszych aut. Ja nie mówię że jest piękne, było to cyknąłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #48355 Napisano 6 Kwietnia Nx jest chyba bliżej 300k, a tyle, to ja wydałbym na zegarek, nie na auto :-) Volvo daje ogromne rabaty. Jak jesteś z jakiejś grupy zawodowej to w ogóle nie mają konkurencji cenowej. NX weź na jakiś weekend, mi się strasznie podobało, po weekendzie odpuściłem całkowicie. Ale cenowo też znacznie korzystniej niż audi, BMW nie mówiąc już o MB. NX 350h nie jest plugin, 450h jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #48356 Napisano 6 Kwietnia Zmieniłem zimówki 18tki i teraz jest moc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6580 #48357 Napisano 6 Kwietnia 2 godziny temu, mandaryn44 napisał(-a): Volvo daje ogromne rabaty. Jak jesteś z jakiejś grupy zawodowej to w ogóle nie mają konkurencji cenowej. NX weź na jakiś weekend, mi się strasznie podobało, po weekendzie odpuściłem całkowicie. Ale cenowo też znacznie korzystniej niż audi, BMW nie mówiąc już o MB. NX 350h nie jest plugin, 450h jest. Dziękuję za info. To może pomyślę nad xc60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8111 #48358 Napisano 6 Kwietnia 8 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Przecież to 507mka. Nie znam żadnego motoryzacyjnego świra, który nie pokryłby jedwabnym kocem protoplasty wszystkich Zetek, a głównie Z8, do której wzdycham coraz bardziej. Samochód Marka Hłaski. Niestety zezłomowany 😞 w Jugosławii, jeżeli dobrze pamiętam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 295 #48359 Napisano 6 Kwietnia (edytowane) 5 godzin temu, szuwi napisał(-a): Dziękuję za info. To może pomyślę nad xc60 E tam. Pomożemy przekroczyć ci budrżet. Pomyśl o MB GLC i takim wnętrzu: Ach, te białe paski 🤩 Tak mogłaby wyglądać nawet tarcza zegarka… k Edytowane 6 Kwietnia przez Remy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #48360 Napisano 7 Kwietnia E tam. Pomożemy przekroczyć ci budrżet. Pomyśl o MB GLC i takim wnętrzu: Ach, te białe paski Tak mogłaby wyglądać nawet tarcza zegarka… ktyle, że to wnętrze ma tendencje do trzeszczenia/skrzypienia poza tym bardzo fajne użytkowo; ps: pjanoblek można zastąpić czymś normalnym (za dopłatą oczywiście;)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84556 #48361 Napisano 7 Kwietnia 21 godzin temu, arturlep napisał(-a): Zmieniłem zimówki 18tki i teraz jest moc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja też tylko ja mam jedne felgi 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #48362 Napisano 10 Kwietnia Tak na rozruszanie tematu wrzucę kuperek swojego gokarta 😁 może i hatch jest praktyczniejszy, ale wiadomo “sedany gurom” 💪 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #48363 Napisano 10 Kwietnia 2 godziny temu, Ceteth napisał(-a): Tak na rozruszanie tematu wrzucę kuperek swojego gokarta 😁 może i hatch jest praktyczniejszy, ale wiadomo “sedany gurom” 💪 Nie wiem czy sie kiedykolwiek przekonam do malych sedanow 🤔 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #48364 Napisano 10 Kwietnia 10 minut temu, Paweł Bohacz napisał(-a): Nie wiem czy sie kiedykolwiek przekonam do malych sedanow 🤔 Niby mały sedan, z tym nie ma co dyskutować, ale w sumie, większy niż pierwsze audi a4. Tutaj na zdjęciu widać moje s3 i za polo stoi a4 mojego pracownika, jak widać gabarytowo przepaści nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #48365 Napisano 10 Kwietnia Roznica miedzy A3 i A4 w wielkosci i proporcjach jest znaczna: Pomijam to, ze wg. mnie A4 sedan tez nie wyglada proporcjonalnie. 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #48366 Napisano 10 Kwietnia Przy porównaniu twardych danych jak powyżej na pewno, kiedy stoją obok siebie na żywo, nie widać tych 23 cm. Nie bronię przy tym proporcji, o których piszesz, bo widać, że S3 sedan jest zrobiony trochę na siłę. Jednak akurat ostatnio, któryś z moich sąsiadów musiał kupić poliftowe A3 w hatchu i zawsze jak stoimy niedaleko siebie utwierdzam się w przekonaniu, że i tak wolę sedana Chociaż teraz jak już spędziłem z S3 1,5 roku i zrobiłem trochę ponad 30k km, stwierdzam, że gdybym miał okazję, wróciłbym do Alfy Giulii, którą jeździłem poprzednio i spędził z nią kolejne 4 lata Audi jest całkiem fajne, bądź co bądź bardzo szybkie i nieźle się prowadzi, ale na Julkę nawet po 4 latach nie mogłem się napatrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #48367 Napisano 10 Kwietnia 4 minuty temu, Ceteth napisał(-a): Przy porównaniu twardych danych jak powyżej na pewno, kiedy stoją obok siebie na żywo, nie widać tych 23 cm. Nie bronię przy tym proporcji, o których piszesz, bo widać, że S3 sedan jest zrobiony trochę na siłę. Jednak akurat ostatnio, któryś z moich sąsiadów musiał kupić poliftowe A3 w hatchu i zawsze jak stoimy niedaleko siebie utwierdzam się w przekonaniu, że i tak wolę sedana Chociaż teraz jak już spędziłem z S3 1,5 roku i zrobiłem trochę ponad 30k km, stwierdzam, że gdybym miał okazję, wróciłbym do Alfy Giulii, którą jeździłem poprzednio i spędził z nią kolejne 4 lata Audi jest całkiem fajne, bądź co bądź bardzo szybkie i nieźle się prowadzi, ale na Julkę nawet po 4 latach nie mogłem się napatrzeć Najwazniejsze, zeby Tobie sie podobal 👍 Giulia jest jednym z piekniejszych sedanow. Alfa potrafi projektowac samochody (Ok, troche tonale i junior sa dziwne, ale to nie sa projekty Alfy) 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #48368 Napisano 10 Kwietnia Ojciec teraz akurat śmiga Stelvio, od czasu jak zacząłem jeździć Julką, czaił się na Stelvio, w końcu znalazł egzemplarz, który mu się podobał i od 2 lat śmiga Alfą. Tonale totalnie mi się nie podoba, Junior z resztą też, choć muszę przyznać, że ostatnio widziałem Junior na żywo i na pewno wygląda to lepiej niż na zdjęciach/filmach, ale nie ma w tym Alfy. Dziwię się trochę (choć rozumiem, że teraz przy projektowaniu aut księgowi mają podobny udział jak projektanci) bo Giulia i Stelvio to dwa piękne samochody i zamiast kontynuować ten trend projektowy zaczynają od niego odchodzić, szkoda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #48369 Napisano 10 Kwietnia 38 minut temu, Ceteth napisał(-a): Dziwię się trochę (choć rozumiem, że teraz przy projektowaniu aut księgowi mają podobny udział jak projektanci) bo Giulia i Stelvio to dwa piękne samochody i zamiast kontynuować ten trend projektowy zaczynają od niego odchodzić, szkoda. Nie ma sie co dziwic - Stellantis. Wydaje mi sie, ze i Giulia i Stelvio to w 100% projekty Alfy, reszta to projekty innych marek z kilkoma zmianami. 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #48370 Napisano 10 Kwietnia Grono fanow samochodow plastikowych sie powieksza 😅 https://autodrive.com.bd/posts/koenigsegg-s-daily-driver-is-a-gr-yaris?fbclid=IwY2xjawJkg8lleHRuA2FlbQIxMAABHiKU4E8P4MrAlpK2tmMC20wZIVJouEMpRBdAkqRK3r4vfWzKdtgi_8mELM2-_aem_v2_imobO3QPmel180TCzNA 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #48371 Napisano 10 Kwietnia 2 minuty temu, Paweł Bohacz napisał(-a): Grono fanow samochodow plastikowych sie powieksza 😅 https://autodrive.com.bd/posts/koenigsegg-s-daily-driver-is-a-gr-yaris?fbclid=IwY2xjawJkg8lleHRuA2FlbQIxMAABHiKU4E8P4MrAlpK2tmMC20wZIVJouEMpRBdAkqRK3r4vfWzKdtgi_8mELM2-_aem_v2_imobO3QPmel180TCzNA Christian potrafi rozpoznać dobre auto 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8329 #48372 Napisano 10 Kwietnia 27 minut temu, Paweł Bohacz napisał(-a): Nie ma sie co dziwic - Stellantis. Wydaje mi sie, ze i Giulia i Stelvio to w 100% projekty Alfy, reszta to projekty innych marek z kilkoma zmianami. Się cieszcie że jeszcze Alfy są. Lancia zarżnięta, Fiat tylko się 500 trzyma, Maserati właśnie bankrutuje - włoska motoryzacja dogorywa, niestety. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #48373 Napisano 10 Kwietnia Dzisiaj akurat jak wyszedłem na papieroska to przejeżdżał GR i kierowca "dał mu". Nie wiem czy tak brzmi prosto z fabryki, ale muszę przyznać, świetnie to zabrzmiało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2864 #48374 Napisano 10 Kwietnia 40 minut temu, beniowski napisał(-a): Się cieszcie że jeszcze Alfy są. Lancia zarżnięta, Fiat tylko się 500 trzyma, Maserati właśnie bankrutuje - włoska motoryzacja dogorywa, niestety. Serce sie kraja 4 minuty temu, Ceteth napisał(-a): Dzisiaj akurat jak wyszedłem na papieroska to przejeżdżał GR i kierowca "dał mu". Nie wiem czy tak brzmi prosto z fabryki, ale muszę przyznać, świetnie to zabrzmiało. Seryjnie nie brzmi, zdecydowana wiekszosc wlascicieli zmienia wydech 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9028 #48375 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, beniowski napisał(-a): Się cieszcie że jeszcze Alfy są. Lancia zarżnięta, Fiat tylko się 500 trzyma, Maserati właśnie bankrutuje - włoska motoryzacja dogorywa, niestety. Chodzą też ploty, że kolejna Giulia ma być crossoverem... Ogolnie zobaczycie, przyjdą jeszcze czasy, że mi będziecie UAZa zazdrościć. A nie, wcześniej ulegnie jednak biodegradacji 😆. A szczerze to naprawdę w dzisiejszych czasach znaleźć FAJNE auto coraz trudniej. Ja się cieszę, że się jeszcze załapałem na Giulię sprzed liftu, bo po lifcie pewnie już na cały ten nowoczesny szit jak w Subaru mojej mamy. Piszczy, krzyczy, jeździć się tym nie da, a przyspieszenia na CVT są wątpliwe emocjonujące 😒 (ostatni punkt oczywiście Alfy nie dotyczy) Ogolnie jazda moja Imprezą III dawała o wiele więcej frajdy niż tym Crosstrekiem. O wiele. Dodam że Crosstrek hybrid wcale nie pali jakoś oszałamiająco mniej... Edytowane 10 Kwietnia przez pmwas 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach