Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Ale my mamy niższe CO2! ;) 

I nakrętki!

Patrząc na Goofiego, widać, że robi dobrą minę do złej gry.

Ugrzęźliśmy w błocie przez radykałów i przekupne świnie. Europa, która podbiła cały świat, dziś stęka z bólu, bo garstka chamów zdecydowała o jej eutanazji.

Godzinę temu, Krakus1 napisał(-a):

jak go widzisz w porównaniu do 7er , wyciszenie,  komfort amortyzacji , fotele ?

Jerzy, nie chcę wyjść na "panicza", któremu w d*pie się przewala i który to w piórka obrósł.

Na pewno jest ciekawszy od 5-tki. Może nawet lepiej wykonany.

Natomiast przyznam bez bicia, że tutaj nie ma czego porównywać. Wszystko jest, jak nie o poziom, to o dwa, gorzej wykonane - od wyciszenia po niewygodne fotele. Są cholernie niewygodne.

Dobrze się nim jeździ, tutaj nie mogę niczego zarzucić - nawet mi się w pewnym sensie spodobał. Jednakże zestawianie go z wyższą klasą nie ma najmniejszego sensu. To tak, jakbym zestawił hotelową jajecznicę z proszku z tą wykonaną z jajek wiejskich. Przepaść. Co ponownie utwierdziło mnie w tym, że słowa, które zostały wypowiedziane, nie były słowami rzuconymi na wiatr. I faktycznie wszystko to, co dobre, upychane jest do flagowców, cała reszta to kompromis.

6 marca będę siłował się z M5.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Łukasz 👍🏼, rzadko są porównane te dwa segmenty w autach marek premium.

będę czekał na relację z jazdy M5 , raz w życiu byłem pasażerem w G30 M5 competition , niesamowite emocje , prawie zemdlałem w trakcje przyspieszenia 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.02.2026 o 19:49, Autor1984 napisał(-a):

Nie mam pewności, ale czy nie wspominałeś czasem o chęci zakupu E-klasy?

Jeżeli nadal jest, to pojeździj (zrób z 2 - 3 weekendy próbne). Ja jestem dosyć wysoki i moje prawe kolano już nienawidzi tego samochodu.

Był taki plan, ale się zmienił.

Póki co więcej czasu spędzam na wyszukiwarkach lotów niż na otomoto 🫣

A motoryzacyjnie postanowiłem sobie zrobić małą przyjemność na okrągłe 5 lat (szok!) z moim bumblebee i dostanie na tę okoliczność tzw. dietę zmieniającą rysy twarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi