nick555 25 #2876 Napisano 30 Marca 2009 Masz miejsca zarezerwowane? My niby miejsca mamy ale ja pewnie w robocie poza będę więc mnie seb minie. Ale na WTCC się wybieram 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #2877 Napisano 30 Marca 2009 To jest to o czym mysle. Wygodny i ekonomiczny samochod do jezdzenia na codzien (jakis 2 litrowy diesel) i np taki GTR na wypad na tor w weekend mój ideal to IQ na miasto i C5 kombi hydroactive na trasę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #2878 Napisano 30 Marca 2009 Masz miejsca zarezerwowane? My niby miejsca mamy ale ja pewnie w robocie poza będę więc mnie seb minie. Ale na WTCC się wybieram Trzeba rezerwować miejsca na rajd polski? Mówisz o biletach czy o jakiejś kwaterze? Nigdzie nie widziałem obowiązku rezerwacji biletów itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #2879 Napisano 30 Marca 2009 Nie no, mówie o kwaterze. Karnety na wstęp na OS chyba od 1 kwietnia majhąbyć.Ale zawsze znajdzie się jakaś daromowa miejscówa tylko weź tam dojedź/dojdź... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #2880 Napisano 30 Marca 2009 kein problem, kwatery mam u znajomego w mikołajkach:) w razie czego jest back up plan czyli dzwonie do znajomej i pożyczam od niej klucze do jachtu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2881 Napisano 30 Marca 2009 Na rozluznienie..zakrztusiłem sie co za pomysły ludzie maja.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #2882 Napisano 30 Marca 2009 Dobre typki, ale wydaje mi się, że to jakiś fake chociaż sam nie wiem. Ken Block w swoim subaru (pewnie i tak widzieliściehttp://www.youtube.com/watch?v=qDi0MZJZ-w0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #2883 Napisano 30 Marca 2009 ...hehe, a moja żona piszczy jak najadę na osiedlowego zwalniacza prędkości ze zbyt dużą szybkością..... 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2884 Napisano 30 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DXdM-nJq698...player_embedded Jaja:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #2885 Napisano 30 Marca 2009 Dobre typki, ale wydaje mi się, że to jakiś fake chociaż sam nie wiem.chyba tak - w 14/15 sekundzie klipu z ladą jest przejście na "efekty" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #2886 Napisano 30 Marca 2009 Takiego quada chyba każdy by chętnie posiadł... 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2887 Napisano 30 Marca 2009 Jak na silnik od STI to wolny jak żółwTu jest zabawa:http://www.youtube.com/watch?v=vlbfVRVRgHE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #2888 Napisano 30 Marca 2009 Budowę projektu oglądałem na jakimś forum, pomysł szalony, ale efekt niesamowity:) A tutaj mały foto story projektu amerykańskiej firmy AMS dzięki uprzejmości naszego rodaka pracującego dla tej firmy, mamy trochę więcej fotek niż inni1130KM na kołach:Ohttp://www.jdm-option.pl/forum/viewtopic.php?t=2246http://www.jdm-option.pl/forum/viewtopic.p...asc&start=0Jak już coś robić to robić to porządnie, a maszyny które wyjeżdżają od ams w tej chwili głównie mitsu dawniej fordy, to coś niesamowitego IMO. wracając do hopek i off roadów to IMO kamaz miażdży:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #2889 Napisano 31 Marca 2009 mój ideal to IQ na miasto i C5 kombi hydroactive na trasę Tsuki, jezdziles dluzej C5 ? Mialem jazde probna i mi sie podoba. Ale wszyscy sobie ze mnie jaja robia ze chce kupic sobie C5. Brat podeslal mi juz kilkanascie linkow ze sklepami oferujacymi kapelusze. Na prawde ma taki zly image? 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #2890 Napisano 31 Marca 2009 Duze citroeny to auta dla ludzi ceniacych komfort ponad wszystko inne, no i nie zwazajacych ze za kilka lat ich auto bedzie warte 17groszy 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #2891 Napisano 31 Marca 2009 C5 imo jest ociężała i faktycznie jest w niej coś z emeryta, dodatkowo tak jak spartan napisał, po kilku latach będzie warta 17groszydo tego cena 140kpln za 5k wiecej wolalbym nowego lexsusa is albo nowego paska cc za 130kpln, ja natomiast gdybym miał teraz nówkę kupić kupiłbym w US toyote camry 3.0 v6 ponad 250koni. w pełnym wyposażeniu i ze wszystkimi opłatami człowiek mieści się w okolicach 90kpln w zalezności od kursu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #2892 Napisano 31 Marca 2009 C5 imo jest ociężała i faktycznie jest w niej coś z emeryta, dodatkowo tak jak spartan napisał, po kilku latach będzie warta 17groszydo tego cena 140kpln za 5k wiecej wolalbym nowego lexsusa is albo nowego paska cc za 130kpln, ja natomiast gdybym miał teraz nówkę kupić kupiłbym w US toyote camry 3.0 v6 ponad 250koni. w pełnym wyposażeniu i ze wszystkimi opłatami człowiek mieści się w okolicach 90kpln w zalezności od kursu Lexus IS jest duzo mniejszy od C5. Nowy pasat zupelnie nie przypadl mi do gustu. Ma jakis taki spaprany tyl. A samochod musi byc nowy i z salonu wiec odpada sprowadzenie itp. Samochod kupuje z zagwarantowana opcja odkupu po 4 latach, wiec wartosc koncowa raczej mnie nie interesuje. Jeszcze podoba mi sie Laguna Coupe, ale to juz masakra jakosciowa.Dlaczego te niemieckie barany nie moga zrobic ladnego samochodu (no moze poza BMW3 coupe) ..... 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #2893 Napisano 31 Marca 2009 Samochod kupuje z zagwarantowana opcja odkupu po 4 latach, wiec wartosc koncowa raczej mnie nie interesuje. powiedzieli za ile odkupia? 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.X 4 #2894 Napisano 31 Marca 2009 A samochod musi byc nowy i z salonu wiec odpada sprowadzenie itp. Ja nie widzę problemu, kupujesz w salonie w US i sprowadzasz do nas. Accord nowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #2895 Napisano 31 Marca 2009 powiedzieli za ile odkupia? troche ponad 30% nowego - co jest mniej wiecej srednia za jaka odkupuja wszystkie uzywane. Nie ma zadnego premium ze jest to Citroen 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #2896 Napisano 31 Marca 2009 Ja nie widzę problemu, kupujesz w salonie w US i sprowadzasz do nas. Accord nowy? Nie da rady ze sprowadzeniem, ale nowy Accord jest rzeczywscie ladny i zupelnie o nim zapomnialem. Lece obejrzec Wielkie dzieki. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2897 Napisano 31 Marca 2009 Ja nie widzę problemu, kupujesz w salonie w US i sprowadzasz do nas.Dokładnie. Tylko to jest opłacalne przy samochodach od 80 tys. zł. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2898 Napisano 31 Marca 2009 Nowego Mustanga z silnikiem 4.6 kupisz w salonie w USA za 120 tys. zł. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2899 Napisano 31 Marca 2009 Dlaczego te niemieckie barany nie moga zrobic ladnego samochodu (no moze poza BMW3 coupe) ..... A A5?Brzydkie?Niemieckie barany robią ładne auta zależy co się komu podoba.Z C5 jest dokładnie tak jak napisali koledzy.Bedziesz miał wygodne auto,trochę w Polsce egzotyczne,i warte grosze po paru latach.A jak sie bedzie ten nowy model spisywał w kwestii usterkowości tego nie wiadomo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2900 Napisano 31 Marca 2009 Nowego Mustanga z silnikiem 4.6 kupisz w salonie w USA za 120 tys. zł.Szkoda że nie dają w pakiecie ze stacją benzynową....Na Polskie warunki do codziennego użytkowania,wyjazdów i wakacji to porażka dla portfela.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach