Gość mrov@ #251 Napisano 26 Lutego 2006 AAA rozumiem dlatego lód żeby być COOL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #252 Napisano 27 Lutego 2006 Musze przyznac ze kozacki jest... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #253 Napisano 28 Lutego 2006 szwagier miał Syrene Bosto i było czym poszpanować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 12 #254 Napisano 5 Marca 2006 Ostatnio mniej czasu siedze na naszym forum, a czytam forum..... Subaru, a moje nowa miłość wygląda tak:[/url] [/url][/url][/url] Subaru Legacy Kombi 2.0 GL, 165 KM, moment 187/3200, oczywiscie AWD. Plan jest taki, żeby w jesień / zimę wjechać wyżej wwymienionym. Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #255 Napisano 5 Marca 2006 Piękny. Subaru Legacy to też moja niespełniona miłość. Trzymam kciuki za udany plan matrymonialny :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #256 Napisano 5 Marca 2006 ML, to dużo lepszy pomysł niż poprzedni prezentowany w tym wątku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 12 #257 Napisano 5 Marca 2006 ML, to dużo lepszy pomysł niż poprzedni prezentowany w tym wątku. Taaak, ale Avensis (pomimo konotacji z emerytami), w wersji 2.2 Turbodiesel, to jest rakieta! Ale Subarak i tak wymiata - jechałem próbnie i było cool (choć mocy jakby maławo...) Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #258 Napisano 5 Marca 2006 ja mam budżet tak do 110 000 i na razie prym wiedzie RAV4 2.0 automat - idealny (chyba) na dziurawe warszawskie drogi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #259 Napisano 5 Marca 2006 Mam (a w zasadzie mój tata ma) Legacy kombi 2.5i 165KM (z czerwca 2004, czyli obecna wersja), teraz natomiast widzę, że zastąpili go silnikiem 2 litrowym o tej samej mocy... Szkoda trochę, bo moment obrotowy jest tutaj niestety niższy no i, jak by nie patrzeć, zniknął z oferty jeden silnik. Jeśli zastanawiasz się nad zakupem Legacy to z czystym sumieniem mogę Ci go polecić. Napęd 4x4, piękny design no i dźwięk tego boxera... Jak na razie spisuje się świetnie, przejechał ok. 75 000km i wymieniana była... guma od pedału sprzęgła 8) Jeśli chciałbyś wiedzieć coś konkretnego pytaj śmiało. Poniżej fotka (wiem że bez rewelacji) zrobiona tuż przed ostatnim wyjazdem na narty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 12 #260 Napisano 6 Marca 2006 Gasior, patrze i czytam i podoba mi się to. Szczególnie o tej jedynej usterce Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Medyk 0 #261 Napisano 6 Marca 2006 a ja mam taki wynalazek jak TICO.Jeżdżę nim do pracy od nowości już 8 rok i NIC SIĘ NIE PSUJE..Na trasie pali 3,7 litra na 100 km .Więc nie zastanawiam się nad nowym..hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #262 Napisano 7 Marca 2006 Marcin, świetny wybór! jakbym miał coś podpowiedzieć - zastanów się nad Outbackiem (jego fotki wkleiłem gdzieś na początku tego wątku). To uterenowiiona wersja legacy, wciąż elegancka, ale duzo praktyczniejsza 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #263 Napisano 7 Marca 2006 Tsuki, na dziury tak. Ale mając 110 killo złotych chyba bym się nie powstrzymał przed RX8. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25753 #264 Napisano 7 Marca 2006 Jak ktoś lubi szlifierki na kołach to trafny wybór :twisted: . 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #265 Napisano 7 Marca 2006 W zeszłym roku jechałem na Sylwestra w góry. Jak ktoś pamięta jakie były warunki to wie - drogi białe, śnieg walił wściekle, ślisko i niebezpiecznie. Na trasie Katowice - Wisła prułem lewym pasem z zawrotną prędkością trochę ponad 60 na godz wyprzedzając wszystkich, którzy rozsądnie jechali po pasie prawym. I nagle zobaczyłem jak coś się bardzo szybko zbliża z tyłu. Ostrożnie uciekłem na prawo, usłyszałem tylko szum, gość w momencie wyprzedzania mnie musiał mieć spokojnie ponad 100 na blacie i wciąż przyspieszał. Pomyślałem że jakiś debil, ale jak kątem oka zobaczyłem na klapie napis Legacy, to zrozumiałem Mając wybór między Avensisem a Legacy nie zastanawiałbym się nawet, Toyota to samochód, a Subaru to Subaru. A jak mocy mało, jest zawsze H6 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 340 #266 Napisano 7 Marca 2006 Toyota vs Subaru to nawet nie ma się co zastanawiać...Subaru napęd na 4 koła i się praktycznie nie psuje.Toyota była niezawodna jak przypływała z Japoni. Teraz można słyszeć o częstych usterkach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #267 Napisano 7 Marca 2006 za 110 000 można mieć jakieś sensowne subaru? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #268 Napisano 7 Marca 2006 Można - Forestera http://auto.gazeta.pl/auto/1,71362,2915937.html moim zdaniem lepszy wybór niż RAV 4 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #269 Napisano 7 Marca 2006 Zgadzam sie z Neuro - Forester jest o niebo ciekawszy od RAVki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość chawer #270 Napisano 7 Marca 2006 Jesli mowa o 110 tys do wydania ... to za taka sume mozna miec megane 2 litry, rozczochrane wlosy i wciaz opalona twarz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość chawer #271 Napisano 7 Marca 2006 A z ... terenowych szosowek to takie autko bardzo sie mi podoba Tylko niestety piekielnie drogie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 222 #272 Napisano 7 Marca 2006 ... i jak widać w teren się nie nadaje ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #273 Napisano 7 Marca 2006 Bo nie Tuareg lecz chęć szczera zrobi z ciebie ofrołdera !!! Samochód taki sobie, ale pozostałe maszyny fajne 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #274 Napisano 7 Marca 2006 Kto tak jedzie błotnistą koleinę? Głupotę należy karać i te panie powinny wynosic ten samochód ręcznie, do skutku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #275 Napisano 7 Marca 2006 A może utknęły celowo, oczekując że ktoś je popchnie :idea: :?: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach