Gość panikuj #326 Napisano 11 Marca 2006 200SX jest plastikowy, mdly i zasadniczo ma problemy z trwaloscia turbosprezarki. 1. plastikowy jest o wiele mniej niż chocby mercedes SLR 2. zgadzam się, jak się siedzi z tyłu to mdli jak cholera 3. Turbo i tak zmienia się na wiosnę. na większe Mercedes SLR: Nissan S13: Za moment postaram się wrzucic foty S14A Racing - ok 5 w Polsce. tzn do kwietnia tego roku :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #327 Napisano 11 Marca 2006 ale najpierw........ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #328 Napisano 11 Marca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #329 Napisano 11 Marca 2006 wspaniałe auto.trochę tym jeździłem - czysta frajda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #330 Napisano 11 Marca 2006 1. plastikowy jest o wiele mniej niż chocby mercedes SLR 2. zgadzam się, jak się siedzi z tyłu to mdli jak cholera 3. Turbo i tak zmienia się na wiosnę. na większe Ad.1 - prawidlowo byloby jakbys powiedzial McLaren SLR z silnikiem Mercedesa - poza tym prawdziwe Mercedesy skonczyly sie gora w polowie lat 90, obecnie produkowane sa rownie plastikowe jak reszta aut. Ad.2 - jezdzilem troszke SX200 i jakos nie wywarl na mnie specjalnie fajnego wrazenia - silnik, turbo, skrzynia - wszystko poprawne - ale absolutnie pozbawione "tego czegos". Ad.3 - wieksze turbo, wiekszy intercooler i bedziemy wiedzieli jak wiele sa w stanie wytrzymac seryjne tloki dol silnika Co do nowszego SXa - coz - zawsze bardzo rozczulalo mnie to slynne, japonskie, plastikowe drewno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #331 Napisano 11 Marca 2006 Już wkleiłem te fotki parenaście stron temu... Ale wkleję jeszcze raz. Wspaniała sprtowa klasyka w wydaniu Nissana - Datsun 240 Z. Ponoć jeżdżą po Stanach egzemplarze, których silniki i skrzynie bez remontu wytrzymują 700 000 mil i psuć się nie chcą (2.4 l., 6 cyl w rzędzie, ~ 130 KM). :roll: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #332 Napisano 11 Marca 2006 a jednak.... i niech się psuje codziennie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 222 #333 Napisano 12 Marca 2006 a jednak.... i niech się psuje codziennie oooo tak ! (kiedyś go sobie kupię - mam przynajmniej taką nadzieję) piorek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 12 #334 Napisano 12 Marca 2006 a jednak.... i niech się psuje codziennie oooo tak ! (kiedyś go sobie kupię - mam przynajmniej taką nadzieję) piorek Niech się psuje... Ale kto mnie nim nauczy jeździć? :oops: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 12 #335 Napisano 12 Marca 2006 Ja marzę o takim na starość, jak rodziny nie będę musiał wozić: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #336 Napisano 12 Marca 2006 duch historii ubrany w "metrosexualne" ciuszki (ma swój specyficzny urok)- poza tym wszyscy go znamy :wink: i w pierwotnej niezrównanej postaci: no i oczywiście niemniej sławetni kumple: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #337 Napisano 12 Marca 2006 czy to nie challenger miał rękojeśc noza zamiast drążka zmiany biegów ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #338 Napisano 12 Marca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #339 Napisano 12 Marca 2006 na pewno był któryś z nożem! widziałem to na filnie i na jakims teledysku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #340 Napisano 12 Marca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #341 Napisano 12 Marca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #342 Napisano 14 Marca 2006 http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=727521 :shock: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25753 #343 Napisano 14 Marca 2006 Nie wierzę :? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #344 Napisano 14 Marca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 12 #345 Napisano 14 Marca 2006 Co się dziwisz, przecież to jest profesjonalna firma z Warszawy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #346 Napisano 14 Marca 2006 To może ocalmy fotki od zapomnienia 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kuba21 #347 Napisano 15 Marca 2006 :shock: :shock: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #348 Napisano 19 Marca 2006 Filmik ze specjalna dedykacja dla Tsuki: "ja napewno nie będę jeździl takim starociem bo nowe auto może się i psują ale są o niebo bezpieczniejsze. A to dla mnie ważne". Przyjrzyj sie co dalby poduszki w Uno i Escorcie przedstawionym na tym filmiku: http://tinyurl.com/79dax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #349 Napisano 19 Marca 2006 przełom w bezpieczeństwie to nie poduszka :!: Przełom w bezpieczenwie zaczął się wraz z komputerowym symulowaniem zderzeń i komputerowym projektowaniem. Rezultatem tych technologii były rewelacyje wyniki Renault. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #350 Napisano 19 Marca 2006 przełom w bezpieczeństwie to nie poduszka :!: Przełom w bezpieczenwie zaczął się wraz z komputerowym symulowaniem zderzeń i komputerowym projektowaniem. Rezultatem tych technologii były rewelacyje wyniki Renault. Ale w jednym sie zgadzam - komputerowe projektowanie samochodow to przelom - odkad weszlo do uzycia samochody przestaly byc trwale, niezawodne itd... Rewelacyjne wyniki Renault w czym przepraszam??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach