Londek 50018 #41801 Napisano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Tutaj w Londynie wszystko idzie pełną parą, nie tylko stacjonarne kamery wyłapują “wysoce szkodliwe auta” ale też multum mobilnych kamer, które to spotykam kilkanaście razy dziennie, dosłownie paranoja… i do tego wszystkiego pozamykane zostało większość przesmyków, a reszta dróg zdegradowana została do 20mph. Droga z pracy do domu która zajmowała mi od 30 do 45min teraz zabiera mi 1h10min do 1.5h!!! Coraz częściej myślę o piz…ięciu tego wszystkiego 🙈 Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Londek Polska język 😊 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7295 #41802 Napisano 20 Grudnia 2023 Subtelny rosyjski design... 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79185 #41803 Napisano 20 Grudnia 2023 Skromny, szary, ale... pasowałby mi. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6626 #41804 Napisano 20 Grudnia 2023 Godzinę temu, Edmund Exley napisał(-a): Subtelny rosyjski design... Pancerny?.... bo tak by pasował 43 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Skromny, szary, ale... pasowałby mi ale gril dąży do doskonałości BMW 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79185 #41805 Napisano 20 Grudnia 2023 19 minut temu, mkl1 napisał(-a): ale gril dąży do doskonałości BMW hehe... musiałbym się z tym jakoś pogodzić... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2451 #41806 Napisano 21 Grudnia 2023 13 godzin temu, Londek napisał(-a): Tutaj w Londynie wszystko idzie pełną parą, nie tylko stacjonarne kamery wyłapują “wysoce szkodliwe auta” ale też multum mobilnych kamer, które to spotykam kilkanaście razy dziennie, dosłownie paranoja… i do tego wszystkiego pozamykane zostało większość przesmyków, a reszta dróg zdegradowana została do 20mph. Droga z pracy do domu która zajmowała mi od 30 do 45min teraz zabiera mi 1h10min do 1.5h!!! Coraz częściej myślę o piz…ięciu tego wszystkiego 🙈 Tylko to musiałbyś zmienić kontynent... UE też idzie w tym kierunku. Coraz więcej stref czystego transportu, kamery na wjazdach. Obniżanie dozwolonej prędkości do 30km/h. Redukcja liczby pasów na korzyść dróg rowerowych, w przypadku wąskich uliczek zakaz wyprzedzania rowerów itd. Przynajmniej tak wygląda sytuacja w Brukseli 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9052 #41807 Napisano 21 Grudnia 2023 11 godzin temu, mkl1 napisał(-a): Pancerny?.... bo tak by pasował ale gril dąży do doskonałości BMW A wnętrze do kategorii dyskoteka gra świeci i tańczy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #41808 Napisano 21 Grudnia 2023 11 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Skromny, szary, ale... pasowałby mi. Niefajny, za mało tabletów i za małe tablety 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50018 #41809 Napisano 21 Grudnia 2023 24 minutes ago, vvv said: musiałbyś zmienić kontynent Na początek myślałem o zmianie pracy… chociaż kto wie co przyszłość przyniesie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79185 #41810 Napisano 21 Grudnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, beniowski napisał(-a): A wnętrze do kategorii dyskoteka gra świeci i tańczy. Mam sentyment do clubbingu. 1 godzinę temu, Balansujący Na Osi napisał(-a): Niefajny, za mało tabletów i za małe tablety Media Expert + najbliższa apteka = Satysfakcja. Podsumowując, mimo drobnych zastrzeżeń, wolałbym "deskę" w powyższym AMG niż klasyczną elegancję spod znaku VW. Edytowane 21 Grudnia 2023 przez Lincoln Six Echo 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 141583 #41811 Napisano 21 Grudnia 2023 Jako miłośnik chińczyków nie mogłem się powstrzymać. Polecam obejrzeć i bogatszym Kolegom radzę przemyśleć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22416 #41812 Napisano 21 Grudnia 2023 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70676 #41813 Napisano 21 Grudnia 2023 Odnośnie deski, ja mam sentyment do tej 🤗🤗🤗 W nocy często tak jeździłem 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #41814 Napisano 21 Grudnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Podsumowując, mimo drobnych zastrzeżeń, wolałbym "deskę" w powyższym AMG niż klasyczną elegancję spod znaku VW. Ja nic nie wspominałem o klasycznej elegancji od marki dla ludu zachodu. Widziałem natomiast wiele ładnych kokpitow z klasycznymi zegarami bez telewizorow zarówno od zachodnich producentów i tych bardzo wschodnich i nawet kilka takich mam. Edytowane 21 Grudnia 2023 przez Balansujący Na Osi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9052 #41815 Napisano 21 Grudnia 2023 2 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Podsumowując, mimo drobnych zastrzeżeń, wolałbym "deskę" w powyższym AMG niż klasyczną elegancję spod znaku VW. Volvo sobie kup - mało dansingu, prosty design i nie świeci. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79185 #41816 Napisano 21 Grudnia 2023 Panowie widzę jacyś tacy nieskorzy do zakopywania rowów w Nowej Uśmiechniętej Polsce. A @beniowski i @Balansujący Na Osi to wręcz wystąpienia antyniemieckie zaprezentowali... A serio - no ok, świeci może trochę za bardzo. Ale... wybierzmy przyszłość! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9052 #41817 Napisano 21 Grudnia 2023 10 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Panowie widzę jacyś tacy nieskorzy do zakopywania rowów w Nowej Uśmiechniętej Polsce. A @beniowski i @Balansujący Na Osi to wręcz wystąpienia antyniemieckie zaprezentowali... A serio - no ok, świeci może trochę za bardzo. Ale... wybierzmy przyszłość! Niestety, nawet Volvo odjechało w swoim nowym (i pierwszym w historii) vanie, EM 90: wstawili tam wielki telewizor jak w Tesli. Brrrrrr. Chyba, jak ktoś już tu pisał, ich właściciel, Geely, po prostu kazał im wziąć model z chińskiego rynku i sprzedawać pod swoją marką. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79185 #41818 Napisano 21 Grudnia 2023 2 minuty temu, beniowski napisał(-a): Niestety, nawet Volvo odjechało w swoim nowym (i pierwszym w historii) vanie, EM 90: wstawili tam wielki telewizor jak w Tesli. Brrrrrr. Chyba, jak ktoś już tu pisał, ich właściciel, Geely, po prostu kazał im wziąć model z chińskiego rynku i sprzedawać pod swoją marką. No, to rzeczywiście wygląda jak Smartfon XXXXXXXL! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70676 #41819 Napisano 21 Grudnia 2023 Maserati Boomerang (1971) co powiecie na to 😁😁😁 To jest deska 😆😆😆 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79185 #41820 Napisano 21 Grudnia 2023 Fotek, jak na statku obcych w "Nostromo"... 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9052 #41821 Napisano 21 Grudnia 2023 34 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Maserati Boomerang (1971) co powiecie na to 😁😁😁 To jest deska 😆😆😆 Cóż powiedzieć, typowy włoski design, czyli przerost formy nad treścią. Obejrzycie sobie film Douga De Muro o Countachu i jak tam w jednej z wersji było umieszczone radio - totalny odlot. Albo jak facet cofa tym Lamborghini- to trzeba zobaczyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70676 #41822 Napisano 21 Grudnia 2023 29 minut temu, beniowski napisał(-a): Cóż powiedzieć, typowy włoski design, czyli przerost formy nad treścią. Obejrzycie sobie film Douga De Muro o Countachu i jak tam w jednej z wersji było umieszczone radio - totalny odlot. Albo jak facet cofa tym Lamborghini- to trzeba zobaczyć. Chyba to widziałem, cofa przy otwartych drzwiach 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9052 #41823 Napisano 21 Grudnia 2023 32 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Chyba to widziałem, cofa przy otwartych drzwiach 🤔🤔🤔 Tak, odlotowo to wygląda, dodatkowo dlatego, że facet do wysokich należy. Ale sprawdź umieszczenie radia😜. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70676 #41824 Napisano 21 Grudnia 2023 16 minut temu, beniowski napisał(-a): Tak, odlotowo to wygląda, dodatkowo dlatego, że facet do wysokich należy. Ale sprawdź umieszczenie radia😜. Z tego co pamiętam to gdzieś w tunelu, popraw mnie jak by co 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 70676 #41825 Napisano 21 Grudnia 2023 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Maserati Boomerang (1971) co powiecie na to 😁😁😁 To jest deska 😆😆😆 To jest to , mi się podoba 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach