mario1971 67218 #45026 Napisano 11 Lipca 2024 50 minut temu, trollu napisał(-a): mam pytanie o to hamowanie na lewym - widziałeś że gość może nie wyhamować i w Ciebie wjechać więc jeszcze dałeś po hamulcach? Tak przynajmniej to zrozumiałem Źle zrozumiałeś. Zrobił mu miejsce, aby wcisnął się przez niego z prawego pasa, zamiast uderzać w zestaw. 2 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41540 #45027 Napisano 11 Lipca 2024 Kilka stron wcześniej było o kupnie auta z 3 cylindrowym silnikiem. Miałem takowy w Peugeocie i Mini. W obu przypadkach nie jest to delikatnie mówiąc dobry pomysł. Kupujący niech się zastanowi 2 razy. Chyba, że za chwilę chce mieć znów etap poszukiwania nowego auta. 1 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3735 #45028 Napisano 11 Lipca 2024 Koleżanka z pracy kupiła właśnie nowe bmw x2, całkiem ladny spory suv...Z trzycylindrowym silnikiem 1.5 z napędem na przód I cena 200+Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2866 #45029 Napisano 11 Lipca 2024 No i sie pozbylem GRY. Oddalem w cholere 😂 @Tommaso mial racje, parszywy samochod. 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11067 #45030 Napisano 11 Lipca 2024 Teraz, SzefSzefow napisał(-a): No i sie pozbylem GRY. Oddalem w cholere 😂 @Tommaso mial racje, parszywy samochod. WHAT? 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2866 #45031 Napisano 11 Lipca 2024 5 minut temu, Autor1984 napisał(-a): WHAT? Po ostatniej naprawie skrzyni biegow, okazalo sie, ze skrzynia dziala gorzej niz przed naprawa. Zeby tego bylo malo doszly do tego wibracje z napedu przy predkosciach powyzej 100km/h. Powiedzialem dosc, skontaktowalem sie z Toyota Switzerland i oswiadczylem, ze oddaje mi ten samochod, bo nie potrafia go naprawic. Po miesiacu negocjacji finansowo-prawnych uzgodnilismy cene i dzis fizycznie zwrocilem samochod. W poltora roku zrobilem 7700km. Byl 9 razy w serwisie, a lacznie naprawy trwaly ponad 4 miesiace 😂 Nigdy wiecej Toyoty! 😁 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11067 #45032 Napisano 11 Lipca 2024 1 minutę temu, SzefSzefow napisał(-a): Po ostatniej naprawie skrzyni biegow, okazalo sie, ze skrzynia dziala gorzej niz przed naprawa. Zeby tego bylo malo doszly do tego wibracje z napedu przy predkosciach powyzej 100km/h. Powiedzialem dosc, skontaktowalem sie z Toyota Switzerland i oswiadczylem, ze oddaje mi ten samochod, bo nie potrafia go naprawic. Po miesiacu negocjacji finansowo-prawnych uzgodnilismy cene i dzis fizycznie zwrocilem samochod. W poltora roku zrobilem 7700km. Byl 9 razy w serwisie, a lacznie naprawy trwaly ponad 4 miesiace 😂 Nigdy wiecej Toyoty! 😁 Ja pierdyle, 7700km i 9 razy serwis, kto to pobije? Coś masz w planach? 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2866 #45033 Napisano 11 Lipca 2024 (edytowane) 4 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Ja pierdyle, 7700km i 9 razy serwis, kto to pobije? Coś masz w planach? Zaznacze, ze mial isc po raz kolejny na serwis, ale juz dalem sobie spokoj. W planach jest cos zawsze, zobaczymy 🤔 Moze EX30 🤭 Edytowane 11 Lipca 2024 przez SzefSzefow 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11067 #45034 Napisano 11 Lipca 2024 1 minutę temu, SzefSzefow napisał(-a): Zaznacze, ze mial isc po raz kolejny na serwis, ale juz dalem sobie spokoj. W planach jest cos zawsze, zobaczymy 🤔 O matko... Niezła średnia, co 1000km serwis. Jak sprecyzujesz to szepnij 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2866 #45035 Napisano 11 Lipca 2024 3 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): O matko... Niezła średnia, co 1000km serwis. Jak sprecyzujesz to szepnij Na razie mi choodza glupie pomysly, typu Mercedes 500E 😅 Musze to rozchodzic. 2 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11067 #45036 Napisano 11 Lipca 2024 (edytowane) 9 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Moze EX30 🤭 Nie znam Cię 1 minutę temu, SzefSzefow napisał(-a): Na razie mi choodza glupie pomysly, typu Mercedes 500E 😅 Musze to rozchodzic. Baleron ? No to już inna rozmowa Za świetny stan licz 500 000,00zł Edytowane 11 Lipca 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #45037 Napisano 11 Lipca 2024 23 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): No i sie pozbylem GRY. Oddalem w cholere 😂 @Tommaso mial racje, parszywy samochod. Tak czułem, że jednak z nim nie wytrzymasz. Ale wcale się nie dziwię, mi cierpliwość skończyłaby się znacznie wcześniej. A my od paru dni hałasujemy w Alpach i Dolomitach: 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11067 #45038 Napisano 11 Lipca 2024 2 minuty temu, Tommaso napisał(-a): Tak czułem, że jednak z nim nie wytrzymasz. Ale wcale się nie dziwię, mi cierpliwość skończyłaby się znacznie wcześniej. A my od paru dni hałasujemy w Alpach i Dolomitach: Druga od prawej to chyba M240i? 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2866 #45039 Napisano 11 Lipca 2024 2 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Nie znam Cię Baleron ? No to już inna rozmowa Ano... jak bylem mlody to jezdzilem duzo stopem. Byl to moze 96 / 97, stalem z 30 min pod wieczor czekajac az ktos sie zatrzyma. I sie zatrzymal. 500E Brabus, czarny, z szerokim grilem nachodzacym na swiatla, z trojramiennymi felgami i jakims chlopakiem z miasta w dresie za kierownica. Facet mnie przewiozl 250km/h na zwyklej drodze. Myslalem, ze do miejsca nie dojade. Wyprzedzen na 3 nie zlicze. Ale ten dzwiek mam do dzis w uszach... zawsze byl moim marzeniem. Pytanie czy warto jest spelniac wszystkie marzenia. Spelnienie tego moze byc rozczarowujace. 4 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #45040 Napisano 11 Lipca 2024 Nie, to najnowsze M2, chociaż na zdjęciu to ciężko zobaczyć. W tym roku jeździmy dwoma M3 i dwoma M2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2866 #45041 Napisano 11 Lipca 2024 7 minut temu, Tommaso napisał(-a): Tak czułem, że jednak z nim nie wytrzymasz. Ale wcale się nie dziwię, mi cierpliwość skończyłaby się znacznie wcześniej. A my od paru dni hałasujemy w Alpach i Dolomitach: Dobrze czules 😅 Szerokiej drogi 👍 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11067 #45042 Napisano 11 Lipca 2024 1 minutę temu, SzefSzefow napisał(-a): Ano... jak bylem mlody to jezdzilem duzo stopem. Byl to moze 96 / 97, stalem z 30 min pod wieczor czekajac az ktos sie zatrzyma. I sie zatrzymal. 500E Brabus, czarny, z szerokim grilem nachodzacym na swiatla, z trojramiennymi felgami i jakims chlopakiem z miasta w dresie za kierownica. Facet mnie przewiozl 250km/h na zwyklej drodze. Myslalem, ze do miejsca nie dojade. Wyprzedzen na 3 nie zlicze. Ale ten dzwiek mam do dzis w uszach... zawsze byl moim marzeniem. Pytanie czy warto jest spelniac wszystkie marzenia. Spelnienie tego moze byc rozczarowujace. Jak masz możliwości to działaj 1 minutę temu, Tommaso napisał(-a): Nie, to najnowsze M2, chociaż na zdjęciu to ciężko zobaczyć. W tym roku jeździmy dwoma M3 i dwoma M2 Światła mnie zmyliły. Nowa M2 ma 480KM ściągają dla mnie na przyszły tydzień 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #45043 Napisano 11 Lipca 2024 Ta ma jeszcze 460, ale to i tak całkiem sporo, dobrze się odpycha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11067 #45044 Napisano 11 Lipca 2024 4 minuty temu, Tommaso napisał(-a): Ta ma jeszcze 460, ale to i tak całkiem sporo, dobrze się odpycha Bo to ośka 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #45045 Napisano 11 Lipca 2024 (edytowane) 2 godziny temu, trollu napisał(-a): mam pytanie o to hamowanie na lewym - widziałeś że gość może nie wyhamować i w Ciebie wjechać więc jeszcze dałeś po hamulcach? Tak przynajmniej to zrozumiałem No to źle zrozumiałeś...dałem w lewo i przyhamowałem, by ten debil się zmieścił między mną a przyczepą... Edytowane 11 Lipca 2024 przez kiniol 3 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 27858 #45046 Napisano 11 Lipca 2024 3 godziny temu, bober5264 napisał(-a): Koleżanka z pracy kupiła właśnie nowe bmw x2, całkiem ladny spory suv . . . Z trzycylindrowym silnikiem 1.5 z napędem na przód I cena 200+ Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Mialem X1 z tym silnikiem…telepie tym, jedynie skrzynia biegow walczy żeby coś się to odpychało, a do tego w nowym aucie między serwisami olejowymi (1 i 2, a potem to samo między 2 i 3) auto mi wołało o dolewkę oleju 🤦🏻♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #45047 Napisano 12 Lipca 2024 9 godzin temu, Dorian06 napisał(-a): Kilka stron wcześniej było o kupnie auta z 3 cylindrowym silnikiem. Miałem takowy w Peugeocie i Mini. W obu przypadkach nie jest to delikatnie mówiąc dobry pomysł. Kupujący niech się zastanowi 2 razy. Chyba, że za chwilę chce mieć znów etap poszukiwania nowego auta. Astra 1,2 3 cylindrowa, którą jeżdżę od nowości nowy silnik dostała przy 100k km, masakra A w normalnej motoryzacji... wczoraj na spocie akurat się ustawili ludzie ciekawie, można świetnie zobaczyć różnicę wysokości 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67218 #45048 Napisano 12 Lipca 2024 Strażacy byli po 15 minutach i zrobili swoje. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #45049 Napisano 12 Lipca 2024 Miałem Dustera 1.0 - sprzedałem główne że względu na słaby silnik. Teraz są 4 cylindy - całkowicie inne auto . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128027 #45050 Napisano 12 Lipca 2024 3 godziny temu, pechagto napisał(-a): Astra 1,2 3 cylindrowa, którą jeżdżę od nowości nowy silnik dostała przy 100k km, masakra A w normalnej motoryzacji... wczoraj na spocie akurat się ustawili ludzie ciekawie, można świetnie zobaczyć różnicę wysokości Samochodem o dużej mocy trzeba się nauczyć jeździć. Mogłem się o tym przekonać podczas jazdy Hyunadaiem i30 N z manualną skrzynią. Ze zdjęcia widać, że i parkowanie może być wyzwaniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach