QuadrifoglioVerde 3874 #8126 Napisano 17 Stycznia 2013 Darek daj spokój, nie noszę takich szerokich pasków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8127 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8128 Napisano 17 Stycznia 2013 Metanabolizm to proces spalania metanabolu?Czy metanolu? 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8129 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #8130 Napisano 17 Stycznia 2013 Udało Ci się Darek fajnie rozchmurzyć ten temat. Mam nadzieję , że zanim ktoś od teraz zacznie się wymądrzać i żołądkować to trochę się zastanowi. To tylko internet...tylko samochody ( kawałki blach i plastiku posklejane w całość ). Forum od pewnego czasu stawało się nieznośne. Gdzie się nie weszło to przepychanki, złośliwości i krucjaty :-( .Nawet rozważałem usunięcie tutaj konta, dla własnego zdrowia psychicznego. Internet powinien bawić i relaksować! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #8131 Napisano 17 Stycznia 2013 Have no fear, JED is here. 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #8132 Napisano 17 Stycznia 2013 pr2emo gratki, podaj dane do wysyłki jutro wysyłam klamrę poleconym ,priorytetem DarekWygrana cieszy ale ja nie mam nawet takiego paska i u mnie się ona zmarnuje Więc może spokojnie pójść do puli nagród w następnym konkursie ... albo jak już chcesz ją koniecznie wydać to sprzedaj ją na bazarku, a zysk wpłać na konto jakiejś dowolnej organizacji co ulepsza świat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8133 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8134 Napisano 17 Stycznia 2013 Szkoda Bartka. Bartek,czy może być pasek 24mm z klamrą ? Może byc. Jestem jedyną osobą kótra odpowidziała w zadanym czasie 12.00-12.15 I prawidłowo - bo spodów zderzaków Ci nie robili - dzwoniłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8135 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8136 Napisano 17 Stycznia 2013 Bartek ,jak to zrobić zgodnie z regulaminem?Mam podać cenę ,czy może być licytacja? Może byc licytacja - zrobimy wyjątek i podepnę temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8137 Napisano 17 Stycznia 2013 Bartek ,jak to zrobić zgodnie z regulaminem?Mam podać cenę ,czy może być licytacja? Może byc licytacja - zrobimy wyjątek i podepnę temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #8138 Napisano 17 Stycznia 2013 TAK , mam , i na TT i na A8 , jednak zdecydowanie na TT jestem tylko "czytaczem" , TeTeTka to tylko moja zabaweczka ale jak już pisałem uwielbiam jeździć tym "damskim" wozidełkiem , jazda tymi taczkami daje naprawdę mega frajdę :lol: ja swojej tankieTTki używam dosyć często i frajda jest wielka w tym "męskich nie było?" aucie nawet pomimo, że moja to tylko 224Q 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8139 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #8140 Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8141 Napisano 17 Stycznia 2013 Nie pomyliło Ci sie z M6 z lat 80tych..... ?Manual? Nie, chodziło mi dokładnie o ten model. Wiem tylko, że był sprowadzony ze Stanów. Ogólnie okrótny samochód. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktus22 50 #8142 Napisano 17 Stycznia 2013 Witam teraz auto to nie problem Ja swoje pierwsze auto kupiłem na giełdzie w Poznaniu była to SYRENA 103 biegi w kierownicyto było wyzwanie , miałem do zrobienia 150 km 10 razy dolewałem wodę do chłodnicy żeby dojechać do domu ,ale to nie było ważne,MIAŁEM SAMOCHÓD !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #8143 Napisano 18 Stycznia 2013 Panowie mial ktos doswiadczenie z Mercedesem ML 2.7 motor diesel rocznik 2002 ? Wady , zalety, jak sie prowadzi nadaje sie do codziennego uzytku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8144 Napisano 18 Stycznia 2013 felgę ósemki masz wyżej opisaną , Panie Projektancie w TT jest oryginalna fela S line ,więc jeśli chcesz wołać o ratunek to nie do mnie a do Panów z Ingolstadt choć oni tego już nie robią bo to stare ze 100lat już ma PSa tak przy okazji , rzuć proszę tutaj jaką fajną felem pod budę w TT z czarnymi dodatkami i czarna górą , chętnie zakupie coś innego , ciekawego polecanego przez projektanta !! Owszem felga oryginalna ale w czarnym kolorze nie wychodziła...A w czarnym wygląda paskudnie moim zdaniem.. bez obrazy.Skoro na A8 felga nie jest oryginalnym produktem Audi rozumiem że tu też mogę coś zaprpoponować z innego brandu? Dzięki za tytuł Projektanta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
limak 0 #8145 Napisano 18 Stycznia 2013 Dobrze, że Panowie się znają na zegarkach. Auta dla automaniaków, zegarki dla hmm zegarkomaniaków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 246 #8146 Napisano 18 Stycznia 2013 Jak stare, to nie 507 koni..dla niektórych dwuletnie auto jest stare, co sie dziwisz nowe jest jak stoi w salonie hehe Nie, chodziło mi dokładnie o ten model. Wiem tylko, że był sprowadzony ze Stanów. Ogólnie okrótny samochód.no to chyba jedyny manual w Polsce, spośród niecałych 300 sztuk zrobionych na USA i Kanade.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8147 Napisano 18 Stycznia 2013 dla niektórych dwuletnie auto jest stare, co sie dziwisz nowe jest jak stoi w salonie hehe no to chyba jedyny manual w Polsce, spośród niecałych 300 sztuk zrobionych na USA i Kanade.... To jest rocznik 2007 z tego co kojarzę modelowo a produkcja 2006. Pisząc stary, miałem na myśli poprzedni model, nie najnowszy z turbiną. Manual był normalną opcją podobno, nie wymagającą dopłaty, ale i tak zdecydowana większość brałą SMG bo jak na tamte czasy było to bardzo dobra skrzynia, choć teraz już wiadomo, że nie jest aż taka super. Są już lepsze skrzynie.Nie wiem ile jest w PL takich manuali. Kolega (a właściwie taka przyszywana rodzina), mieszka we Freiburgu w Niemczech od kilku ładnych lat i w Polsce bywa tylk czasem.U mnie zostawił auto akurat jak wyjeżdżał na wakacje z lotniska we Wrocławiu. Nie jeździłem nim. Nie chciałem, ale w środku mnie troszkę rozczarowała konsola, która w manualu wygląda troszkę "tanio".Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 246 #8148 Napisano 18 Stycznia 2013 To jest rocznik 2007 z tego co kojarzę modelowo a produkcja 2006. Pisząc stary, miałem na myśli poprzedni model, nie najnowszy z turbiną. Manual był normalną opcją podobno, nie wymagającą dopłaty, ale i tak zdecydowana większość brałą SMG bo jak na tamte czasy było to bardzo dobra skrzynia, choć teraz już wiadomo, że nie jest aż taka super. Są już lepsze skrzynie.Nie wiem ile jest w PL takich manuali. Kolega (a właściwie taka przyszywana rodzina), mieszka we Freiburgu w Niemczech od kilku ładnych lat i w Polsce bywa tylk czasem.U mnie zostawił auto akurat jak wyjeżdżał na wakacje z lotniska we Wrocławiu. Nie jeździłem nim. Nie chciałem, ale w środku mnie troszkę rozczarowała konsola, która w manualu wygląda troszkę "tanio".PozdrawiamO skrzyni to tak ciężko podsumować, wiadomo już że nie jest super etc. bo ta skrzynia została stworzona do maksymalego dawania w palnik, i dlatego w normalnej jeździe irytuje.... ale to osobny temat, bo podobnie na codzień sprawdzają sie skrzynie sekwncyjne z super aut..Manual BMW przewidziało po prostu tylko na USA i Kanade, ale faktem jest że ten sinik robi większe wow w połączeniu ze skrzynią i całym charakterem auta który z tego połączenia wynika ...W Polsce jest pare manuali M5 z USA, ale o M6 nie słyszałem, nie widziałem żadnego... inna sprawa że M6 w ogóle jest kilka raz niej niż M5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #8149 Napisano 18 Stycznia 2013 z tego co pamiętam to nasz forumowy kolega Hiob mieszkajacy w Stanach posiada M3 z manualem. Tez nieczesty widok w EU. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #8150 Napisano 18 Stycznia 2013 z tego co pamiętam to nasz forumowy kolega Hiob mieszkajacy w Stanach posiada M3 z manualem. Tez nieczesty widok w EU.Hiob ma wątek o swoim ///M3 na m-forum. Nieźle "modzi" to auto. 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach