Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Rower gorski z męską ramą. :P

No to chociaż coś  :P

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorian ale czarną Vespę ? Dlaczego ? One super wyglądają w czerwieni i beżu :-)

Czarna jest bardziej męska :wub:

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorian ale czarną Vespę ? Dlaczego ? One super wyglądają w czerwieni i beżu :-)

Wahałem się nad czarną, brązową i granatową. Wygrała czarna i bardzo zadowolony jestem z wyboru.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry - ale kufer bardzo ją szpeci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry - ale kufer bardzo ją szpeci...

Wiem. :(

Jeździ ze mną Junior. To dla bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje dwie zabawki. :wub:

Miłośnik włoskiej sztuki

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jakiś męski pojazd też posiadasz?  ;)

Tomek, nie ma nic bardziej męskiego od Twojej Miaty ;) Wersja w kolorze szminki z twardym dachem - full Lady Style ;) Bez urazy.

Dorian - fajne zabawki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku kończę studia, dodatkowo od niedawna pracuję i niestety muszę kupić swoje pierwsze auto. Do tej pory podbierałem samochód z domu, ale teraz nie da się tego pogodzić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. Chciałbym kupić małe, ekonomiczne auto, najlepiej w miarę dobrze zabezpieczone antykorozyjnie. Problemem jest przewidywany na ten cel budżet - około ośmiu tysięcy. Mam dobrego znajomego, który ma komis i razem z kilkoma innymi handlarzami sprowadza samochody z zagranicy. Sytuacja jest o tyle korzystna, że nie wcisną mi jakiegoś rumpla - było kilka sztuk, które sprawiały dobre wrażenie, ale sami mi je odradzili.

Do tej pory małe auta były poza moim zainteresowaniem, dlatego nawet nie wiem czego warto szukać. Niskie koszty eksploatacji są priorytetem. Będę pokonywał dużo krótkich odcinków po kiepskich drogach, więc zależy mi na w miarę możliwości solidnym zawieszeniu i małym spalaniu.

Benzyna albo diesel, liczę się z tym, że będzie cholernie słabe, ale ma być tanio.

Wiem, że będzie ciężko, ale może uda się kupić coś, co zagwarantuje rozsądny kompromis. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pomożecie? ;)

Edytowane przez Stierlitz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorian - szacun za odwagę, że się ujawniłeś. Martwi mnie bardzo, że zakupy wyglądają na przemyślane i celowe. Obawiam się, że nie chcę zobaczyć twojego roweru...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku kończę studia, dodatkowo od niedawna pracuję i niestety muszę kupić swoje pierwsze auto. Do tej pory podbierałem samochód z domu, ale teraz nie da się tego pogodzić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. Chciałbym kupić małe, ekonomiczne auto, najlepiej w miarę dobrze zabezpieczone antykorozyjnie. Problemem jest przewidywany na ten cel budżet - około ośmiu tysięcy. Mam dobrego znajomego, który ma komis i razem z kilkoma innymi handlarzami sprowadza samochody z zagranicy. Sytuacja jest o tyle korzystna, że nie wcisną mi jakiegoś rumpla - było kilka sztuk, które sprawiały dobre wrażenie, ale sami mi je odradzili.

Do tej pory małe auta były poza moim zainteresowaniem, dlatego nawet nie wiem czego warto szukać. Niskie koszty eksploatacji są priorytetem. Będę pokonywał dużo krótkich odcinków po kiepskich drogach, więc zależy mi na w miarę możliwości solidnym zawieszeniu i małym spalaniu.

Benzyna albo diesel, liczę się z tym, że będzie cholernie słabe, ale ma być tanio.

Wiem, że będzie ciężko, ale może uda się kupić coś, co zagwarantuje rozsądny kompromis. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pomożecie? ;)

Lupo?

Xsara?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miłośnik włoskiej sztuki

Dokładnie. Piękne są.

Tomek, nie ma nic bardziej męskiego od Twojej Miaty ;) Wersja w kolorze szminki z twardym dachem - full Lady Style ;) Bez urazy.

Dzięki.

Jak się zestarzeje to Miatę sobie kupię. Idealne auto dla starszych panów. :D

Pomożecie? ;)

Fiat Panda. Tani w eksploatacji.

Koniecznie benzyna.

Dorian - szacun za odwagę, że się ujawniłeś. Martwi mnie bardzo, że zakupy wyglądają na przemyślane i celowe. Obawiam się, że nie chcę zobaczyć twojego roweru...

Twardym trzeba być. :P

Jak zrobię fotkę to wkleję. Będzie dopiero używanie. :lol:

A jak kupię następny, właśnie jestem podczas wybierania, to dopiero niektórzy będą mieli ubaw. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę, się adwokat znalazł...  ;)

W końcu może czasem kocioł poprzyganiać trochę garnkowi, prawda? I proszę się odczepić od mojego gejowozu!  :D

Jak się zestarzeje to Miatę sobie kupię. Idealne auto dla starszych panów. :D

A co, jak się starzeć, to z klasą. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...

A co, jak się starzeć, to z klasą. :)

O to, to.

drinks.gifdrinks.gifdrinks.gif

Chyba, że będę miał większy budżet to rozważę RR. :D Niestety nie grozi mi to. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się podobają "Mini" :D

To dopiero są damskie auta. Podobnie jak Garbusy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się podobają "Mini" :D

Chyba nie jesteś tu jedyny... Prawda Bartek?

Zresztą Cooper S też mi się podoba. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało się znam ale ostatnio zauważyłem jakieś większe wersje :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorian, świetne jeździdełka, nie przejmuj się docinkami.

Jak będziesz miał zamiar sprzedawać to większe kremowe to daj znać, szukam czegoś takiego dla.... żony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorian, świetne jeździdełka, nie przejmuj się docinkami.

Jak będziesz miał zamiar sprzedawać to większe kremowe to daj znać, szukam czegoś takiego dla.... żony :)

Dzięki.

drinks.gifdrinks.gifdrinks.gif

Nie przejmuję się. :)

Zdaję sobie sprawę z tego, że zazdroszczą i to bardzo. :D

Na razie nie planuję. Ma 1,5 roku i 10 tyś przebiegu.

Edytowane przez Dorian06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkodza, bo fajne autko :)

Prawda, że fajne.

"Teraz" wchodzi nowa wersja. Czyli moje będą, a w zasadzie powinny być, tańsze.

Choć z drugiej strony deska rozdzielcza w nowej wersji nie podoba mi się. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz brakuje żeby ktoś się pochwalił że mu się podoba Audi TT i mamy cały obraz miłośników zegarków  :ph34r:

nie spiesz się ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koleżanka ma pierwsze TT, moim zdaniem rozczarowujący pojazd. Ja 186cm, niestety się w nim ledwo mieszczę, przy każdej nierówności na drodze walę głową w dach :D . Moim zdaniem to zła konstrukcja. Przód ciężki, tylne fotele - komedia jakaś ja rozumiem że to coupe ale w każdym innym coupe da się tam dziecko posadzić w TT niestety nie. za mało miejsca, wykończenie w środku także dość słabe rodem z New Beetle pierwszej gen.

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to Golf. Nie ma czego spodziewać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi