lalus 0 #1326 Napisano 9 Października 2006 Po raz kolejny polecam kupic Honde Accord. Samochod naprawde wygodny, komfortowy, a przede wszystkim bez obslugowy. Jezdze takim w pracy. Stylistyka elegancka i jednoczesnie sportowa 8) Wersja tourer tez niczego sobie :arrow: ... i calkiem pakowna :wink: Accord otrzymala 4 gwiazdki w NCAP to duzo ale Renault ma chyba 5. Za odpowiednia doplata Honda moze byc luksusowa (jesli mozna tak powiedziec o japonczyku) ACCORD 2.4 benzyna EXECUTIVE z automatem kosztuje ok 125 000 zl ACCORD 4D 2.2 diesel EXECUTIVE z manualna skrzynia ok 123 000 zl To tyle co moge doradzic. Autko jest swietne. P.S Nie jestem dealerem Hondy :twisted: :wink: pozdrawiam, lalus 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1327 Napisano 9 Października 2006 Bardzo fajna, ale za te kase wolalbym uzywana BMW 7 kupic (tak tak wiem wiem ) z 2002 moze 2003. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1328 Napisano 9 Października 2006 Accord otrzymala 4 gwiazdki w NCAP to duzo ale Renault ma chyba 5. Ja bym sie az tak bardzo nie ekscytowal gwiazdkami od NCAP. Ostatnio jakies zdecydowanie bezpieczne pod wzgledem konstrukcyjnym auto, nie dostalo 5 gwiazdek, bo mialo za cichy brzeczyk informujacy o niezapietych pasach bezpieczenstwa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1329 Napisano 9 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1330 Napisano 9 Października 2006 Ja bym sie az tak bardzo nie ekscytowal gwiazdkami od NCAP. Ostatnio jakies zdecydowanie bezpieczne pod wzgledem konstrukcyjnym auto, nie dostalo 5 gwiazdek, bo mialo za cichy brzeczyk informujacy o niezapietych pasach bezpieczenstwa... moze to wlasnie byla Honda Accord :wink: Wiem, ze ranking NCAP nie jest glownym wyznacznikiem przy zakupie auta, ale warto na niego spojrzec, gdy bierzemy pod uwage za i przeciw. 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enzo 1 #1331 Napisano 10 Października 2006 Szczerze polecam Accorda. Sam jezdze wersja 2.0 z 2004 roku i jestem bardzo zadowolony. Auto jest absolutnie bezawaryjne i, co przynajmniej dla mnie bardzo istotne, daje duzo radosci z prowadzenia. Jakosc wykonania jest na wysokim poziomie a skrzynia, jak juz wspomniano jest znakomita. Auto jest komfortowe, ale ma tez troche sportowego ducha (jak to w przypadku Hondy). Generalnie to swietny samochod i do miasta (nie pali specjalnie duzo) jak i na trase (wygodny i szybki). pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1332 Napisano 10 Października 2006 Tez polecam Hondę, z mojgo Civic'a Sporta jestem bardzo zadowolony (mimo ze to tylko 1,6 ale kiedys dorobię sie Type R ). Skrzynia i silnik świetnie sie spisują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #1333 Napisano 10 Października 2006 polecam Hondę, ojciec ma taką z silnikiem 2.4 na manualnej skrzyni, bardzo dobry silnik, zawieszenie trochę mało komfortowe no ale...to Honda, kto miał to wie o czym mówię 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1334 Napisano 10 Października 2006 bylem dzisiaj w salonie Hondy obejrzec tego Accorda... no ladne autko, niezle nawet wyposazone, jedynie tapicerka w najdrozszej wersji jest wrecz tragiczna (gorsza jak w moim starym Nissanie) i trzeba by bylo doplacic 6 tys do skory, za ktora wcale nie przepadam... nie rzuclilo mnie co prawda na kolana ale to dobra propozycja ale wsiadlem tez do nowej Hondy Legend... i normalnie popadlem w depresje :cry: samochod absolutnie genialny, wygodna i bajery o ktore podejrzewalbym tylko klase S Mercedesa (lacznie z wbudowanym radarem i tempomatem ktory sam utrzymuje odleglosc od samochodu jadacego z przodu)- tylko cena taka za ktora sobie na pewno samochodu nie kupie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #1335 Napisano 10 Października 2006 Tak też oglądałem Legend, za te pieniądze jest wiele ciekawszych aut, plusem Hondy jest z pewnością to że w klasie aut luksusowych będzie miała mało amatorów, więc jej posiadacz będzie jeździł samochodem wyjątkowym 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1336 Napisano 10 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość chawer #1337 Napisano 10 Października 2006 Nie tak dawno mialem podobne problemy z zakupem samochodu, nocne rozmyslania czy nowy czy uzywany, czy oszczedny czy wir w baku, czy kombi czy sedan, czy niemiecki czy japonski, czy ... i czy ... i czy I po okolo 2 tygodniach szukania kupilem samochod ktory wyglada koszmarnie, duzo pali, jest uzywany, niby terenowy a nie wjedzie nawet na byle miedze Samochod, ktory w moim umysle ma dziwne konotacje Wybralem najgorsza z mozliwych ewentualnosci Z perspektywy 2 tygodni kiedy to jestem posiadaczem moge powiedziec, iz jestem mocno zadowolony z tego dranstwa. W szalenstwie jest metoda i moze nie zawsze trzeba kierowac sie rozumem /bo jesli rozum wezmie gore, to kupujemy piekne Audi z silnikiem TDI :)/Proponuje zerknac w kierunku tej marki A ze teraz sie nie podoba? "... ja wiem ze Polokoktowcy nas nie kochaja, ale my ich tak dlugo bedziemy kochac, ze oni nas w koncu pokochaja " 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #1338 Napisano 10 Października 2006 http://www.youtube.com/watch?v=VXmNJhqngyM (stary filmik) 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #1339 Napisano 12 Października 2006 Jest OK, bo kupiłem w dobrej cenie taki oto produkt i jeżdżę sobie od wczoraj 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1340 Napisano 12 Października 2006 Jest OK, bo kupiłem w dobrej cenie taki oto produkt i jeżdżę sobie od wczoraj piekny jest! :shock: jaki silnik?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #1341 Napisano 12 Października 2006 2.0 benzyna wolny ssak Bałem się, że będzie mocy brakowało - ale w ogóle mu jej nie brakuje. Podejrzewam, że może jak już się rozpuszczę, to zachce mi się wiecej, ale na razie jestem w hormonalnym stadium miłości 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1342 Napisano 12 Października 2006 Gratulacje Marcin ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #1343 Napisano 12 Października 2006 Super auto Marcin, gratuluję 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1344 Napisano 12 Października 2006 Jest OK, bo kupiłem w dobrej cenie taki oto produkt i jeżdżę sobie od wczoraj SUPER, Gratuluję wyboru, auto jest niesamowite. To kiedy zrobimy zlot ? Mój trochę jaśniejszy PcStud a ty kiedy do łączysz :wink: ? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #1345 Napisano 12 Października 2006 Dzięki wszystkim, mam naprawdę dużą frajdę, prawie jak z nowego zegarka SUPER, Gratuluję wyboru, auto jest niesamowite. A jak boxerek mruczy ... :oops: A jak ryczy, jak go pokręcić .... 8) 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1346 Napisano 12 Października 2006 Dzięki wszystkim, mam naprawdę dużą frajdę, prawie jak z nowego zegarka SUPER, Gratuluję wyboru, auto jest niesamowite. A jak boxerek mruczy ... :oops: A jak ryczy, jak go pokręcić .... 8) no, 60 na 1-wszym i 120 KM na 2-gim biegu - to jest coś 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1347 Napisano 12 Października 2006 PcStud a ty kiedy do łączysz :wink: ? na 100% do stycznia, bardzo prawdopodobne ze wczesniej ale narazie jeszcze troche po glowie mi chodzi ten Accord... no zobaczymy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1348 Napisano 12 Października 2006 ale narazie jeszcze troche po glowie mi chodzi ten Accord... no zobaczymy No tak, to rozsądny i praktyczny wybór :twisted: :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #1349 Napisano 12 Października 2006 ale narazie jeszcze troche po glowie mi chodzi ten Accord... no zobaczymy No tak, to rozsądny i praktyczny wybór :twisted: :wink: :twisted: :twisted: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1350 Napisano 12 Października 2006 ale narazie jeszcze troche po glowie mi chodzi ten Accord... no zobaczymy No tak, to rozsądny i praktyczny wybór :twisted: :wink: i to mnie boli... :mrgreen: mysle jeszcze nad Forysiem ale to dokladnie druga skrajnosc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach