piotrek39 3574 #16626 Napisano 14 Grudnia 2016 Nie pomyślałem już ich od kilku lat nie robią a ceny zamiast spadać rosną to prawda Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #16627 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Chyba był bo to auto jest wyróżnikiem kampanii "Explore the world with Stag",producenta instalacji gazowych które oferujemy. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16628 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Samochod mojego kolegi ma przejechane 60k km I jest teraz wiecej wart niż tomco on zaplacil za nowke u dilera Edytowane 14 Grudnia 2016 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #16629 Napisano 14 Grudnia 2016 Ciekawe dlaczego skończyli go produkować. Naprawdę ładne auto. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16630 Napisano 14 Grudnia 2016 Taki Rolex w samochodach Kupisz, pouzywasz I sprzedaz z zyskiem lub bez straty 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #16631 Napisano 14 Grudnia 2016 Myślałem że z moim Subaru Tribeca też tak będzie produkcja zakończona a cena w dół choć i tak dobrze sprzedałem ale na autko słowa złego nie powiem:) Sent from my iPhone using TapatalkDopiero doceniony samochód po zaprzestaniu produkcji a szkoda Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16632 Napisano 14 Grudnia 2016 A teraz perelka Toyoty, ceny przekraczaja juz $1milion usd Właściciel ma rowniez dwa LFA na sprzedaz, ale ta Toyota jest nie do wyrwania Sent from my SGP312 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #16633 Napisano 14 Grudnia 2016 Co to Supra? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16634 Napisano 14 Grudnia 2016 Nie GT 2000 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #16635 Napisano 14 Grudnia 2016 Taki unikat? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16636 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Tak, duzo ich na rynku nie ma a jak widac chetnych żeby zaplacic nie brakuje. Ciekawe jak sie potocza dolasze losy tej firmy, czy dalej bedzie sie skupiac tylko na tym żeby ich samochody przodowaly w rankingach niezawodnosci ( pomijam rankingi niemieckie) , czy też moze pozwola inzynierom troche poszalec. Pewnie nikt z Was nie wie ale Toyota rowniez robi V12, modyfikowane silniki spoko osiagaja 1000KM Edytowane 14 Grudnia 2016 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #16637 Napisano 14 Grudnia 2016 Oczy mi się zamykają. Dzięki za miłą rozmowę i dobranoc koledzy. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #16638 Napisano 14 Grudnia 2016 Dobranoc ja też spadam o 5 pobudka na razie panowie:) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16639 Napisano 14 Grudnia 2016 Ja sie Gustaw zawsze zastanawialem czy Ty o tej godzinie jeszcze nie spisz czy juz nie spisz No to dobranoc Wam ta roznica czasu zawsze mnie wykancza jak jestem w PL, mi sie chce spac jak wszyscy wstaja I na odwrot . Ale jest ok bo zawsze jestem gotowy na imprezy 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #16640 Napisano 14 Grudnia 2016 dalej Toyota buduje te V12? W skrócie to 2 2JZ złożone do kupy.nie pamiętam co to za model lexa ale np w 1.50 jedzie w prze z przodu, pod maską właśnie V12 by Toyota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16641 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Dalej je robia. 1gz Z tego co wiem to nie sa sprzezone dwie szostki, chociaz uzywanie dwoch ecu mogloby to sugerowac. Ale bede musial poszukac wiecej onfo na ten temat Edytowane 14 Grudnia 2016 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #16642 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Bmw 330e, ktore przyspiesza do 100 powyzek 6s jest ok ale 2tonowy gs450h, ktory robi to ponizej 6s jest zly? Gustaw przepraszam ale uwazam, ze to dobry wynik patrzac na to jak te auto zaczyna jechac powyzej 100 Mi skrzynia ecvt bardzo sie podoba do codziennej komfortowej jazdy w moim gs450h. Ogolnie, jakie auto o pojemnosci 3,5l i masie 2t i w tego typu segmencie lepiej sie zbiera niz gs450h? Przy spalaniu tak niskim? Procz q50s oczywiscie, ktore 100 robi w 5s Natomiast nie jest to skrzynia do aut wyscigowych. Z ta zywotnoscia baterii to pewnie przesadzili. Sa to swieze auta wiec moze jeszcze nie wymieniali baterii ale na zagranicznych forach sa osoby, ktore juz to robily i do tanich rzeczy to nie nalezy. Ps. Jak w gs potrzebuje szybkiej reakcji skrzyni to przelaczam na sport i manualna zmiane biegow, ktore sa jakby to powiedziec elektronicznie zestopniowane. Wtedy nie ma zadnej zwloki Edytowane 14 Grudnia 2016 przez overrange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumcyk 1 #16643 Napisano 14 Grudnia 2016 Jak jestes sam to Leon, a jak z rodzina to Octavia A może jakieś japońskie auto? W sensie Toyota, Mitsubishi bądź Nissan. Mam słabość szczególnie do tych ostatnich - dobre niezawodne auta. Np taki QQ - miejski SUV, który jest w stanie pomieścić do 7 osób.Pytanie tylko gdzie kupić obecnie dobre auto, bo w przypadku nowych koszta są zaporowe.Nie wiem szukałbym gdzieś u Niemców bądź w ASO. W ASO jest pewniej, bo tam dają gwarancję i nie bawią się w sprzedaż aut z ukrytymi wadami. Tutaj http://nissan.nivette.pl/samochody-uzywane-nissan-2 masz jeden z większych AsO w Wawie z Nissanami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 290 #16644 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Ale jaka w tych nowych fordach sie dzieja taka marka, a takie wtopy. Osiem juz chyba mondziak nie jest Twoim ulubiencem widze Mondziak jest ulubieńcem, spokojnie. Jestem zadowolony ogólnie i dobijam do 20 kkm. Jest bardzo wygodny Co z tym Fordem bedzie jak przyjdzie zima .Będzie dobrze Panie I to napisał miłośnik Forda? :-P Od conajmniej 20 lat Ford ma silnik 1.25 16V. I taki zapewne miałeś w Fiescie. Na prawdę nie czujesz różnicy w charakterystyce silnika 8V a 16V?Absolutna racja, miałem jakieś zaćmienie Żeby było śmieszniej od 3 lat żona ma ten silnik u siebie we Fieście Na marginesie to konstrukcja Yamahy bardzo trwały silnik, choć lubi paliwo.Różnicę między 8v a 16v oczywiście, że czuję. Nie pamiętam szczerze mówiąc już kiedy jeździłem jakimś 8v Mnie to się marzą takie Fordy jakimi jeździ @Irekm Zazdraszczam... Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 722 #16645 Napisano 14 Grudnia 2016 Co do v12 - wiadomo, że pewnie nie są to 2x R6 w 100% ale sama filozofia przy budowie i domyślam się, że w celu obniżenia kosztów zaadoptowali dużo części 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16646 Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Mondziak jest ulubieńcem, spokojnie. Jestem zadowolony ogólnie i dobijam do 20 kkm. Jest bardzo wygodny Będzie dobrze Panie Absolutna racja, miałem jakieś zaćmienie Żeby było śmieszniej od 3 lat żona ma ten silnik u siebie we Fieście Na marginesie to konstrukcja Yamahy bardzo trwały silnik, choć lubi paliwo.Różnicę między 8v a 16v oczywiście, że czuję. Nie pamiętam szczerze mówiąc już kiedy jeździłem jakimś 8v Mnie to się marzą takie Fordy jakimi jeździ @Irekm Zazdraszczam...Doszedł do Was Mustang i Edge, może dojdzie również Explorer i F150 Edytowane 14 Grudnia 2016 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #16647 Napisano 14 Grudnia 2016 Wybór padł na Golfa - może zdążę odebrać przed wyjazdem na Sylwestra 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2411 #16648 Napisano 14 Grudnia 2016 Wybór padł na Golfa - może zdążę odebrać przed wyjazdem na Sylwestra I słuszny wybór. Dokładnie rok temu kupiłem żonie i nie ukrywam, że dość często jej podbieram Szczególnie gdy jadę gdzieś, gdzie jest bardzo ciasno... Mój egzemplarz całkowicie bezawaryjny, jeśli to Cię interesuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #16649 Napisano 14 Grudnia 2016 Jasne, że interesuje Dzięki 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2411 #16650 Napisano 14 Grudnia 2016 Jaki silnik i skrzynię wybrałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach