Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

O gustach się nie dyskutuje ale z ciekawości zapytam twórcę projektu dlaczego tak tandetny projekt poddał pod dyskusję? Wszystkie wzory są paskudne jak zdjęte z bazarowego stojaka z chińszczyzną. 20 lecie inaugurowane w takim stylu jest słabe a stwierdzenie ,ze to dla "nas" i dla wtajemniczonych jest tym bardziej chybione. Jeśli już tak staracie się umniejszyć rocznice to kupcie tanie smartwatche i zaprojektujcie sobie tapetę. Taniej wyjdzie a możliwości personalizacji bez liku. To oczywiście ironia gdyby ktoś nie zrozumiał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Mistech napisał(-a):

O gustach się nie dyskutuje ale z ciekawości zapytam twórcę projektu dlaczego tak tandetny projekt poddał pod dyskusję? Wszystkie wzory są paskudne jak zdjęte z bazarowego stojaka z chińszczyzną. 20 lecie inaugurowane w takim stylu jest słabe a stwierdzenie ,ze to dla "nas" i dla wtajemniczonych jest tym bardziej chybione. Jeśli już tak staracie się umniejszyć rocznice to kupcie tanie smartwatche i zaprojektujcie sobie tapetę. Taniej wyjdzie a możliwości personalizacji bez liku. To oczywiście ironia gdyby ktoś nie zrozumiał.

To pokaż, te zegarki które według Ciebie nie obrażają Twojego  jak wnioskuję niepodważalnego dobrego gustu. Owszem grafiki może nie są doskonałe, ale większość osób zdaje sobie sprawę jakiej jakości produkty już dotychczas wprowadziliśmy na rynek i, że w tej kategorii cenowej nie można mówić o tandecie. Można mówić jedynie, że komuś się będzie podobał lub nie co jest normalne. Gdybym Ci wysłał fotorealistyczny render to piał byś z zachwytu ale w między czasie powstało tutaj dziesiątki modyfikacji i wersji i render owszem powstanie ale już na samym końcu jak wybierzemy wersję. Tworzenie rendera jest bardzo czasochłonne i kosztowne, każda zmiana najdrobniejsza wymaga nastawienia rendera od nowa. Jak mniemam nie masz o tym pojęcia.

PS. Ledwo się zarejestrowałeś a już byś chciał klubowy zegarek... nie dobry ty ty....

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Mistech napisał(-a):

> Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Mistech napisał(-a):

Fajnie, że podzieliłeś się z nami swoją opinią. W zasadzie pierwszą od czasu rejestracji na Forum ponad rok temu.

Zwykle osoby które publicznie w internecie wyrażają w sposób bezceremonialny tak ostre i autorytatywne opinie, tłumaczą to potem włamaniem na konto albo działaniem pod wpływem "pomroczności jasnej".

Tak więc co u Ciebie? Włamanie na konto? Duuuuży drink? Jakieś mocne zioło dostępne w Twojej lokalizacji?

Rozumiem że projekt może Ci się nie podobać. Są różne gusta. Tylko można to wyrazić w sposób konstruktywny i nieobraźliwy. Ty wybrałeś formę skrajnie napastliwą i obraźliwą.

Dlaczego?

I skąd nagle, po roku milczenia ta nagła potrzeba wypowiedzenia się akurat w tym wątku, akurat na ten temat i co najważniejsze, akurat w taki sposób?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że podzieliłeś się z nami swoją opinią. W zasadzie pierwszą od czasu rejestracji na Forum ponad rok temu.
Zwykle osoby które publicznie w internecie wyrażają w sposób bezceremonialny tak ostre i autorytatywne opinie, tłumaczą to potem włamaniem na konto albo działaniem pod wpływem "pomroczności jasnej".
Tak więc co u Ciebie? Włamanie na konto? Duuuuży drink? Jakieś mocne zioło dostępne w Twojej lokalizacji?

Rozumiem że projekt może Ci się nie podobać. Są różne gusta. Tylko można to wyrazić w sposób konstruktywny i nieobraźliwy. Ty wybrałeś formę skrajnie napastliwą i obraźliwą.
Dlaczego?
I skąd nagle, po roku milczenia ta nagła potrzeba wypowiedzenia się akurat w tym wątku, akurat na ten temat i co najważniejsze, akurat w taki sposób?

Dostał dzisiejszy newsletter i mu się przypomniało o forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest szansa by odwrócić 20?

Dodajcie proszę taką wersję pod głosowanie bym mógł oddać na coś głos. Strasznie mi to nie pasuje. 

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przerywnik - suchar:
W ZSRR ogłoszono konkurs na najbardziej pomysłowy zegar, koniecznie z kukułką. Oto bilans zwycięstw:
Trzecie miejsce - zegar, z którego co godzina wyskakuje kukułka i woła Lenin!
Drugie miejsce - zegar, z którego co trzydzieści minut wyskakuje kukułka i woła Lenin! Lenin!
Pierwsze miejsce - zegar, z którego co piętnaście minut wyskakuje Lenin i woła Kuku! Kuku! Kuku!

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, Sol napisał(-a):

Dodajcie proszę taką wersję pod głosowanie bym mógł oddać na coś głos. Strasznie mi to nie pasuje. 

juz taka wersja byla brana pod uwage, znajdziesz jej rycinę w tym temacie. Wyglada gorzej

IMG_6404.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I moja tarcza z elementami Vratislavia. Proszę o dołączenie jej do ankiety:
Designer(46).thumb.jpeg.002c5de37f12a0f6f882b371ecff8a73.jpeg

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Anansi napisał(-a):

I moja tarcza z elementami Vratislavia. Proszę o dołączenie jej do ankiety:
Designer(46).thumb.jpeg.002c5de37f12a0f6f882b371ecff8a73.jpeg

:D :D , temat chyba do zamkniecia, mamy to !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Sol napisał(-a):

Ja mam problem z tym, że ta dwudziestka nie jest rzymska i znajduje się w złym miejscu ;)

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdemu coś nie pasuje... Wszystkim nie dogodzisz i tyle. Albo się ktoś zdecyduje na to co jest albo nie. Trudno. Mi garniturowiec kompletnie nie leży więc dałem sobie spokój. Jak komuś z Was coś nie pasuje to też olejcie i tyle.

Proponuje zrobić każdemu indywidualnie zegarek. Każdy wybierze co chce i jak chce, tylko dekiel będzie wspólny z logo klubu. Będzie kolekcja zegarków każdy inny po 1szt. Koszt pewnie ogromny, ale stać ich wyłożyć z 15 tys (?) 🙂 Jeden będzie miał rzymska, drugi arabską, trzeci zielony, czwarty biały, a ktoś inny w ogóle bez tarczy same wskazówki, a ktoś bez wskazówek - może być ? 🙂

Bez urazy ale to jakiś dom wariatów się tu robi :-]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
10 godzin temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

juz taka wersja byla brana pod uwage, znajdziesz jej rycinę w tym temacie. Wyglada gorzej

IMG_6404.png

Wygląda dużo lepiej!

Edytowane przez jacek_63

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, jacek_63 napisał(-a):

Wygląda dużo lepiej!

No widzisz a według wielu , znacznie gorzej. No i co teraz ? 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

No widzisz a według wielu , znacznie gorzej. No i co teraz ? 🙂

Jest rozwiązanie 😉

IMG_6102.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda dużo lepiej!

Też tak na początku myślałem, ale ktoś zaproponował odwrócenie i jednak jak zobaczyłem, to uważam, że pierwotny projekt z arabskimi cyframi do góry „nogami” dziwnie wyglądał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
12 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Jest rozwiązanie 😉

IMG_6102.jpeg

i zapewne "to nie som Panie tanie rzeczy"

franck-muller-crazy-hours-32-mm-watch-5850-ch-5n-gr-gr_1_1.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak na początku myślałem, ale ktoś zaproponował odwrócenie i jednak jak zobaczyłem, to uważam, że pierwotny projekt z arabskimi cyframi do góry „nogami” dziwnie wyglądał
De gustibus...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Jan napisał(-a):

Podsłuchują forum ;)

Screenshot_2025-03-28-14-48-50-823_com.instagram.android-edit.jpg

No widzisz ale i tak znajdzie sie ekspert ktory stwierdzi ze robimy tandete. Mysle ze zasadniczo ankieta juz raczej nie zmieni zwycieskiej opcji wiec aby nie tracic czasu robimy juz powoli render fotorealistyczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

No widzisz ale i tak znajdzie sie ekspert ktory stwierdzi ze robimy tandete. Mysle ze zasadniczo ankieta juz raczej nie zmieni zwycieskiej opcji wiec aby nie tracic czasu robimy juz powoli render fotorealistyczny

I prawidłowo 

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

IMG_6404.png

Wiem, że była ale się zmyła, a moim zdaniem wygląda lepiej bo jest spojna z resztą indeksów. 

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi