Funky_Koval 20719 #1 Napisano Sobota o 19:59 (edytowane) Wiecie co, tak sobie popatrzyłem na moją kolekcję. Trochę pomyślałem i w sumie chyba mam ochotę zrobić roczną przerwę od zakupów zegarkowych i pocieszyć się tym co nakupowałem. Ciągłe latanie do paczkomatu i czekanie na różne rzeczy... Mi na razie wystarczy. Na pewno jeszcze kupię nowy zegarek ale póki nie wcześniej niż w 2027 roku. Przyjemność trzeba sobie dozować. Może ktoś jeszcze ma ochotę się przyłączyć do klubu zrzeszającego robiących roczną przerwę od zakupów? Zobaczmy co nam z tego wyjdzie Jest styczeń 2026r, czas start! Edit: literówki Edytowane Niedziela o 20:45 przez Funky_Koval 8 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 12626 #2 Napisano Sobota o 20:02 Możesz mnie dopisać, chociaż rok to może być dla mnie za mało 😅 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
83czarny 427 #3 Napisano Sobota o 20:09 A możemy zacząć po wyprzedaży u Warda?:) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69171 #4 Napisano Sobota o 20:17 18 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Wiecie co, tak sobie popatrzyłem na moją kolekcję. Trochę pomyślałem i w sumie chyba mam ochotę zrobić roczną przerwę od zakupów zegarkowych i pocieszyć się tym co mam. Ciągłe latanie do paczkomatu i czekanie na różne rzeczy... Mi na razie wystarczy. Na pewno jeszcze kupię nowy zegarek ale póki nie wcześniej niż w 2027 roku. Przyjemność trzeba sobie dozować. Może ktoś jeszcze ma ochotę się przyłączyć do klubu zrzeszającego robiących roczną przerwę od zakupów? Zobaczmy co nam z tego wyjdzie Jest styczeń 2026r, czas start! 🤔 6 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20719 #5 Napisano Sobota o 20:40 19 minut temu, mario1971 napisał(-a): 🤔 Ale proszę się nie śmiać to są poważne sprawy @gszydlowsky sam się dopisałeś dłuższa przerwa się szykuje? @83czarny nie ma, żadnych zakupów to żadnych. Ew pasek się nie liczy 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 14096 #6 Napisano Sobota o 20:48 Bliźniaczy temat na wus powstał. Trend? 😉 Ja w tym roku nie dołączę, ale trzymam za Was kciuki 😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20719 #7 Napisano Sobota o 20:50 Na WUS chyba cyklicznie się pojawia. No zobaczymy tutaj 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christ0ff 1666 #8 Napisano Sobota o 20:58 Moze w przyszłym roku 😆 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cheles 278 #9 Napisano Sobota o 20:59 No nie wiem ale mogę spróbować. Jak na razie pudełko zapełnilem. Cóz jedno postanowienie noworoczne można mieć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 12626 #10 Napisano Sobota o 21:06 24 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a): sam się dopisałeś dłuższa przerwa się szykuje? budowa domu pochłonie zegarkowy budżet 😅 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 76340 #11 Napisano Sobota o 21:06 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4580 #12 Napisano Sobota o 21:09 17 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Na WUS chyba cyklicznie się pojawia. No zobaczymy tutaj Zwykły moralniak na kacu 🤪 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 8050 #13 Napisano Sobota o 21:10 Nie ze mną te numery Bruner Życie jest za krótkie, żeby się ograniczać, u mnie nie ma mowy, ale jeśli tego pragniesz, to powodzenia i cierpliwości 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20719 #14 Napisano Sobota o 21:15 3 minuty temu, Piotr Piątkowski napisał(-a): Nie ze mną te numery Bruner Życie jest za krótkie, żeby się ograniczać, u mnie nie ma mowy, ale jeśli tego pragniesz, to powodzenia i cierpliwości 4 minuty temu, Burns napisał(-a): Zwykły moralniak na kacu 🤪 Jak to dobrze Was mieć. Czuję, że ktoś we mnie wierzy albo raczej w nas bo tu już się kilku zadeklarowało 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piku 1981 #15 Napisano Sobota o 21:16 Ja jestem zdecydowany, ale jeszcze nie wiem na co 😇 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McIntosh 677 #16 Napisano Sobota o 21:16 A idź Pan... Kończę zabawę z zestawem audio i leci następny Patek. Szkoda życia na abstynencję. 😀 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69171 #17 Napisano Sobota o 21:18 2 minuty temu, McIntosh napisał(-a): A idź Pan... Kończę zabawę z zestawem audio i leci następny Patek. Szkoda życia na abstynencję. 😀 Kolejny, czyli? A ten pierwszy to który? 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 14096 #18 Napisano Sobota o 22:00 40 minut temu, mario1971 napisał(-a): Kolejny, czyli? A ten pierwszy to który? Co prawda nie jestem Mariusz, ale na pewno była Calatrava Sector. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1137 #19 Napisano Sobota o 22:25 Ja nie mówię nie ale nie powiem też tak, ale nie jestem uzależniony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McIntosh 677 #20 Napisano Sobota o 22:36 (edytowane) 36 minut temu, rafi napisał(-a): Co prawda nie jestem Mariusz, ale na pewno była Calatrava Sector. Zgadza się i to dwukrotnie. 🙂 Teraz też wleci Calatrava, ale na poprawionym werku w porównaniu do 324 S C. Mam na myśli mechanizm 26-330 S C. Najpierw jednak muszę wygrzebać się z kombinacji w torze audio - takie życie audiofila. Edytowane Sobota o 22:42 przez McIntosh 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 157615 #21 Napisano Sobota o 22:37 Mnie na wstępie wypisz z tego klubu. Jak się zapiszę, to kopnij mnie w tyłek i zatargaj na izbę wytrzeźwień🤷🏻♂️ po co komu taki klub?😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 12626 #22 Napisano Niedziela o 14:35 @Funky_Kovalnie wylecę jak się na coś zapiszę ? 😜 btw to jest klub 2-osobowy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 20719 #23 Napisano Niedziela o 15:15 38 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): @Funky_Kovalnie wylecę jak się na coś zapiszę ? 😜 btw to jest klub 2-osobowy ? Nie wiem ilu osobowy, paru userów się zdecydowało jak sam zapis to nie! Lepiej się zapisać na coś porządnego i zaczekac. A co szanowny Pan ma w planach? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 12626 #24 Napisano Niedziela o 15:34 (edytowane) 27 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): A co szanowny Pan ma w planach? Zapiszę się na tego Explorera w końcu, i tak jak mnie dopadnie to noszę jeden zegarek non stop więc będzie mi pasował 😄 * nadgarstek 6.75", fota nie moja, ale fajne porównanie rozmiaru exa i 556 Edytowane Niedziela o 15:43 przez gszydlowsky 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 30970 #25 Napisano Niedziela o 15:53 (edytowane) Ja się zapisuję, ale nie jako członek klubu, lecz obserwator. Chcę się dowiedzieć czy i jakie są metody wyjścia z tego nałogu. I czy w ogóle warto zostać takim abstynentem. No bo jeżeli w praktyce się okaże np., że abstynencja zegarkowa = depresja, to podziękuję I jeszcze mam takie pytanie: czy jeśli kupi się jeden i sprzeda też jeden, to jest się abstynentem, czy nie? Edytowane Niedziela o 15:57 przez Mirosuaw 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach