Lincoln Six Echo 80581 #2376 Napisano 22 Września 2019 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8989 #2377 Napisano 22 Września 2019 (edytowane) Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Września 2019 przez Marak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1268 #2378 Napisano 23 Września 2019 kolejny fajny komiks z ładną kreską i dobrą fabułą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1268 #2379 Napisano 1 Października 2019 I znowu komiks wciągający, nie mogę się doczekać kolejnych części 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #2380 Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Dzisiaj dostałem od kuriera Wiec do tematu nie pasują,ale obiecuje ze zagłębie się w treść Zgłebiajac starożytny sumer i historie Egiptu jeszcze przed dynastiami faraonów takie pozycje jak Tora,Stary Testament są chyba koniecznie do przeczytania - tak uważam. żeby nie było iż jestem jakiś świety.. chrześcijanie powiedzieli by o mnie heretykmahometanie okrzyknęli by mnie kafirem,czyli w starożytnym tłumaczeniu 'niewierny' A w ogóle..czy sa na formu jacyś zakonnicy lub księża ?? bo miałbym milion pytań ehehehe Edytowane 4 Października 2019 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #2381 Napisano 10 Października 2019 (edytowane) Olga Tokarczuk została laureatką literackiego Nobla za 2018 rok. Brawo! Edytowane 10 Października 2019 przez McIntosh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #2382 Napisano 10 Października 2019 R E W E L A C J A !!! 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 4151 #2383 Napisano 10 Października 2019 BRAWO !!! Nic tak bardzo od dawna mnie nie ucieszyło, ten Nobel to strzał w 10 - tkę ! 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #2384 Napisano 16 Października 2019 "The Body: A Guide For Occupants " Billa Brysona.Trochę chyba za bardzo się na nią napaliłem. Interesująco ale zbyt sucho, encyklopedycznie jak dla mnie. A kiedyś potrafił sprzedać takie treści (np. genialne "W domu").Jakoś mało Brysona w tym Brysonie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 80581 #2385 Napisano 20 Października 2019 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Runior 2 #2386 Napisano 31 Października 2019 Robert Jordan - The Dragon Reborn Po latach przerwy wróciłem do cyklu Koła Czasu. Bardzo klasyczne high fantasy, styl trochę trąci myszką, ale książce niedługo stuknie trzydziestka.Bardzo przyjemna lektura na długie, jesienne wieczory - książki mają średnio po sześćset stron z dobrym hakiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 80581 #2387 Napisano 1 Listopada 2019 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 531 #2388 Napisano 1 Listopada 2019 Śmierć w Breslau, Marek Krajewski. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vintage_Watches_Collector 205 #2389 Napisano 4 Listopada 2019 A tak w międzyczasie po cichu i bez wielkiego szumu udało mi się przygotować II wydanie "Czasu na głębokości" znacznie poprawione, rozszerzone (wiele nowych modeli opisanych w pracy) i z większym materiałem zdjęciowym. Poniżej wątek z zapisami: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/180433-czas-na-g%C5%82%C4%99boko%C5%9Bci-historia-zegark%C3%B3w-do-nurkowania-ii-wydanie/ Zapraszam Mateusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 531 #2390 Napisano 4 Listopada 2019 Koniec świata w Breslau, Marek Krajewski. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #2391 Napisano 5 Listopada 2019 Astarloa12 - widzę, że wkręcasz się w Mocka. Uważaj, za rogiem czai się Popielski:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D@dik #2392 Napisano 5 Listopada 2019 Wróciłem do staroci ostatnio. Podczas zsyłki na badania okresowe z corpo przeczytałem czekając na badanie cały Folwark Zwierzęcy Orwella ;-) (samo badanie trwało ...3 minuty). Przypomniałem sobie też Malowanego Ptaka Kosińskiego i ...dalej nie rozumiem jego "fenomenu". Na ekranizację tegoż z całą pewnością bym się też nie wybrał. Kosiński miał niezły zjazd sado-zoo-maso jeśli naprawdę samodzielnie to napisał. Teraz czytam Ucieczkę Jamesa Clavella - historię losów pary kochanków wmieszaną w klimat rewolucji 1979 roku w Iranie. Nie urywa tak książka, ale ciekawy obraz rzeczywistości w trakcie rewolucji i buzowania skrajnych nastrojów społecznych daje do myślenia i jest ciągle niestety w użyciu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 531 #2393 Napisano 5 Listopada 2019 Astarloa12 - widzę, że wkręcasz się w Mocka. Uważaj, za rogiem czai się Popielski:)Wiem, wiem, z Popielskim czytałem na razie jedną część Mocka odświeżam po latach, tak aby dojść do najnowszego Golema. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #2394 Napisano 9 Listopada 2019 Fedorowicz, jak zwykle, w świetnej formie. Historie, spostrzeżenia super opowiedziane z niesamowitymi anegdotami. Szkoda, że takie krótkie. Polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aliszja 2 #2395 Napisano 10 Listopada 2019 Ja ostatnio polknalem ksiazke "Mechanik".Opisuje swiat formuly 1 od srodka.Swietna pozycja dla fanow sportow motorowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwark 0 #2396 Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) Ja czytam Pamięć Nieulotna. Edytowane 10 Listopada 2019 przez kwark 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 531 #2397 Napisano 13 Listopada 2019 Widma w mieście Breslau, Krajewski. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 80581 #2398 Napisano 17 Listopada 2019 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Runior 2 #2399 Napisano 18 Listopada 2019 Tomasz Michniewicz "Chrobot". Znakomita książka o reporterskim charakterze. Na jej kartach przeplatają się losy bohaterów urodzonych w różnych częściach świata. Śledząc je od najmłodszych lat poznajemy miejscowe zwyczaje, sytuację polityczną i warunki życia. Książka dostępna za zupełną darmochę w akcji Czytaj.pl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 20034 #2400 Napisano 18 Listopada 2019 Solaris Stanisława Lema 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach