Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak gadacie o tym wiedźminie, gadacie, a Sony wlasnie odpaliło promocje. Serca z kamienia i krew i wino za 59 zł... leżę w chacie na l4 wiec chyba juz wiem co bede dzisiaj robił :P

Ja za 169 zł kupiłem podstawkę z wszystkimi dodatkami na ps4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpaliłem zapis zaraz po skończeniu podstawki i miałem do wyboru oba zadania od razu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zauważyłem dziwny błąd. W panelu postaci nie widzę statystyk. Na dole wklejam przykładowe zdjęcie z sieci. U mnie nie wyświetla się to co zakreslilem na czerwono.

Wiecie może jak to włączyć?

327ac3b8c65c512642721613b4a397c2.jpg

Edytowane przez Lestaf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam, to z nim się grało jedynie szkoleniowo, ale w tej samej gospodzie była karczmarka od której kartę można było kupić... potem było się z nią konflikcie i jak się tej karty nie kupiło, to już nie było od kogo. Ale akurat ta karta leżała jeszcze pod takim drzewem wisielców. Zresztą gdzieś tam wyżej podlinkowałem poradnik gdzie jest mowa o tym jak grać i gdzie są karty do kupienia, wygrania bądź znalezienia.

Gościu ten dawał ci za zwycięstwo z nim kartę Zoltana, która jest wymagana do zdobycia najbardziej uciążliwego trofea jakie jest w grze. Tego za wszystkie karty. Przy pierwszym przejściu trochę to olałem w Białym Sadzie i dopiero pod koniec gry gdy wszedł patch wskoczyło trofeum. Ten profesorek jeżeli z nim nikt nie wygra wisi później na drzewie w Velen, a pod nim jest potrzebna karta. Obecnie robię drugie przejście na najwyższym poziomie trudności dla platyny. Ogólnie polecam ten przewodnik jak zdobyć trofea w grze:

http://www.playstationtrophies.org/game/the-witcher-3-wild-hunt/guide/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gościu ten dawał ci za zwycięstwo z nim kartę Zoltana, która jest wymagana do zdobycia najbardziej uciążliwego trofea jakie jest w grze. 

Racja, sprawdziłem w poradniku, faktycznie Zoltan jest od niego. Pamięć już nie ta, minął rok odkąd w to grałem.

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grę przechodziłem ponad pół roku na 100%. Nie zrobiłem tylko jednego zadania czego żałuję, bo nie musiałbym się teraz bawić w drugie przejście :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestaf. Przeszedłem wieska 3 a teraz xcom2 na ps4. PC stoi i się kurzy. Nie mam czasu na pierdoły. Wieska z dodatkami.

Edytowane przez jakubos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, sprawdziłem w poradniku, faktycznie Zoltan jest od niego. Pamięć już nie ta, minął rok odkąd w to grałem.

Faktycznie, karta leży pod Drzewem Wisielców, razem z jego niedokończoną /zaczętą książką :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestaf, jak grasz na playu w ekranie ekwipunku klepiesz r2 bodajże i masz staty postaci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, już myślałem że coś mam zepsute :) Swoją drogą dziwne, bo myślałem ze ta gra na każdej konsoli/pc wygląda tak samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grę przechodziłem ponad pół roku na 100%. Nie zrobiłem tylko jednego zadania czego żałuję, bo nie musiałbym się teraz bawić w drugie przejście :/

Którego zadania nie zrobiłeś? Tego z kartami? Przechodzisz drugi raz na Nowa gra plus czy od zera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się czaję na The Walking Dead: A New Frontier, Season 1 i Season 2 były świetne, to dokonywanie wyborów przy takiej fabule jest mega angażujące emocjonalnie ;] Kliknę w święta do koszyka na Steam na bank. Jako stary gracz uważam, że do takiej gry nie potrzeba jakiś wielkich umiejętności, ale scenariusz i sposób opowiadania historii plus angażowanie gracza w świat przedstawiony jest nie do pobicia. Z podobnych rzeczy polecam Life Is Strange, zwłaszcza jak ktoś ma zajawkę na punkcie czasu. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wyświetlanie przez r2 zrobili dopiero w którymś patchu, wcześniej było jak pokazywałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Którego zadania nie zrobiłeś? Tego z kartami? Przechodzisz drugi raz na Nowa gra plus czy od zera?

Nowa gra plus. Zadanie z kartami to był mój priorytet więc udało się zrobić. Zepsułem to z Radowidem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa gra plus...

A ta Nowa gra plus oferuje coś więcej niż tylko kolejne przejście gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PC ograniczało się to do zwiększania poziomu trudności. rosną levele i parametry przeciwników.  

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyższe levele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odczarowałem dzisiaj Porońca i od razu zrobiło się tak jakoś... świątecznie :) Tym samym doszedłem do momentu w którym przerwałem wcześniej grę, żeby zacząć ją od nowa na Drodze ku zagładzie. Daleko jestem w fabule? Ile godzin jeszcze przede mną? Jest coś o czym powinien teraz pamiętać, żeby nie zablokować jakiegoś trofeum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z trofeami nie pomogę, ale po baronie jest jeszcze bardzo dużo grania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi