Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Recommended Posts

Co roku jest płacz, że wtórne a ja olewam i bawię sie przednio

20241025_130925.thumb.jpg.f0da02f729f792f56723651588740d50.jpg
Wczoraj przeszedłem kampanię. Jest parę błędów na razie. Dla mnie misja gdzie trzeba zdobyć karty dyrektorów totalnie z d*py. Tak samo w ostatniej misji podczas obrony bazy te wstawki z przesłuchania... w cold war było podobnie. Taki klimat ja akurat tego nie lubię. Ale ogólnie spoksik. Pograłem z przyjemnością.

A jeszcze jedno mnie zdziwiło. Nie ma selektora ognia, można strzelać tulko seriami. Dziwne, zawsze w cod był.

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka

Godzinę temu, mariaczi napisał(-a):

Wczoraj przeszedłem kampanię. Jest parę błędów na razie. Dla mnie misja gdzie trzeba zdobyć karty dyrektorów totalnie z d*py. Tak samo w ostatniej misji podczas obrony bazy te wstawki z przesłuchania... w cold war było podobnie. Taki klimat ja akurat tego nie lubię. Ale ogólnie spoksik. Pograłem z przyjemnością.

A jeszcze jedno mnie zdziwiło. Nie ma selektora ognia, można strzelać tulko seriami. Dziwne, zawsze w cod był.

tryb ognia jest - nie do wszystkich broni. Kampania jest spoko ale multi to jest zabawa :D

quartz bandit

tryb ognia jest - nie do wszystkich broni. Kampania jest spoko ale multi to jest zabawa
Syn naparza online ja nie wyrabiam tam tempa.

2 minuty temu, mariaczi napisał(-a):

Syn naparza online ja nie wyrabiam tam tempa.

To jest jeden z szybszych CODow ale da rade. Trzeba troche czasu pograć

quartz bandit

W dniu 27.10.2024 o 17:17, XoneX napisał(-a):

Jak z mapami? Ile jest nowych a ile starych?

W multi na razie wsio nowe. Jedna mapa Vorkuta jest z Cold War

Edited by Funky_Koval

quartz bandit

Ja w niedzielę skończyłem fabularną część nowego Warhammera :) teraz czas na operacje. Świetny gameplay, widowiskowe walki, generalnie bardzo dobrze jest :) Jak ktoś się zastanawia, to mogę szczerze polecić, dawno nie grałem w coś co tak pięknie "odmóżdża" :D 

W co Panowie się teraz gra. Na co czekacie? Ktoś Stalkera będzie ogrywał? Indiana Jones? :)

Ja cały czas próbuję skończyć Baldur's Gate :P

40 minut temu, Vonziej napisał(-a):

W co Panowie się teraz gra. Na co czekacie? Ktoś Stalkera będzie ogrywał? Indiana Jones? :)

Ja cały czas próbuję skończyć Baldur's Gate :P

a co szanowny Pan lubi? jaka platforma?

quartz bandit

W co Panowie się teraz gra. Na co czekacie? Ktoś Stalkera będzie ogrywał? Indiana Jones?

Ja cały czas próbuję skończyć Baldur's Gate
Jeden i drugi czeka już w kolejce do pobrania w dniach premiery. Indiany bardzo jestem ciekaw.

Stalker już nawet pobrał się ale trzeba poczekać...

Hejka. Chcę zrobić młodemu prezent pod choinkę w postaci Xbox s jakie gry byście polecili dla 13latka 🤔🤔🤔

Lepiej wykupić roczną subskrypcję game passa. Będzie miał multum gier do wyboru, z najnowszymi tytułami włącznie. 

Godzinę temu, Ceteth napisał(-a):

Lepiej wykupić roczną subskrypcję game passa. Będzie miał multum gier do wyboru, z najnowszymi tytułami włącznie. 

Dzięki 🤗 🤗 🤗 

Skończyłem "The Way Remastered". W dwóch miejscach utknąłem, ale jakoś udało się przebrnąć :)

Bardzo dobra fabuła (choć to nic nowego), ŚWIETNA muzyka, mechanika gry (nie jest łatwa). Grafikę określiłbym artystyczną ;) ma swój klimat. 

W co Panowie się teraz gra. Na co czekacie? Ktoś Stalkera będzie ogrywał? Indiana Jones?

Ja cały czas próbuję skończyć Baldur's Gate
Właśnie ogrywam Stalkera 2 - ależ piękny powrót do Zony po ponad 10 latach. Klimat poprzednich części jest zachowany, natomiast świat gry jest zdecydowanie większy i piękniejszy :-).

Ostatnio odpaliłem Stellar Blade i gierka super.Początki trudne,ale jak się już opanuje guzikologie to jest spoko.

Następne w kolejce Nioh 2 do którego bede już chyba 3 raz podchodził😒

W dniu 27.01.2025 o 11:26, Piter80 napisał(-a):

Ostatnio odpaliłem Stellar Blade i gierka super.Początki trudne,ale jak się już opanuje guzikologie to jest spoko.

Następne w kolejce Nioh 2 do którego bede już chyba 3 raz podchodził😒

Nioh 2 też u mnie czeka. Niby pierwsza część spoko, ale jednak do serii Souls jej trochę brakowało i tak jakoś nie mam parcia...

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Ja sobie wróciłem do trzeciego Wieśka, który w sumie w tym roku skończy 10 lat i bawię się rewelacyjnie :) wysoki poziom trudności, nigdzie się nie spieszę, chłonę świat, podziwiam krajobrazy, aż trudno uwierzyć, że to już tyle czasu od premiery :) 

Marvel Spider-man 2 wyszedł na PC ale nie polecam. Zły stan techniczny gry trzeba czekać na patcha.

quartz bandit

Clair Obscur: Expedition 33 - na razie jakieś 3-4 godzinki pograne, ale wsiąkłem kompletnie, jak dawno w żadną grę. Praktycznie na każdej płaszczyźnie, fabuła, wizualnie, dźwiękowo ( o fak, ale to jest dobre). Wypada polecić, szczególnie, że gra kosztuje 200 zł, a nie okolice 400 jak to się coraz częściej zdarza.