Master Yoda 2171 #876 Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Ja tak pierwszy raz oglądałem pościgi samochodowe w Roninie Ale scena gdy Val Kilmer zaczyna bez orientu nawalać zaraz po wyjściu z banku.. CZADZgadza sie....niezla jazda.Odnosnie "goraczki" to jeszcze scena rozmowa De Niro z Pacino w restauracji,niby spokojna a elektrycznosc rozsadzala otoczenie....P.s.Jakies dwa dni temu zmarl odtworca roli Johna Coffey z "zielonej mili" Edytowane 8 Września 2012 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #877 Napisano 8 Września 2012 Przypomniałem sobie dzisiaj film Los Vatos Locos/ Bound by Honor. Polskich tytułów ma kilka . Film z 1993r. Dla mnie klasyka gangsterskiego kina w najlepszym wydaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #878 Napisano 12 Września 2012 Mój kuzyn bawi się w nagrywanie amatorskich filmów niezależnych, to młody chłopak, ma 18 lat dopiero i strasznie się na to napalił. Jeśli macie konto na youtube, to napiszcie mu proszę pod tym filmem parę słów, żeby się chłopak nie zniechęcił, dużo pracy włożył w nagranie tego filmu... Z góry dziękuję http://www.youtube.com/watch?v=S3SjfqtY_Bk&fb_source=message 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #879 Napisano 12 Września 2012 Pierwsza scena i krzywy horyzont Napisze coś jak sobie przypomnę hasło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #880 Napisano 12 Września 2012 No ale przyznaj, że chłopak ma talent co? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymar 63 #881 Napisano 13 Września 2012 Wczoraj byłem w kinie na filmie "TED". Bardzo dobra rozrywka na wieczór po ciężkim dniu. Pełna sala ludzi. Dawno się tak nie ubawiłem na nowej komedii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #882 Napisano 13 Września 2012 No ale przyznaj, że chłopak ma talent co? Dopiero dzisiaj obejrzałem, powiedz mu, że daję radę, a moja narzeczona przy "Jaskółce" miała łzy w oczach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #883 Napisano 13 Września 2012 Napisz mu to w komentarzu,to sie posika ze szczęścia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #884 Napisano 15 Września 2012 Oglądałem przedwczoraj TED'a. Polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #885 Napisano 18 Września 2012 Oglądałem przedwczoraj TED'a. Polecam.zobaczylem,zabawna komedyjka,oderwana od rzeczywistosci jak to w amerykanskim stylu,przemycone troche tresci pod tytulem;w kazdym facecie jest czesc chlopca bez wzgledu na wiek...,kilka zabawnych tekstow,oceniam na 6/10 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #886 Napisano 18 Września 2012 ...w kazdym facecie jest czesc chlopca bez wzgledu na wiek... Nie denerwuj się cook, w Tobie na pewno nie ma nic z chłopca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #887 Napisano 21 Września 2012 "Jesteś Bogiem", właśnie wróciłem z kina i mam mieszane uczucia. Bardziej po łebkach chyba nie dało się potraktować tej historii. Wiele tematów zostało przemilczanych. Magik był moim równolatkiem i pamiętam tamte czasy przełomu wieku i odrapane kamienice oraz "smutne" blokowiska. Tylko smutne to były tylko z zewnątrz. Obraz z tego filmu wyłania się taki, że wszystko było smutno i do d..py. Owszem było,ale było tez kolorowo i wesoło. Dla mnie film nudny, a Paktofonika nie była nudna.Na film warto iść ze względu na grę aktorską tego kolesia, który gra Magika. Jest fenomenalny, przykrywa inne postaci. Film zostawia dziurę w głowie, ale nie tak dużą jak się spodziewałem. Czekałem na ten film chyba z dwa lata i oczywiście moje oczekiwania były na wyrost. Oczywiście polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #888 Napisano 21 Września 2012 A propos tego filmu. Polecam wywiad http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114526,12519837,AbradAb_o__Jestes_Bogiem___Wazny_film__ale_rozmija.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #889 Napisano 23 Września 2012 Wczoraj ogladalem Lincz.....fajny film.....nie podobalo mi sie tylko to ze z polskiej wsi zrobili wioche. Ogolnie film polecam 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4387 #890 Napisano 24 Września 2012 Wczoraj byłem na filmie "Jesteś Bogiem".Jak dla mnie warto zobaczyć nawet jeśli ktoś nie siedzi mocno w hip hopie.Po filmie totalna cisza w kinie i większość osób ze łzami w oczach wychodziło w tych dorosłe chłopy. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #891 Napisano 24 Września 2012 JA w końcu obejrzałem dwa dość stare filmy... "The Intouchables" Świetny, ciepły, mądry film, i kolejny powód, żeby się wreszcie nauczyć Francuskiego. oraz... "Taken" Dawno nie oglądałem tak wciągającego, dobrego i trzymającego w napięciu thrillera. Sama myśl, że takie sytuacje dzieją się naprawdę wywołuje dreszcze. Czekam na cześć 2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #892 Napisano 24 Września 2012 Świetny, ciepły, mądry filmTo fakt- jak ogólnie nie lubię francuskiego kina, tak ten filmik również polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #893 Napisano 24 Września 2012 Ja również polecam owy film. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #894 Napisano 24 Września 2012 Dawno nie oglądałem tak wciągającego, dobrego i trzymającego w napięciu thrillera. Sama myśl, że takie sytuacje dzieją się naprawdę wywołuje dreszcze. Czekam na cześć 2. +1 ten film jest po prostu MEGA Z takich mocnych filmow polecam rowniez Hostel 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1931 #895 Napisano 24 Września 2012 (edytowane) "Ostatnia miłość na Ziemi" z Evą Green, można obejrzeć Co do "Taken" potwierdzam. Trzyma niesamowicie w napięciu. Cały film obejrzałem bez mrugnięcia okiem i z otwartą japą. Edytowane 24 Września 2012 przez buczo85 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #896 Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Ja wkrótce wybieram się do kina na Taken 2 - doczekać się już nie mogę! W tym tygodniu z tego co pamietam jest premiera. Edytowane 24 Września 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #897 Napisano 24 Września 2012 Ja tez czekam na Taken 2 i na nowego Bonda....to juz za miesiac 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #898 Napisano 24 Września 2012 (edytowane) dubel Edytowane 24 Września 2012 przez dasiek7 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #899 Napisano 27 Września 2012 Oglądnałem "Show Case" z Denzelem Washingtonem.Przyzwoite kino akcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #900 Napisano 27 Września 2012 Ja wkrótce wybieram się do kina na Taken 2 - doczekać się już nie mogę! W tym tygodniu z tego co pamietam jest premiera. Tez się nie mogę doczekać, ale obawiam się, że w porównaniu do pierwszej części to będzie pyta, ale obym się mylił. Ja obejrzałem The Samaritan z Samuelem L. Jacksonem, spodziewałem się sztampy, a tu nic z tych rzeczy film dość zaskakujacy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach