kornel91 85109 #54801 Napisano 29 Listopada 2013 Poszaleli z tą bronią. Chrono-craze masz w USA tej broni 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #54802 Napisano 29 Listopada 2013 do @goral_ On myślę doskonale wie o co chodzi, a co Tobie zaiskrzyło to ja nie wiem...Stronę wcześniej lub dwie wrzucałem Atlantica i myślałem, ze o niego może chodzi, dopiero teraz pomyslalem, że chodzi o Seiko kolegi goral_ (chyba, że też się mylę i pora spać). 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1931 #54803 Napisano 30 Listopada 2013 Poszaleli z tą bronią. Chrono-craze masz w USA tej broni No właśnie też się zastanawiam. Każdy ma w domu giwerę? To może i ja znajdę swój stary pistolet na strzałki z dzieciństwa i zrobię jutro jakieś zegarkowe zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #54804 Napisano 30 Listopada 2013 @kornel91 (Chrono-craze masz w USA tej broni )@ buczo85 (No właśnie też się zastanawiam. Każdy ma w domu giwerę? ) No, moze nie kazdy, ale prawie kazdy; i wiele z tych osob ktore maja bron palna w domu maja jej po kilka najprzerozniejszych sztuk, 'nihil novi sub sole' w tej kwestii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3904 #54805 Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Edytowane 30 Listopada 2013 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #54806 Napisano 30 Listopada 2013 Ja bez pistoletu bo u nas jest dużo trudniej dostać pozwolenie ale za to z zegarkiem Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #54807 Napisano 30 Listopada 2013 Dziś jest taki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #54808 Napisano 30 Listopada 2013 Też mam broń! Tasak z Ikei Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3904 #54809 Napisano 30 Listopada 2013 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23176 #54810 Napisano 30 Listopada 2013 A mi się ta wymiana zdjęć skojarzyła z tym: http://youtu.be/PkzFMfCamdU?t=29s Młotek najlepszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #54811 Napisano 30 Listopada 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85109 #54812 Napisano 30 Listopada 2013 Fajne paralizatory pablo122 a ty sklep z zabawkami obrobiłeś 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #54813 Napisano 30 Listopada 2013 pablo122 a ty sklep z zabawkami obrobiłeś Jeden mój i mam jeszcze dwie córki i tak se strzelamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3840 #54814 Napisano 30 Listopada 2013 A ja dziś z trochę innej bajki - po Dziadku ; 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #54815 Napisano 30 Listopada 2013 Też mam broń! Tasak z Ikei Uploaded with ImageShack.us A maczeta jest jak na Kraków przystało? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1781 #54816 Napisano 30 Listopada 2013 haaahaha!! ta klamka kolegi kierownika i ten filmik... malo sie drinkiem nie oblalem ze smiechu :D swietneoba filmiki dobre, a klamka suuuuuper, lubie ludzi z poczuciem humoru i miłością do zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #54817 Napisano 30 Listopada 2013 Sobota pracująca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4474 #54818 Napisano 30 Listopada 2013 Skoro tak wszyscy ze swoimi 'zabawkami', to i ja wrzucę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #54819 Napisano 30 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #54820 Napisano 30 Listopada 2013 Były już zegarki w towarzystwie broni. Teraz czas na zdjęcia zegarków z dokumentami legalności jej posiadania . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #54821 Napisano 30 Listopada 2013 A maczeta jest jak na Kraków przystało? Jak nie ma jak jest Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 870 #54822 Napisano 30 Listopada 2013 Już się zacząłem zastanawiać, czy abym tylko ja nie posiadał klamki w domu... :-P. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #54823 Napisano 30 Listopada 2013 Dzisiaj trochę pracy fizycznej, a więc: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #54824 Napisano 30 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1781 #54825 Napisano 30 Listopada 2013 Ja się wypowiem, jak tylko ochłonę z pierwszego wrażenia. Na dzień dzisiejszy to Monster (klasa niższa) nie ma polotu do Sumo (średnia), które to nie ma polotu do MM (wyższa). Moim zdaniem Monster to taki chamski prostak do tyrania (za to go kocham). Sumo jest świetnie wykonane i jest fajnym zegarkiem i obawiałem się, że po przeżyciu z Sumo jak dostanę SBDX001 to czar zdjęć z internetu pryśnie, ale nic z tych rzeczy. Myślałem, że stary Submariner jest partnerem do porównań, ale teraz myślę, że w starciu z nowym Subem MM to mocny zawodnik. Mam teraz oba i według moich kryteriów lepszy chyba będzie Marine Master. Nie potrzebuję zegarka turbo uniwersalnego tylko fajny zegarek do tyrania. Są to na tyle podobne zegarki, że nie widzę potrzeby posiadania obu więc któryś pójdzie do ludzi, a który to rozstrzygnie się w przeciągu kilku tygodni lub miesięcy.Gdybym żył w świecie gdzie nie ma potrzeby liczenia kasy to Sub wygrywa pracą bezela, koronki, jakością wskazówek i bransoletą i wybieram Suba. Jednak 1,5k euro kontra 6k euro, czyli 1;4, a różnica w jakości to w grubych porywach 1:2 to też jest naciągane, sprawia że wolę Seiko.Na ręce wyglądają równie szpanersko , a dla mnie wychowanego w szarej końcówce lat 80-tych i początku 90-tych to też nie do przecenienia Jest jeszcze taka sprawa, żw dzięki temu pajacowi z Rządu plus mediom zegarki są na cenzurowanym i lepiej na jakiś czas zejść do podziemia . To taki żarcikchętnie dowiem się dlaczego monster to taki chłam wg Was. Mój chodzi dokładnie jak chronometr, nie boi się sauny ani wstrząsów, wykonany jest bez zarzutu. /jest to nowsza wersja z dokrecaniem i stop sek./ uwazam,ze trudno o zegarek z tak dobra jakoscia w stosunku do ceny. Do tego wygląda całkiem nieźle, wręcz zwraca uwagę. O wyższych wg Was o kilka klas sumo i MM się nie wypowiadam, bo w tej cenie wybrałbym inne marki. Pozdrawiam.I sory jeśli kogoś uraziłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach