Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Poszaleli z tą bronią

. Chrono-craze masz w USA tej broni  :D

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do @goral_ On myślę doskonale wie o co chodzi, a co Tobie zaiskrzyło to ja nie wiem...

Stronę wcześniej lub dwie wrzucałem Atlantica i myślałem, ze o niego może chodzi, dopiero teraz pomyslalem, że chodzi o Seiko kolegi goral_ (chyba, że też się mylę i pora spać).

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszaleli z tą bronią

. Chrono-craze masz w USA tej broni  :D

No właśnie też się zastanawiam. Każdy ma w domu giwerę? :D

To może i ja znajdę swój stary pistolet na strzałki z dzieciństwa i zrobię jutro jakieś zegarkowe zdjęcie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kornel91 (Chrono-craze masz w USA tej broni  :D)

@ buczo85 (No właśnie też się zastanawiam. Każdy ma w domu giwerę? :D)

No, moze nie kazdy, ale prawie kazdy; i wiele z tych osob ktore maja bron palna w domu maja jej po kilka najprzerozniejszych sztuk, 'nihil novi sub sole' w tej kwestii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

f08a8d76.jpg

Edytowane przez Robnyc

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bez pistoletu bo u nas jest dużo trudniej dostać pozwolenie ale za to z zegarkiem

Posted Image

Sent from my Z10 using Tapatalk 2

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

81C1863B-8B32-4378-BFAD-5EB025D873F4_zps

Fajne paralizatory :)

pablo122 a ty sklep z zabawkami obrobiłeś  :D

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pablo122 a ty sklep z zabawkami obrobiłeś  :D

Jeden mój i mam jeszcze dwie córki i tak se strzelamy  ;)  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziś z trochę innej bajki - po Dziadku ;

82f563097d87e384med.jpg

0aedd59f6c6ca7b2med.jpg

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haaahaha!! ta klamka kolegi kierownika i ten filmik... malo sie drinkiem nie oblalem ze smiechu :D :D  swietne

oba filmiki dobre, a klamka suuuuuper, lubie ludzi z poczuciem humoru i miłością do zegarków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak wszyscy ze swoimi 'zabawkami', to i ja wrzucę

1JgE68Rl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość norbie

Były już zegarki w towarzystwie broni. Teraz czas na zdjęcia zegarków z dokumentami legalności jej posiadania :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już się zacząłem zastanawiać, czy abym tylko ja nie posiadał klamki w domu... :-P.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj trochę pracy fizycznej, a więc:

pcvg.jpg

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się wypowiem, jak tylko ochłonę z pierwszego wrażenia. Na dzień dzisiejszy to Monster (klasa niższa) nie ma polotu do Sumo (średnia), które to nie ma polotu do MM (wyższa). Moim zdaniem Monster to taki chamski prostak do tyrania (za to go kocham). Sumo jest świetnie wykonane i jest fajnym zegarkiem i obawiałem się, że po przeżyciu z Sumo jak dostanę SBDX001 to czar zdjęć z internetu pryśnie, ale nic z tych rzeczy. Myślałem, że stary Submariner jest partnerem do porównań, ale teraz myślę, że w starciu z nowym Subem MM to mocny zawodnik. Mam teraz oba i według moich kryteriów lepszy chyba będzie Marine Master. Nie potrzebuję zegarka turbo uniwersalnego tylko fajny zegarek do tyrania. Są to na tyle podobne zegarki, że nie widzę potrzeby posiadania obu więc któryś pójdzie do ludzi, a który to rozstrzygnie się w przeciągu kilku tygodni lub miesięcy.

Gdybym żył w świecie gdzie nie ma potrzeby liczenia kasy to Sub wygrywa pracą bezela, koronki, jakością wskazówek i bransoletą i wybieram Suba. Jednak 1,5k euro kontra 6k euro, czyli 1;4, a różnica w jakości to w grubych porywach 1:2 to też jest naciągane, sprawia że wolę Seiko.

Na ręce wyglądają równie szpanersko  ;) , a dla mnie wychowanego w szarej końcówce lat 80-tych i początku 90-tych to też nie do przecenienia

Jest jeszcze taka sprawa, żw dzięki temu pajacowi z Rządu plus mediom zegarki są na cenzurowanym i lepiej na jakiś czas zejść do podziemia  ^_^ . To taki żarcik

chętnie dowiem się dlaczego monster to taki chłam wg Was. Mój chodzi dokładnie jak chronometr, nie boi się sauny ani wstrząsów, wykonany jest bez zarzutu. /jest to nowsza wersja z dokrecaniem i stop sek./ uwazam,ze trudno o zegarek z tak dobra jakoscia w stosunku do ceny. Do tego wygląda całkiem nieźle, wręcz zwraca uwagę. O wyższych wg Was o kilka klas sumo i MM się nie wypowiadam, bo w tej cenie wybrałbym inne marki. Pozdrawiam.I sory jeśli kogoś uraziłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi