Dorian06 44543 #63551 Napisano 16 Maja 2014 Przez chwile się wahałem, ale w końcu wybór padł na Pama Jakbym miał wybrać jeden z tej skrzyneczki to Zenek. A Ty go tak na uboczu trzymasz. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #63552 Napisano 16 Maja 2014 Będzie wystawiany do sprzedania, zamiast niego wpadnie najprawdopodobniej ten classic : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 133 #63553 Napisano 16 Maja 2014 Śliczny ten IWC Michale, chociaż Zenithowi nic nie brakuje. U mnie od kilku dni kwarc - pogoda ponura, to chociaż zegarek radosny. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 56658 #63554 Napisano 16 Maja 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #63555 Napisano 16 Maja 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #63556 Napisano 16 Maja 2014 Będzie wystawiany do sprzedania, zamiast niego wpadnie najprawdopodobniej ten classic : Szkoda, bo Zenek ma charakter sportowy, ten IWC już go nie ma. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #63557 Napisano 16 Maja 2014 Będzie wystawiany do sprzedania, zamiast niego wpadnie najprawdopodobniej ten classic : image.jpgNie rób tego.Ten IWC jest "bezjajeczny". 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9669 #63558 Napisano 16 Maja 2014 @carlito1 Kolekcja pełna znakomitych zegarków, choć na ogół nie w moim guście (najbardziej oczywiście podobają mi się Zenith i Rolex, ale zamieniłbym je na New Vintage 69 i na Submarinera bez daty). Ale chciałem - choć to trochę nie na temat, przepraszam - szybko spytać: nie trzymasz tych zegarków w rotomacie? Bo do końca - mimo, że zegarkami interesuję się właściwie od dziecka - nie wiem wciąż, czy rotomat to bardziej smakowity dodatek czy konieczność w przypadku tak rozbudowanej kolekcji (nawet jeśli nie wszystkie to automaty). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #63559 Napisano 16 Maja 2014 hmmm czy Orca do koszuli to tak jakby puścić bąka w konfesjonale?A nawet jeśli tak to trudno. Cały weekend nie będę jej miał na nadgarstku to dziś jest ze mną. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #63560 Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Edmund, oczywiście, że trzymam je zazwyczaj w rotomacie Jak dla mnie rotomat przy wiecej jak dwóch, trzech zegarkach to podstawa. Edytowane 16 Maja 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #63561 Napisano 16 Maja 2014 Ja akurat nie znoszę rotomatów i wolę za każdym razem ustawić sobie zegarek. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 733 #63562 Napisano 16 Maja 2014 Dziś w wersji “steel on steel”. Jak oni dawali radę robić takie płaskie automaty? Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #63563 Napisano 16 Maja 2014 Ja akurat nie znoszę rotomatów i wolę za każdym razem ustawić sobie zegarek. Ja tak samo. Miałem kilka rotomatów, raczej z wyższej półki, no co najmniej średniej i zawsze mam takie wrażenie (nie poparte badaniami naukowymi ), że jednak szkodzą moim zegarkom. U mnie o wiele skromniej niż u Michała, ale też mam skrzyneczkę P.S. Jakbyś jednak zwariował i rozdawał zawartość to ja chcę AP Divera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 7714 #63564 Napisano 16 Maja 2014 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #63565 Napisano 16 Maja 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #63566 Napisano 16 Maja 2014 P.S. Jakbyś jednak zwariował i rozdawał zawartość to ja chcę AP Divera A ja od Ciebie MM. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #63567 Napisano 16 Maja 2014 Dobry , a ciężko go dostać . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #63568 Napisano 16 Maja 2014 A ja od Ciebie MM. Ok. Różnie może być, ja tam wychowałem się w kulturze dawania sobie rzeczy/pieniędzy "na farta". Im więcej rozdam tym więcej wróci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #63569 Napisano 16 Maja 2014 pablo122 od kiedy przymierzyłem Twojego MM, to już inne nurki nie podobają mi się tak bardzo. No może oprócz Orci i Orsy 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #63570 Napisano 16 Maja 2014 free image host 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #63571 Napisano 16 Maja 2014 Też tak mam. Moim zdaniem MM to najlepszy diver, chyba w ogóle. Świetny zegar! Tymczasem na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #63572 Napisano 16 Maja 2014 Łukasz, można wiedzieć które ? Zgaduje - zawsze Ci się podobał Zenith, więc on napewno, nie lubisz Pamów i Rolków więc 275 i GMT odpadają, nie przepadasz też za diverem od AP, ale w hands on z tego co pamiętam, to podpasował Ci 15400, więc obstawiam, że jako drugi, to właśnie ten RO, a co do trzeciego, to lubisz bardzo IWC, więc pewnie Spitfajer Trafiłem? Nie jestem tylko pewien co do Mosera... No chyba, że w tej trójce umieściłbyś G ? To jednego trafiłeś. Zenith plus Moser i Rolex. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #63573 Napisano 16 Maja 2014 MO 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5495 #63574 Napisano 16 Maja 2014 Do południa na pewno ten. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #63575 Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Szkoda, bo Zenek ma charakter sportowy, ten IWC już go nie ma.To prawda, ale będę potrzebował też coś bardziej stonowanego, nie mogę mieć wszystkich zegarków z zacięciem sportowym. Pozatym lubię takie "grzeczne" chronografy. Oczywiście moje plany zegarkowe mogą jeszcze ulec zmianie, ale nic innego nie biore pod uwagę prócz zegarków o których wspomniałem na poprzedniej stronie. Najbardziej bym chciał teraz PP i ten zegarek jest chyba priorytetem. Zobaczymy. EDIT : zapomniałem jeszcze o Ingenieuerach P.S. Jakbyś jednak zwariował i rozdawał zawartość to ja chcę AP Divera Będę miał to na uwadze ps. również bardzo fajną masz skrzyneczke, gratuluję To jednego trafiłeś. Zenith plus Moser i Rolex.No to niestety nie trafiłem. Edytowane 16 Maja 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach