Yaro 1 #70751 Napisano 10 Września 2014 (edytowane) Yaro, b. fajne Rado. Generalnie w tej marce nie często spotyka się mechaniki.Yaro, b. fajne Rado. Generalnie w tej marce nie często spotyka się mechaniki.Nie jestch wcale mało, Rado rozszerzyło ofertę o serię D-Star 200 i HyperChrome, w większości zegarki posiadają mechanizmy automatyczne.Obie serie cieszą się niezłą popularnością, w naszym kraju może nie koniecznie na świecie owszem. Wystarczy poczytać fora.Za co lubiane jest Rado? Nie za modyfikowane ETY, tylko za odyginalny rozpoznawalny styl, ceramikę i w miarę przystępne ceny. Edytowane 10 Września 2014 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #70752 Napisano 10 Września 2014 Piękna sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronsky 39 #70753 Napisano 10 Września 2014 Oglądałem nie tak dawno ofertę Rado w paru sklepach i nigdzie mechaników nie widzialem na stanie, a Pani w jednym ze sklepów nie wiedziała że takie nawet są. Musiała nieźle katalog przetrząsnąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #70754 Napisano 10 Września 2014 Bez zmian 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #70755 Napisano 10 Września 2014 (edytowane) Zdrap tą naklejkę, serca dobrze nie widać Taka sama naklejka z numerem jest na karcie gwarancyjnej, nie wiem czy zrywać. Szpeci strasznie. Mam wrażenie że solidnie przylega do szafirowego szkiełka i nie łatwo się będzie jej ewentualnie pozbyć Edytowane 10 Września 2014 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #70756 Napisano 10 Września 2014 (edytowane) Carlito jak ze zdolnościami luminesencyjnymi tego AP? Jak długo od naświetlenia można odczytać godzinę? Edytowane 10 Września 2014 przez Stierlitz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #70757 Napisano 10 Września 2014 Bez zmian A dekiel możesz pokazać Carlito? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 17226 #70758 Napisano 10 Września 2014 Zrobiłem mały test i się teraz zastanawiam, czy Wy chłopaki (akurat tu Carlito, ale to nie jest wyjątek) macie tak wysoko tę kostkę nad nadgarstkiem (albo ja mam ją tak nisko), czy też zegarki na dłoniach nosicie? Serio pytam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #70759 Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Dzień dobry wszystkim Plus zdjęcie dupeczki dla kolegi Yaro : Zrobiłem mały test i się teraz zastanawiam, czy Wy chłopaki (akurat tu Carlito, ale to nie jest wyjątek) macie tak wysoko tę kostkę nad nadgarstkiem (albo ja mam ją tak nisko), czy też zegarki na dłoniach nosicie? Serio pytam.Nie sugeruj się tym zdjęciem z poprzedniej strony, jest jakieś wyątkowo niewymiarowe Zawsze tak mam jak robie zdjęcie telefonem. Zegar wychodzi strasznie duży, a nadgarstek robi wrażenie jakby w ogóle nie był mój To samo się tyczy jakości zdjęć, są poprostu zepsute. Edytowane 11 Września 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #70760 Napisano 11 Września 2014 Dobranoc 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #70761 Napisano 11 Września 2014 Która jest u Ciebie? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #70762 Napisano 11 Września 2014 (edytowane) 23:20. ps. Zdjecie z wczoraj, komorka, na odwal. Sorry... Edytowane 11 Września 2014 przez JED 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #70763 Napisano 11 Września 2014 No to faktycznie pora już na kime Explorer prześwietny. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1008 #70764 Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Pomarańczowe ISO każdemu pasuje Jednak Big Size nie do końca mi pasuje, za duży nieco. Natomiast przyznać trzeba, że ten "akcencik" na przeciwwadze sekundy - robi robotę Edytowane 11 Września 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2844 #70765 Napisano 11 Września 2014 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #70766 Napisano 11 Września 2014 Pomarańczowe ISO każdemu pasuje Jednak Big Size nie do końca mi pasuje, za duży nieco. Natomiast przyznać trzeba, że ten "akcencik" na przeciwwadze sekundy - robi robotę No z tej perspektywy wygląda, jakby deczko wystawał za obrys nadgarstka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #70767 Napisano 11 Września 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1008 #70768 Napisano 11 Września 2014 Akurat nadgarstek mam dosyć płaski, więc nie wystaje (perspektywa taka), ale ogólnie to faktycznie duży. Inna kwestia, że może już nieco przywykłem do mniejszych zegarków. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #70769 Napisano 11 Września 2014 Karol,Ty to potrafisz ciśnienie z rana podnieść i zegarkiem i fotką 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
das 96 #70770 Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Pomarańczowe ISO każdemu pasuje Jednak Big Size nie do końca mi pasuje, za duży nieco. Natomiast przyznać trzeba, że ten "akcencik" na przeciwwadze sekundy - robi robotę Fajna Omega ale moim zdaniem 45,5 to stanowczo za dużo i robi się naleśnik:) U mnie standardowo Tag Edytowane 11 Września 2014 przez das 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5153 #70771 Napisano 11 Września 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwachus 61 #70772 Napisano 11 Września 2014 Nowy IWC;) A tak tył sie prezentuje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #70773 Napisano 11 Września 2014 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 9759 #70774 Napisano 11 Września 2014 @Carlito, moim zdaniem to numer 1 Twojej kolekcji. Wszyscy zamieszczają ładne, udane zdjęcia. To ja się wyłamię i wstawię zabawny odrzut z sesji, jaką zrobiłem na potrzeby recenzji: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viki_gte 1219 #70775 Napisano 11 Września 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach