Gość feleksc #2826 Napisano 2 Stycznia 2007 mikświetne foty,tu i w galerii 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2827 Napisano 2 Stycznia 2007 mikświetne foty,tu i w galerii 8) thnx! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2828 Napisano 2 Stycznia 2007 Mik ciekawe ujęcia, bardzo udane - gdzie ty jesteś że masz tyle śniegu :?: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2829 Napisano 2 Stycznia 2007 ... gdzie ty jesteś że masz tyle śniegu :?: byłem – niestety ... nasze polskie Tatry, powszednie ... tylko trzeba się zagłębić ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2830 Napisano 2 Stycznia 2007 Dzisiaj dla odmiany: Na nowym pasku 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24402 #2831 Napisano 3 Stycznia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #2832 Napisano 3 Stycznia 2007 fantastyczne, Filip! ten klimat... :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2833 Napisano 5 Stycznia 2007 Od tygodnia z łapy nie schodzi 8) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2834 Napisano 5 Stycznia 2007 Bartheck to ta chora łapa :?: ps. jak na chorą to całkiem nieżle wygląda.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2835 Napisano 5 Stycznia 2007 Tak, mam ją na temblaku (wyglądam śmiesznie) i udało się jakoś pstryknąć fotkę 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2836 Napisano 5 Stycznia 2007 ... ale nie na ręce bo aż szkoda :wink: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #2837 Napisano 5 Stycznia 2007 Piękna, gratulacje 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #2838 Napisano 5 Stycznia 2007 mhm, bardzo ladna! Gratuluje!! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #2839 Napisano 5 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1272 #2840 Napisano 5 Stycznia 2007 Czekałem na 1 MO w klubie i się doczekałem. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2841 Napisano 5 Stycznia 2007 Piotrek, FAN-TA-STY-CZNA, gratuluję :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #2842 Napisano 5 Stycznia 2007 A dziś takie cóś: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2843 Napisano 5 Stycznia 2007 Kurnajanek, ale masz fajny zegarek. Która godzina :?: Panie Igor ten EPOS też całkiem, całkiem. Też miałem na takiego chrapkę. Ale tak myślałem czy biały czy czarny, czarny czy biały, że...w końcu kupiłem TISSOTA. ps. teraz też mam chrapkę na EPOSA, ale dopiero na urodziny w maju, i trochę innego, ale też ładnego (tak myślę) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2844 Napisano 6 Stycznia 2007 epos fajny, czarny dial do niego pasuje i ta "12stka" powala 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2845 Napisano 6 Stycznia 2007 Igorku, jeśli można, to zrób zdjęcie - jakiś ciemny garniturek i koniecznie biała koszula :oops: Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #2846 Napisano 6 Stycznia 2007 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2847 Napisano 6 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2848 Napisano 6 Stycznia 2007 Tsuki, zegarek jak zegarek. Bardzo ładny. Ale ta twoja rączka jakaś taka...malutka. Może to tylko wrażenie. Może... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2849 Napisano 6 Stycznia 2007 To zdjęcie było zafałszowane. Jak się bateria do cyfrówki naładuje to zrobię lepsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #2850 Napisano 6 Stycznia 2007 Coraz bardziej podoba mi się ta Certina 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach