Gość feleksc #3601 Napisano 31 Marca 2007 Wojtek pierwsze zdjęcie twojego ,,germana'' ląduje na mojej tapecie--świetne zbliżenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #3602 Napisano 31 Marca 2007 Dzieki Panowie. Felek moze potrzebujesz wieksze zdjecie? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3603 Napisano 31 Marca 2007 daj 1024 x 768i będe szcześliwy ]pozdrówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #3604 Napisano 31 Marca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #3605 Napisano 31 Marca 2007 Felek na szczescie:) klick 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #3606 Napisano 1 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #3607 Napisano 1 Kwietnia 2007 A ja dzisiaj zagarek który bardzo lubię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #3608 Napisano 1 Kwietnia 2007 też go lubiałem. Prezentuje się świetnie i paseczek niczego sobie 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #3609 Napisano 1 Kwietnia 2007 Dzisiaj taki 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #3610 Napisano 1 Kwietnia 2007 Gratuluję! :shock: :shock: :shock: Świetny! 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #3611 Napisano 1 Kwietnia 2007 Padłem :shock: Fenomenalny, gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonic 1 #3612 Napisano 1 Kwietnia 2007 Klod , nie załamuj mnie :shock: :shock: .Piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #3613 Napisano 1 Kwietnia 2007 Klaudiusz zrobiłby lepsze zdjęcie, więc to prima aprilis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #3614 Napisano 1 Kwietnia 2007 Klaudiusz zrobiłby lepsze zdjęcie, więc to prima aprilis Nie kracz! :oops: :shock: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #3615 Napisano 1 Kwietnia 2007 Nie ważne czy to żart prima aprilisowy to i tak zegarek świetny.Tessio zasiał ziarno wątpliwości więc życzę Klaudiuszowi aby szybko stał się jego posiadaczem lub jeśli już nim jest to szczerze gratuluję. Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3616 Napisano 1 Kwietnia 2007 A ja wreszcie taki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #3617 Napisano 1 Kwietnia 2007 Gratulacje! Cholera - niech już minie ta niedziela (1 kwietnia), bo nie wiem, co, gdzie, jak, kiedy i komu 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3618 Napisano 1 Kwietnia 2007 sportura - to nie Twoj nadgarstek;p 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3619 Napisano 1 Kwietnia 2007 LOL Andrzej jesli ten Panerai jest twoj to jestem w szoku :shock: Jest idealny Gratuluje... powiem szczerze ze chcialbym zeby byl twoj ale cos mi tu smierdzi zartem w ten prima aprilis-owy dzien... pozdro 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #3620 Napisano 1 Kwietnia 2007 Przecież to chińska podróba :wink: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #3621 Napisano 1 Kwietnia 2007 Widzę, że znów wysyp wspaniałych zegarków !! :shock: Klaudiusz, na moim specyfiku na porost włosów na opakowaniu jest napisane "po użyciu zaleca się dokładne umycie dłoni" więc, albo nie czytałeś, albo to żarcik- całkiem przyjemny zresztą :wink: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #3622 Napisano 1 Kwietnia 2007 Klaudiusz zrobiłby lepsze zdjęcie, więc to prima aprilis Tessio, psujesz zabawę :twisted: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3623 Napisano 1 Kwietnia 2007 Złośliwcy, zazdrośnicy. Macie jeszcze jedno zdjęcie. Niedowiarkom serwuję aktualną godzinę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3624 Napisano 1 Kwietnia 2007 Andrzej ja naprawde boję sie w to uwierzyc musze ochlonac...-co do fotki :twisted: taka ( z aktualna) godzina tez mozna zessac z netaMam jednak nadzieje ze to twoj zegarek... jesli tak jestes WIELKI! :shock: pozdrawiam i bardzo szczerze gratuluje, zazdroszczeP.S Nie uwierze póki nie zobacze go na jednej łapie obok twojego Zenka - to juz nie bedzie zbieg okolicznosci 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3625 Napisano 1 Kwietnia 2007 Sportura mogles znalezc inne zdjecie i poczekac az godzina bedzie taka co na zdjeciu, naciągaczu 8) 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach