pharmacon 172 #126901 Napisano 13 Stycznia 2017 Super! Lekko mi nawiązuje do Aquatimera. Piątek trzynastego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #126902 Napisano 14 Stycznia 2017 Petarda na tym pasku 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #126903 Napisano 14 Stycznia 2017 Pinknie, szkoda, że pasek z węża ogrodowego bo na prawdziwym gadzie pozamiatałby sporo zegarków... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #126904 Napisano 14 Stycznia 2017 Poprzednik prawdę prawi 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #126905 Napisano 14 Stycznia 2017 Dziś już na spokojnie folia pościągana i można oko pocieszyć to na prawdę fajny zegar jest Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #126906 Napisano 14 Stycznia 2017 fajny i przeciętny - wszystko zależy od promocji w jakiej go kupiłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #126907 Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Burns Pewnie zostanę skazany na szafot , ale myśle podobnie o GS Wybaczcie drodzy posiadacze GS.... Wole Brajtka, mimo wszystko Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #126908 Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) ...Pewnie zostanę skazany na szafot , ale myśle podobnie o GS Wybaczcie drodzy posiadacze GS....Unforgiven Choć Breitling kolegi ładny, większość modeli designem przypomina podróbkę samych siebie... Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #126909 Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Yoda Widzę i doceniam . Po części tez troche czuje ...ale dalej nie rozumiem .....tak do końca fascynacji. Historia i szacunek oczywiście był jest i będzie . Może kiedyś do tego dorosnę P.s. Poza tym jesteś po właściwej stronie mocy i wybaczysz błędy prawda ? Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #126910 Napisano 14 Stycznia 2017 Burns Nie jestem zaskoczony twoją wypowiedzią i niezależnie od promocji nie zmienia to faktu że mi się podoba widziałem tu na forum o wiele tańsze zegarki które mi się podobają i które chciałbym miećjak i droższe na które jak by mnie było stać bym nie kupił tylko dlatego że mi się nie podobają Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #126911 Napisano 14 Stycznia 2017 Złota myśl Nie ma brzydkich zegarków, tylko czasami płynu w szklance i co za tym idzie zachwytów w oczach brak 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #126912 Napisano 14 Stycznia 2017 A ja tam Piotrka lubię i jego zegarki łacznie i zwłaszcza z tymi na B też. Bo po 1 ma swojego bzika i nie podąża za tłumem. Rozruszał tą markę na B. Poza tym oni fajne zegarki robią. Nietuzinkowe. Pewnie trochę za drogie (jak większość), czasem bez ach, ale fajne... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #126913 Napisano 14 Stycznia 2017 Sławku Coś dziś mało aktywny byłeśnie wiele zegarków dziś zademonstrowałeś przyzwyczaiłem do większej ilości a masz czym się pochwalić Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #126914 Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Yoda Widzę i doceniam . Po części tez troche czuje ...ale dalej nie rozumiem .....tak do końca fascynacji. Historia i szacunek oczywiście był jest i będzie . Może kiedyś do tego dorosnę P.s. Poza tym jesteś po właściwej stronie mocy i wybaczysz błędy prawda ? Forgiven padawan Co do fascynacji, ten model jest z ostatniej serii produkowanej bez użycia robotów w procesie produkcyjnym 45GS (69")Od 1970 roku nastepca modelu 45-seria 56xx, juz zostala zautomatyzowana, choć częsć produkcji nadal wykonywano ręcznie. ....widziałem tu na forum o wiele tańsze zegarki które mi się podobają i które chciałbym mieć jak i droższe na które jak by mnie było stać bym nie kupił tylko dlatego że mi się nie podobają Też kupuję tylko te ktore mnie się podobają, i nigdy nie zrozumiem pytań kolegów zakladajacych tematy typu -"który ładniejszy, który kupić?"Dziwne.... P.S Ostatnio tak mi się spodobał Monster( relatywnie tani zegarek) ze trudno mi przypomnieć sobie który nosilem dłuzej non stop Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #126915 Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Piotrze Dziękuje:) Dziś miałem mały armagedon w pracy jednakże nadrobię stracony czas . A Brajtek bomba ! Wiem co pisze bo tez mam Jeszcze raz gratulacje nowego nabytku Pozdrawiam wszystkich uzależnionych Yoda Bez użycia robotów .... To jednak robi różnice. Swoją droga piękny zegar posiadasz . Dopiero gdy dodałeś fotki widać kunszt wykonania . Zwracam honor Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #126916 Napisano 14 Stycznia 2017 Burns a już myślałem że ty ma mnie zły jesteśto fakt bardzo polubiłem tę markę lecz staram się nie dać zaszufladkować dlatego bacznie obserwuje takich gości jak Sławek którzy nie patrzą na cenę zegarka tylko piękno jakie od zegarka bije bo to widać po kolekcji.Staram się uczyć to piękno dostrzegać Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #126917 Napisano 14 Stycznia 2017 Piotrek Szczerze , dziękuje ze mnie doceniles . Chyba właśnie na tym polega nasza pasja , na docenianiu jej bez względu na logo i cenę jaka za tym idzie . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #126918 Napisano 14 Stycznia 2017 SławkuBo to prawda jest Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #126919 Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) ....... Chyba właśnie na tym polega nasza pasja , na docenianiu jej bez względu na logo i cenę jaka za tym idzie . Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #126920 Napisano 14 Stycznia 2017 Master YodaWłaśnie największe braki mam w takich perełkach które pokazujesz za późno się za to zabrałem a przewinęło się tego w życiu i do głowy nie przyszło wkładać do szuflady tylko bum do śmieci a było by tego sporo niestety czasu się nie cofnie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6770 #126921 Napisano 14 Stycznia 2017 Zaniedbany ostatnimi czasy. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #126922 Napisano 14 Stycznia 2017 Bo to super zegar jest Robert ty wiesz najlepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #126923 Napisano 14 Stycznia 2017 O tak, o DSC_3950 by muchacho86, on Flickr 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42210 #126924 Napisano 14 Stycznia 2017 Robert ty wiesz najlepiej Też wiem, bo przymierzałem go kilka razy. Tylko bez kajdana. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #126925 Napisano 14 Stycznia 2017 Piotrek39 gratuluje Breitlinga! Co prawda nie lubię ich współczesnych produktów tylko Vintage! Ale ja mam w sumie tak z każda marka tylko Vintage ma MOC!!! Dzisiaj 145.037 mi towarzyszy. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach